Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από arisk »

Κάποιοι άκουσαν τον παπατζή το Ζαγόρα και διασπείρουν άθελά τους ψευδείς φήμες... Κάποιοi καμιά 20αριά γραμμές πάνω απο το κεφάλι μου...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

ArisK. 20 γραμμές πάνω από το κεφάλι σου λέει για εστογιανόφ, περίπου 20 (όπως το θέτεις) γράφει για τον Γκερκάλιου. Ποιο από τα δύο είναι ο παπάς?

Σε ρωτάω γιατί αγωνιώ για την αριστερή μας πλευρά που μπάζει άσχημα και ο Αλβανός φαινόταν καλή περίπτωση.
Πάντως με βάση αυτά που λέει η εξέδρα δεν είναι και μεγάλη η διαφορά που τους χωρίζει. Δλδ μεταξύ 1 εκ και 800 χιλ για τρια χρόνια η διαφορά είναι πολύ μικρή, περίπου 67χιλ το χρόνο. δεν νομίζω να χαλάσει για αυτό τον λόγο. Εκτός αν κοιτάνε και τίποτε άλλο καλύτερο και το παγώνουν αυτό προς το παρόν.

Για ρίξε λίγο φως στο λαό που αδημονεί
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

το ειπε δεν το ειπε ο Ζαγορας εγω κλαιω με Estoyanoff...για φανταστειτε τι τρελα θα πουλησουμε περνοντς απο τους κατω κουτσια και estoyanoff....
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν υπαρχει περιπτωση να μετατεθει ο σναουτσνερ αριστερο μπακ με εναλλακτικη τον λινο και να αποκτηθει δεξι μπακ?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ο αντράντε δεν παίζει ΚΑΙ δεξί μπακ???
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ναι,και αμυντικός μέσος...

:?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ξέρει να τηγανίζει και αυγά και πατάτες... Στις καλές του μέρες φτιάχνει και ομελέτα... :)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

Αφου δεν κανει βραστα αυγα τοτε δεν μας κανει!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ολοι λενε οτι του αυστριακου χαλαει λογω απαιτησεων περιπου 1μυριο για 3 χρονια......στη παε το σκεφτονται....η λογικη λεει κανακουδης ή πιπινης εγω βλεπω το πρωτο.....επισης νοιωθω (σχεδον σιγουρος ειμαι) οτι υπαρχει μια υφερπουσα προδιαθεση για 1+1 παικτες......δηλαδη για καθε θεση 1 παικτης ελληνας και 1 ξενος ανεξαρτητα ποιος θα ειναι βασικος......ειπα υφερπουσα οπερ μεθερμηνευομενος σημαινει οτι αν δε βρεις ελληνα παιρνεις δυο ξενους, οχι δηλαδη με το στανιο,απλα το κοιτας λιγο παραπανω
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

Ποιος Κανακούδης και ποιός Πιπίνης ρε παιδια..
Έλεος Π.Α.Ο.Κ είσαι..
(Ταπεινή μου γνώμη πάντα..)
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

και φετος λεγαμε ποιος μπακαγιοκο αλλα γιναμε ρομπες...εμπυστοσυνη χρειαζεται και υπομονη...
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

O κανακούδης ήτανε να έρθει απο πέριση όμως δεν τον άφηνε η προηγούμενη ομάδα,Θέλω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ να πο την αλήθεια
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Καλος παιχτης ειναι ο Κανακουδης,αλλα για ομαδα που κανει πρωταθλητισμο παει για τριτη επιλογη.Δεν νομιζω οτι αριστερα που ποναμε θα ειναι το βασικο μας μπακ-απ αντι του Ντορβαλινου
thrix έγραψε:ArisK. 20 γραμμές πάνω από το κεφάλι σου λέει για εστογιανόφ, περίπου 20 (όπως το θέτεις) γράφει για τον Γκερκάλιου. Ποιο από τα δύο είναι ο παπάς?

Σε ρωτάω γιατί αγωνιώ για την αριστερή μας πλευρά που μπάζει άσχημα και ο Αλβανός φαινόταν καλή περίπτωση.
Πάντως με βάση αυτά που λέει η εξέδρα δεν είναι και μεγάλη η διαφορά που τους χωρίζει. Δλδ μεταξύ 1 εκ και 800 χιλ για τρια χρόνια η διαφορά είναι πολύ μικρή, περίπου 67χιλ το χρόνο. δεν νομίζω να χαλάσει για αυτό τον λόγο. Εκτός αν κοιτάνε και τίποτε άλλο καλύτερο και το παγώνουν αυτό προς το παρόν.

Για ρίξε λίγο φως στο λαό που αδημονεί
Btw νομιζω οτι για Εστογιανοφ ειπε ο Ζαγορας,αρα μαλλον για εκει παει.Κριμα παντως αν ειναι μονο παπας,ειναι μεγαλο πουλεν ο Λολο:(
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

panilee έγραψε:Ποιος Κανακούδης και ποιός Πιπίνης ρε παιδια..
Έλεος Π.Α.Ο.Κ είσαι..
(Ταπεινή μου γνώμη πάντα..)
ειπαμε να μη ξαναφαμε σαρδελα λεμεεεε!!!
(ταπεινη μου γνωμη) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”