Δίκαιο έχεις Σοφέ Καπετάνιε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές.Γέρος έγραψε:Τι θέλω και ανακατεύομαι. Καλά να πάθω.
Εχω τον καημό μου, που τον έχω, τώρα να συγχίζομαι και για τον κάθε τρύπιο.
Τι με νοιάζει εμένα ο πούστης, ο καταραμένος.
Τέλος.-
Γαύρος - Πανιώνιος και παράλληλα ευρωπαϊκός αγώνας μπάσκετ ΠΑΟΚ, και το topic αυτό είχε πολλή περισσότερη κίνηση.
Πάντως προς υπεράσπιση μου αυτή η ενασχόληση μου τον τελευταίο καιρό - να ασχολούμαι με τον κάθε πικραμένο - είναι συνήθεια "αποκτηθείσα εν τη βραχυτάτη θητεία μου εις το Paokmania".
Τώρα ο γεροξεκούτης παρακολουθώ και τους τους αγώνες των αλλόθρησκων εεεε!!!
Άσε που έμαθα το ραμολιμέντο και το Transfermarket, αυτό που το βάζεις εεεε!!!
Σε λίγο θα στέλνω και μηνύματα συμπάθειας αριστερά και δεξιά, συλλυπητήρια και θα ανταλλάσσω και φιλοφρονήσεις. Και ύστερα τι μένει γέρο, του Λιγνάδη το τσαρδί;
Ρε μπορεί ο ΑΕΤΟΣ να κάνει με οποιονδήποτε άλλο. ΠΟΤΕ.
Ρε μαθαίνει ο γέρος σκύλος νέα κόλπα;
Τον πρώτο στοίχο του άσματος "σπίτι μου είναι ο δρόμος" τον τελειώσαμε, ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ... Πηγαίναμε Κυριακή παρά Κυριακή μια εδώ μια εκεί, όμορφα και ωραία τρώγαμε το ξύλο μας - αλλά και το ξύλο που δίναμε γκαρντάσια θα το θυμούνται και τα εγγόνια τους, πέρασε στο DNA τους, και πήγαινε κάνοντας.
Ε δεν μπορούμε να τα βάλουμε και με τον Θεό, τώρα μας μένει ο δεύτερος στοίχος να ζήσουμε "και τραγούδι μου ο πόνος" Κλαίω την ώρα του χωρισμού, κλαίω την ώρα του σπαραγμού, κλαίω για την ώρα που δε θα 'χω πια ψυχή να σου πω σ' αγαπώ. Θα το κάνουμε και αυτό.
Υ.Γ. Προσοχή, δεν ενθαρρύνω ούτε επικροτώ καμιά μορφή βίας. Αντιθέτως τις καταδικάζω. Το ότι εγώ και άλλα Αδέλφια δεν αντέξαμε τον λίτσα μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ και κάναμε ότι κάναμε, δεν αποτελεί παράδειγμα μίμησης από κανέναν. Εμείς δεν το αντέξαμε, βέβαια ακόμη μετανιώνω που αυτό το ανθρωποειδές έφυγε έστω και τα ξημερώματα από την ΤΟΥΜΠΑ, παρόλο που τα καρακόλια λύσσαξαν και έκαναν Όλη την Τούμπα Άνω και Κάτω π@τ@ν@. Αλλά αυτά εγώ και η γενιά μου. Μια γενιά που δυστυχώς κατέστρεψε και την δική σας Αδελφάκια μου. Τώρα είναι η δική σας σειρά και όλα πρέπει να γίνουν όπως θέλετε εσείς. Ιδιαίτερα οι νεώτεροι.