Πολυ ενδιαφερουσα λιστα. Σωκρατης Φυτανιδης, Φρινγκερ, Τοτι. Απ όλα εχειEttien26 έγραψε:Ελεύθεροι τεχνικοί διευθυντές. Διαλέχτε...![]()
https://www.transfermarkt.com/manager/v ... /statistik
Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
ειμαι υπερ του Γκαρσια να παραμεινει πολλα χρονια !!! Τον πιστευω!! Αλλα θα δωσω εναν χρησμο... Ο λουτσεσκου δεν θα παει σε ομαδα μεχρι το καλοκαιρι... Περιμενει..... Αν τα πραγματα φανουν καταστροφικα για διαφορους λογους υπαρχει θεμα .... Αλλα με Παμπλο θα παρουμε το κυπελλακι!!
- bersekeros
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβασα την είδηση.tsaousila έγραψε:ειμαι υπερ του Γκαρσια να παραμεινει πολλα χρονια !!! Τον πιστευω!! Αλλα θα δωσω εναν χρησμο... Ο λουτσεσκου δεν θα παει σε ομαδα μεχρι το καλοκαιρι... Περιμενει..... Αν τα πραγματα φανουν καταστροφικα για διαφορους λογους υπαρχει θεμα .... Αλλα με Παμπλο θα παρουμε το κυπελλακι!!
Ενας τυπος που το φλεβαρη συμφωνησε να αλλαξει επαγγελματικη στεγη μαλλον δεν θα ασχοληθηκε και πολυ με τη δουλεια του το γεναρη. Αλλη μια χρονια χαλια και δυστυχως χωρις πολλες ελπιδες για το μελλον. Αυτη η καταρα που στοιχειωνει την ομαδα με την οργανωση τα στελεχη και τους μισθοφορους καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει.
O Λουτσ δεν προκειται να ερθει γαιτι θα γινει ρόμπα, επειδη ειχε πει οτι εφυγε λογω του οτι δεν του πηρανε παικτες. Μα ουτε κ τωρα προκειται να παρουμε. Η στροφιγγα εκλεισε. Τωρα το πλανο ειναι να πορευτουμε με τους νεους. Και ο ΤΔ που θα ρθει πρεπει να ειναι γατα. βασικα βλεπω τον Βουκιτς να ρχεται
- Mitsospaoki4
- Moderator
- bersekeros
Δεν ξέρω πώς θα είναι η στρόφιγγα το καλοκαίρι.
Χωρίς FFP λογικά θα ξανανοίξει, ευελπιστώ λελογισμένα και στοχευμένα.
Το καλοκαίρι θέλουμε όμως....ΠΟΛΛΕΣ μεταγραφές. 6-7 βασικούς παίκτες θέλουμε.
Χωρίς FFP λογικά θα ξανανοίξει, ευελπιστώ λελογισμένα και στοχευμένα.
Το καλοκαίρι θέλουμε όμως....ΠΟΛΛΕΣ μεταγραφές. 6-7 βασικούς παίκτες θέλουμε.
- bersekeros
Αυτοπροτάθηκε ο Μίχελ.Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν ακούγεται πάντως τίποτα για αντικαταστάτη.
Τι παίζει;;
-
Ο βούκιτς δουλεύει σαν αντζέντης, δεν έχει δουλέψει από πόστο management. Άσε που υποτίθεται ότι χρεώθηκε τον στανόγεβιτς.mbison έγραψε:O Λουτσ δεν προκειται να ερθει γαιτι θα γινει ρόμπα, επειδη ειχε πει οτι εφυγε λογω του οτι δεν του πηρανε παικτες. Μα ουτε κ τωρα προκειται να παρουμε. Η στροφιγγα εκλεισε. Τωρα το πλανο ειναι να πορευτουμε με τους νεους. Και ο ΤΔ που θα ρθει πρεπει να ειναι γατα. βασικα βλεπω τον Βουκιτς να ρχεται
Για να μην ξαναδούμε τα ίδια όργια ΑΝ μείνει ο Γκαρσία θα πρέπει σε αυτές της θέσεις να μην έρθει όποιος να είναι αλλά κάποιος που γνωρίζεται με τον πάμπλο ,που έχουν ίδιο σκεπτικό,ίδια φιλοσοφία και υπάρχει 100% εμπιστοσύνη και όχι ανταγωνισμός εξουσίας.
Εφόσον αποφασιστεί να μείνει ο Παμπλο το να επιλέγει ένας ΤΔ με τον οποίον ταιριάζουν τα χνώτα του έχει σίγουρα μια λογική.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα το σωστότερο θα ήταν ο νέος ΤΔ να αποφασίσει αν θα μείνει ο Πάμπλο γιατί αυτή τη στιγμή δεν εμπιστεύομαι την αμπαλοσύνη της ΠΑΕ να πάρει την απόφαση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και αν δηλαδή φύγει μετα ο Πάμπλο να πρέπει να φύγει και αυτός;;
Αν ήμασταν φυσιολογική ομάδα τα πάντα θα ξεκινούσαν από τον τδ. Αυτός θα κρίνει τον προπονητή, αυτός θα κρίνει το υλικό και αναλόγως πορεύεται.
Ο ρεμπε τείνω και εγώ να πιστέψω ότι έρθει απλά για να φτιάξει μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και να κάνει κάποιες πωλήσεις για να φύγει ο βραχνάς το ffp. Εξου κάτι περίεργα μπόνους μείωσης μπάτζετ.
Αν όντως αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε, τότε ίσως να είναι και πετυχημένος
Το θέμα είναι επιτέλους στην ΠΑΕ να έρθει κάποιος ποδοσφαιρανθρωπος που θα βάλει μια τάξη στην ομάδα και θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο τα λεφτά που έχει επενδύσει ο Ιβάν.
Του χρόνου πρέπει όντως να ΠΗΓΑΊΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Αν ήμασταν φυσιολογική ομάδα τα πάντα θα ξεκινούσαν από τον τδ. Αυτός θα κρίνει τον προπονητή, αυτός θα κρίνει το υλικό και αναλόγως πορεύεται.
Ο ρεμπε τείνω και εγώ να πιστέψω ότι έρθει απλά για να φτιάξει μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και να κάνει κάποιες πωλήσεις για να φύγει ο βραχνάς το ffp. Εξου κάτι περίεργα μπόνους μείωσης μπάτζετ.
Αν όντως αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε, τότε ίσως να είναι και πετυχημένος
Το θέμα είναι επιτέλους στην ΠΑΕ να έρθει κάποιος ποδοσφαιρανθρωπος που θα βάλει μια τάξη στην ομάδα και θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο τα λεφτά που έχει επενδύσει ο Ιβάν.
Του χρόνου πρέπει όντως να ΠΗΓΑΊΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Παίδες, 2 δρόμοι υπάρχουν.
Ή πας με Γκαρσία και φέρνεις ΤΔ σε συνεννόηση με αυτόν ή φέρνεις ΤΔ με σκοπό να σου στήσει ομάδα από την αρχή (όπως είναι και το σωστό κατ εμέ).
Αν φέρεις ΤΔ με τη λογική ότι αυτός είναι ο προπονητής και δεν αλλάζει τον έχεις ήδη καπελωσει.
Και αν τύχει και δεν ταιριάζουν τα χνώτα του με τον Παμπλο γίνεται η ομάδα ρδελομπου.
Συνεπώς, η πρώτη απόφαση που πρέπει να παρθει είναι το αν ο Παμπλο θα συνεχίσει ή όχι και του χρόνου.
Ή πας με Γκαρσία και φέρνεις ΤΔ σε συνεννόηση με αυτόν ή φέρνεις ΤΔ με σκοπό να σου στήσει ομάδα από την αρχή (όπως είναι και το σωστό κατ εμέ).
Αν φέρεις ΤΔ με τη λογική ότι αυτός είναι ο προπονητής και δεν αλλάζει τον έχεις ήδη καπελωσει.
Και αν τύχει και δεν ταιριάζουν τα χνώτα του με τον Παμπλο γίνεται η ομάδα ρδελομπου.
Συνεπώς, η πρώτη απόφαση που πρέπει να παρθει είναι το αν ο Παμπλο θα συνεχίσει ή όχι και του χρόνου.