Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mbison

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από mbison »

Ettien26 έγραψε:Ελεύθεροι τεχνικοί διευθυντές. Διαλέχτε... :mrgreen:

https://www.transfermarkt.com/manager/v ... /statistik
Πολυ ενδιαφερουσα λιστα. Σωκρατης Φυτανιδης, Φρινγκερ, Τοτι. Απ όλα εχει
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

ειμαι υπερ του Γκαρσια να παραμεινει πολλα χρονια !!! Τον πιστευω!! Αλλα θα δωσω εναν χρησμο... Ο λουτσεσκου δεν θα παει σε ομαδα μεχρι το καλοκαιρι... Περιμενει..... Αν τα πραγματα φανουν καταστροφικα για διαφορους λογους υπαρχει θεμα .... Αλλα με Παμπλο θα παρουμε το κυπελλακι!!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

tsaousila έγραψε:ειμαι υπερ του Γκαρσια να παραμεινει πολλα χρονια !!! Τον πιστευω!! Αλλα θα δωσω εναν χρησμο... Ο λουτσεσκου δεν θα παει σε ομαδα μεχρι το καλοκαιρι... Περιμενει..... Αν τα πραγματα φανουν καταστροφικα για διαφορους λογους υπαρχει θεμα .... Αλλα με Παμπλο θα παρουμε το κυπελλακι!!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβασα την είδηση.
Άβαταρ μέλους
nikaia4

Δημοσίευση από nikaia4 »

Ενας τυπος που το φλεβαρη συμφωνησε να αλλαξει επαγγελματικη στεγη μαλλον δεν θα ασχοληθηκε και πολυ με τη δουλεια του το γεναρη. Αλλη μια χρονια χαλια και δυστυχως χωρις πολλες ελπιδες για το μελλον. Αυτη η καταρα που στοιχειωνει την ομαδα με την οργανωση τα στελεχη και τους μισθοφορους καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Λουτσ δεν προκειται να ερθει γαιτι θα γινει ρόμπα, επειδη ειχε πει οτι εφυγε λογω του οτι δεν του πηρανε παικτες. Μα ουτε κ τωρα προκειται να παρουμε. Η στροφιγγα εκλεισε. Τωρα το πλανο ειναι να πορευτουμε με τους νεους. Και ο ΤΔ που θα ρθει πρεπει να ειναι γατα. βασικα βλεπω τον Βουκιτς να ρχεται
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν ακούγεται πάντως τίποτα για αντικαταστάτη.
Τι παίζει;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δεν ξέρω πώς θα είναι η στρόφιγγα το καλοκαίρι.
Χωρίς FFP λογικά θα ξανανοίξει, ευελπιστώ λελογισμένα και στοχευμένα.

Το καλοκαίρι θέλουμε όμως....ΠΟΛΛΕΣ μεταγραφές. 6-7 βασικούς παίκτες θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν ακούγεται πάντως τίποτα για αντικαταστάτη.
Τι παίζει;;
Αυτοπροτάθηκε ο Μίχελ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγω προσφερομαι παντως.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

mbison έγραψε:O Λουτσ δεν προκειται να ερθει γαιτι θα γινει ρόμπα, επειδη ειχε πει οτι εφυγε λογω του οτι δεν του πηρανε παικτες. Μα ουτε κ τωρα προκειται να παρουμε. Η στροφιγγα εκλεισε. Τωρα το πλανο ειναι να πορευτουμε με τους νεους. Και ο ΤΔ που θα ρθει πρεπει να ειναι γατα. βασικα βλεπω τον Βουκιτς να ρχεται
Ο βούκιτς δουλεύει σαν αντζέντης, δεν έχει δουλέψει από πόστο management. Άσε που υποτίθεται ότι χρεώθηκε τον στανόγεβιτς.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Για να μην ξαναδούμε τα ίδια όργια ΑΝ μείνει ο Γκαρσία θα πρέπει σε αυτές της θέσεις να μην έρθει όποιος να είναι αλλά κάποιος που γνωρίζεται με τον πάμπλο ,που έχουν ίδιο σκεπτικό,ίδια φιλοσοφία και υπάρχει 100% εμπιστοσύνη και όχι ανταγωνισμός εξουσίας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εφόσον αποφασιστεί να μείνει ο Παμπλο το να επιλέγει ένας ΤΔ με τον οποίον ταιριάζουν τα χνώτα του έχει σίγουρα μια λογική.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για μένα το σωστότερο θα ήταν ο νέος ΤΔ να αποφασίσει αν θα μείνει ο Πάμπλο γιατί αυτή τη στιγμή δεν εμπιστεύομαι την αμπαλοσύνη της ΠΑΕ να πάρει την απόφαση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και αν δηλαδή φύγει μετα ο Πάμπλο να πρέπει να φύγει και αυτός;;

Αν ήμασταν φυσιολογική ομάδα τα πάντα θα ξεκινούσαν από τον τδ. Αυτός θα κρίνει τον προπονητή, αυτός θα κρίνει το υλικό και αναλόγως πορεύεται.
Ο ρεμπε τείνω και εγώ να πιστέψω ότι έρθει απλά για να φτιάξει μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και να κάνει κάποιες πωλήσεις για να φύγει ο βραχνάς το ffp. Εξου κάτι περίεργα μπόνους μείωσης μπάτζετ.

Αν όντως αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε, τότε ίσως να είναι και πετυχημένος

Το θέμα είναι επιτέλους στην ΠΑΕ να έρθει κάποιος ποδοσφαιρανθρωπος που θα βάλει μια τάξη στην ομάδα και θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο τα λεφτά που έχει επενδύσει ο Ιβάν.

Του χρόνου πρέπει όντως να ΠΗΓΑΊΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Παίδες, 2 δρόμοι υπάρχουν.

Ή πας με Γκαρσία και φέρνεις ΤΔ σε συνεννόηση με αυτόν ή φέρνεις ΤΔ με σκοπό να σου στήσει ομάδα από την αρχή (όπως είναι και το σωστό κατ εμέ).

Αν φέρεις ΤΔ με τη λογική ότι αυτός είναι ο προπονητής και δεν αλλάζει τον έχεις ήδη καπελωσει.

Και αν τύχει και δεν ταιριάζουν τα χνώτα του με τον Παμπλο γίνεται η ομάδα ρδελομπου.

Συνεπώς, η πρώτη απόφαση που πρέπει να παρθει είναι το αν ο Παμπλο θα συνεχίσει ή όχι και του χρόνου.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”