Ακριβώς. Τον Κωδικό για παραφαρμακευτικά προϊόντα τον πήρε αργότερα, αφού είχε πάρει τον διαγωνισμό.Magpies4 έγραψε:Ενα μήνα μετά νομίζω πήρε ΚΑΔ για να πουλήσει τις μάσκες. Α
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η κουλα στα τελευταία 9 ματς, έχει φάει 14 γκολ
Σήμερα στο γκει - οαρης περιμένω νίκη γκει με σκορ 3-2.
Σήμερα στο γκει - οαρης περιμένω νίκη γκει με σκορ 3-2.
- bersekeros
Εγώ σήμερα την ''θεατρική'' παράσταση στο (α)δελφινάριο του φαλήρου, θα την ποντάρω goal/goal και over 2,5.
- hasio_john
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα το χειριστεί ο γκέι το θεατρικό! Από την μια αν κάτσει να χάσει θα ενισχύσει το αίσθημα που υπάρχει ότι ο οαρης είναι το πουτανάκι του και δε νομίζω να το θέλει αυτό, ΑΛΛΑ και από την άλλη δεν θα ήθελε να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ δεύτερη πάνω από το πλοκάμι του. Περίεργος συνδυασμός!
Για να δούμε το θέατρο σκιών τι θα μας προσφέρει σήμερα
Για να δούμε το θέατρο σκιών τι θα μας προσφέρει σήμερα

- Mitsospaoki4
- Moderator
εγώ πάντως απολαμβάνω Πέλκα Vs Esiti
μπήκαν και οι δύο αλλαγή με την ομάδα του Εσίτι να κάνει προς το παρόν την έκπληξη με 0-1
Μπήκε και ο Μιχόγεβιτς για να κρατήσει το σκορ στα τελευτάια 5 λεπτά
μπήκαν και οι δύο αλλαγή με την ομάδα του Εσίτι να κάνει προς το παρόν την έκπληξη με 0-1
Μπήκε και ο Μιχόγεβιτς για να κρατήσει το σκορ στα τελευτάια 5 λεπτά
Εγώ γιατί πιστεύω ότι το ματς ειναι φόλα Χ και 2-2 μάλιστα?
- Montrealiotis
Νομίζω ότι το Χ δεν βολεύει κανέναν τους. Έτσι κι αλλιώς ότι σκορ θέλουν θα βγάλουν. Δεν νομίζω ότι ο χοντρός μπορεί να αφήσει το ματς, είναι μονοφαγας, ούτε το παράρτημα του δεν θέλει να κερδίζει
- hasio_john
Πως την πάτησε έτσι η Φενέρ και έχασε στην έδρα της ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή με αντίπαλο μια ομάδα σχετικά εύκολη! Την άλλη εβδομάδα παίζουν με την Τραμπζονσπόρ και μάλλον θα χάσουν και εκεί βαθμό/ούς.tzelas έγραψε:εγώ πάντως απολαμβάνω Πέλκα Vs Esiti
Me X χάνεται ένας βαθμός από την ΟργάνωσηKostas87 έγραψε:Νομίζω ότι το Χ δεν βολεύει κανέναν τους. Έτσι κι αλλιώς ότι σκορ θέλουν θα βγάλουν. Δεν νομίζω ότι ο χοντρός μπορεί να αφήσει το ματς, είναι μονοφαγας, ούτε το παράρτημα του δεν θέλει να κερδίζει
Εγώ το έγραψα χθές το μάτς είναι lose-lose και για τους δυό τους. Ότι αποτέλεσμα και να έρθει μας βολεύει. Από την στιγμή που η ομάδα μας έκανε σήμερα σωστά την δουλεία της, αράξτε και απολαύστε κωμωδία ή κανένα ματσάκι άλλο στην Ευρώπη. Εγώ πάντως κάνω το δεύτερο και μπαίνω εδώ να ενημερωνομαι για το πρώτοKostas87 έγραψε:Νομίζω ότι το Χ δεν βολεύει κανέναν τους. Έτσι κι αλλιώς ότι σκορ θέλουν θα βγάλουν. Δεν νομίζω ότι ο χοντρός μπορεί να αφήσει το ματς, είναι μονοφαγας, ούτε το παράρτημα του δεν θέλει να κερδίζει

- painkiller4
Πόσο έδινε στο στοίχημα να κερδίσει ο γαύρος και τα πέντε παιχνίδια που θα παίξουν;
ο σα προσπαθει να φαει γκολ με καθε τροπο και δεν του εχουν κανει ουτε ενα καλο σουτ, στο τελος θα αναγκαστει να το βαλει μονος του