PAOKheads&Metalheads

Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Re: PAOKheads&Metalheads

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Καλησπερες σε ολους αδελφια

Κατ αρχας να καλωσορισω κ γω το νεο ΠΑΟΚmetalαδελφο μας Wattie 4 εδω μεσα( που κανει πολυ δυνατη πρεμιερα !!)

Σταθερη αποψη μου ειναι οτι η στηλη εχει αναγκη οχι μονο απο νεα παιδια -χωρις να αφηνω τους παλιοτερους εδω μεσα η "τους χατζημεταλλαδες σαν του λογου μου" εξω που θα πρεπει να ειμαστε πιο ενεργοι, οσο μπορει βεβαια ο καθενας μας....- αλλα πολυ περισσοτερο απο "νεες τασεις/ακουσματα" στο metal.....Αυτο ΠΑΝΤΑ μας χαρακτηριζε ως μουσικη!Απ το 70/80 μεχρι σημερα....Αλλιως δεν θα υπηρχε καν NWOBHM/Thrash/Black/Death/Speed/Progressive κλπ κλπ κλπ.Θα ημασταν σε ενα διαρκες τελμα κ σε εναν φαυλο κυκλο .....Οπως υπηρχε εξελιξη τοτε-και καποιοι ηταν αυτοι που την εφεραν....- θα υπαρξει κ σημερα κ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εχουμε ανοικτο το μυαλο μας κ τα αυτια μας κ να την δεχομαστε ακομα κι αν δεν μας πορωνει.Διαφορετικα δεν θα διαφερουμε σε κατι απ αυτους που μας κοιτουσαν με μισο ματι οταν εμεις καναμε αυτα τα πραγματα καποτε.........Προσωπικα δεν τρελλαινομαι για τις καινουριες τασεις κ προτιμω το "old school" -ο λυκος κι αν εγερασε... :D -αλλα ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ να αφουγκραζομαι καινουρια συγκροτηματα κ ηχους.Οχι μονο επειδη θα ακουσω κ κομματια-διαμαντια αλλα -πολυ περισσοτερο-επειδη ετσι αισθανομαι οτι ειμαι "γνησιο μεταλλο, ανοιχτο σε ολες τις αποψεις οπως τοτε"Απο .....Scorpions μεχρι ...Venom ...Φανταζομαι καταλαβαινετε τι θελω να πω...............

Οσο αφορα την ψηφοφορια θα ελεγα να γινει ως εξης

1ο album απο καθε λιστα 20 βαθμους,2ο 19 κοκ κ το τελευταιο 1 βαθμο κ στο τελος να αθροιστουν οι βαθμοι ολων ωστε να βγει οχι μονο top -20 αλλα κ top-100 που λεει ο λογος(βεβαια ετσι ρισκαρεις ενα album να εχει ψηφιστει 1ο απο μονο ενα ατομο κ τελευταιο απ αλλους 19 κ να ειναι υψηλοτερα στη βαθμολογια).Ισως με καποια bonuws σε οσα μπηκαν περισσοτερες φορες η πιο ψηλα???..Αλλα αυτα θα τα αποφασισει ο "Κριτης" μας(τον οποιο ΔΕΝ ζηλευω καθολου για τη δουλεια που του φορτωσαμε :D :D ).

[youtube]FywkdijLj_E[/youtube]
[youtube]6VwbyBGbqPY[/youtube]

αλλα και

[youtube]shgyCW25aNM[/youtube]

ΥΓ "Κατσιμαντη" μου :D αυτα αστα να τα βαζει ο Λακεδαιμονιος ........................ :D :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Κι εγώ ψήφισα.

Καταρχάς να καταλήξουμε κάπου στον τρόπο που θα βαθμολογηθούν γιατί η δουλειά μπορεί να είναι πολλή. Βέβαια αν ψηφίσουμε συνολικά 5-6 πόσοι είμαστε εδώ μέσα ωραίο τοπ θα κάνουμε, τα άλμπουμ πιο πολλά από τους ψηφοφόρους :lol: :lol: .
Θεωρώ ότι το 1η θέση 10 βαθμοί....... 20η θέση 1 βαθμός θα είναι too much τα αποτελέσματα. Μεγάλες διαφορές και ξαφνικά άλματα για άλμπουμ που απλά είναι στο προσωπικό τοπ κάποιου. Κι εγώ έχω τέτοια πολύ ψηλά είναι η αλήθεια.
Καλύτερα κλιμακωτά. Πχ:
1η θέση 10 βαθμοί
2η 8
3η 6
4-6 5
7-10 4
11-14 3
14-17 2
18-20 1
ή κάτι σχετικό. Βέβαια κι εδώ βλέπω αρνητικά (πχ το 17 με το 7 έχουν 2 βαθμους μονο διαφορά) αλλά γενικά το σκεπτικό το εξήγησα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λογικό
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

[youtube]yMeD9F_BeMo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Τέλειο Lacedaemonian.

Δεν το θυμόμουν καν.

Και ο τύπος που παίζει στο videoclip όλα τα λεφτά, που είναι ίδιος ο Guile, στο Street Fighter, που παίζαμε στα σφαιριστήρια / ουφαδικα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Συχναζες κ σε τετοια καταγωγια ρε παλιοπαιδο?????? :D :D
Και επαιζες "μπλιμπλικια" ???? :) :) :)
Ντροπη σου ! :lol: :lol:
Ελα ντε, ο τυπος στο clip(Sting-Steve Borden)- πολυ παραξενος εεεεεεεεεεεε???? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

[youtube]XqR2UpCvZx8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
TouFiou-4-

Δημοσίευση από TouFiou-4- »

bersekeros έγραψε:Τέλειο Lacedaemonian.

Δεν το θυμόμουν καν.

Και ο τύπος που παίζει στο videoclip όλα τα λεφτά, που είναι ίδιος ο Guile, στο Street Fighter, που παίζαμε στα σφαιριστήρια / ουφαδικα! :opaokara:
Μου θυμιζει και τον τυπο που πυροβολαει μεσα απ'το αεροπλανο στο εξωφυλλο του agent orange :lol:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

[youtube]pAaEKOz6LE8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Μιας και την Κυριακή ξεκινάνε τα play-off του πρωταθλήματος και παίζουμε με την αεχ, θα ποστάρω ένα παλιό γνωστό κομμάτι των Rotting, του Σάκη Τόλη, γνωστού αεχτσή, το Non - Serviam.

[youtube]yrVv5WCzLCg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Non serviam κομματάρα... Λοιπόν κ κάτι φρεσκο .. Νέο τραγούδι από τους Gojira καθώς έρχεται νέος δίσκος μετα απο 5 χρόνια. Για όσους δεν έχουν ακουσει προκειται για ένα ωραίο δέσιμο απο τεχνικό death -progressive- heavy metal + στοιχεία thrash. Εξαιρετικοί στα αυτιά μου. Καλημέρα μαγκες

[youtube]3p85-KtgDSs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

[youtube]E2lqMQfsGuM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Wattie 4

Δημοσίευση από Wattie 4 »

[youtube]cFhLKv8EgCM[/youtube]
Καλημέρα Αλάνια !!
\m/\m/
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Γεια σου αλάνι Wattie 4. Συνέχιζε να ποστάρεις κομματάρες.

Η ψηφοφορία για τα προσωπικά μας Τοπ - 20 Metal άλμπουμ συνεχίζεται.
bane1980 έγραψε:Οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην τοπ20 ψηφοφορία, μπορούν να αποστέλλουν τις επιλογές τους στον Κώστα (ο υποφαινομενος) στο νεοσύστατο paokmaniametalheads@gmail.com

Καλη ψήφο!
Άβαταρ μέλους
Wattie 4

Δημοσίευση από Wattie 4 »

[youtube]sKvRpaeguSA[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”