Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
έτσι όπως έφτασαν τα πράγματα, όντως θα είναι ένας κρίσιμος αγώνας και για εμάς και για τον ρούλη.
Βεβαίως, εν αντιθέσει με τον ρούλη, που έχει ένα εύκολο τελευταίο παιχνίδι, εμείς πρέπει και να κερδίσουμε τον ρούλη και να κερδίσουμε τον βάζελο.
Θέλει συγκέντρωση, πείσμα και πάθος.
Το πρώτο πρέπει να δουλευτεί στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Το δεύτερο χτίζεται μέσα στα αποδυτήρια από τους παλιούς προς τους νέους.
Το τρίτο, δίδεται από τον προπονητή στις συζητήσεις που κάνει κατά την προπόνηση.
Φουλ για το νταμπλ ο Φερέιρα
H Παλμέιρας έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας, νικώντας 1-0 την Γκρέμιο
H Παλμέιρας του Αμπελ Φερέιρα έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας, νικώντας 1-0, με γκολ του Γκουστάβο Γκόμεζ (31′), την Γκρέμιο στο στάδιο Arena του Πόρτο Αλέγκρε, στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στον διπλό τελικό της διοργάνωσης.
Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Σάο Πάολο. «Συγκρούστηκαν δύο μεγάλες ομάδες. Το τρόπαιο αυτό αποφασίζεται σε δύο παιχνίδια και είμαστε μόνο στο πρώτο. Έχουμε πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να επικεντρωθούμε στα καθήκοντά μας», είπε ο Αμπελ Φερέιρα.
«Εχω πει ότι η ομάδα μας έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη Βραζιλία. Βλέπω την άμυνα ως έναν από τους πυλώνες μας. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι. Να κάνουμε επίθεση αμυνόμενοι και να αμυνόμαστε επιτιθέμενοι», πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής της Παλμέιρας.
Στο παρόν τόπικ συζητάμε ό,τι αφορά στις Ελληνικές ομάδες πλην ΠΑΟΚ. Τις ομάδες του εξωτερικού τις σχολιάζουμε στο τόπικ που έγραψε από πάνω ο bersekeros.