55. Elijah Mitrou-Long
Re: Elijah Mitrou-Long
αν δεις σε φαση αμυνας την ομαδα με τον κονατε μεσα ειδικα οταν υπαρχει εστω και μια χαλαρη πιεση δυοο παικτων στο αλλο μισο που σπαει ευκολα αλλα και σε αμυνα μισου γηπεδου οταν τον παιζουν πικ τα χανει και αν παρατηρησεισ ολουσ τουσ υπολοιπουσ βρισκονται σε συγχυση αλλα θεωρω μπερδευει πιο πολυ τουσ κοντουσ
η πολύ κακή άμυνα που κάνει είναι αυτή στον Γερονικολό. Από εκεί και πέρα ο παίκτης δεν είναι 5 για να μαρκάρει και τα close out που αφήνουν οι κοντοί μας. Συνεπώς έχει μάθει να πηγαίνει στον παίκτη του και να μην μένει στη ρακέτα (άσε που π.χ. ομάδες σαν το Λαύριο δεν έχουν καν σεντερ αν εξαιρέσεις τα 14' του Ονοσικε). Είναι μέτριος στην άμυνα? Εϊναι, αλλά οι Beech, τσαλμπούρης, Μαργαρίτης είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ (αν αυτός είναι μέτριος).
Νομίζω ο Λυκογιάννης τρελάθηκε στη φάση του σουτ του Love. τρελάθηκε γιατί δεν του έκανε screen (Νομίζω έτσι είπε ο σπήκερ)? Δε νομίζω, πότε έχει σουτάρει από screen σε κεντρικό pick@roll ο Love? Νομίζω του φώναξε γιατί μετά το άστοχο σουτ αυτός έμεινε στη ρακέτα του Λαυρίου και παράγγειλε σαρδέλα από το απέναντι ταβερνείο.
ούτε βλέπω και κανα λάθος του Κονατέ στην πάσα του Love ο οποίος σε κεντρικό pick@rol πήγε να βάλει τη μπάλα μέσα στο roll. Πότε το χει κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ για να το πετύχει στην αναμπουμπούλα των τελευταίων sec?
PS: επειδή όμως είμαστε στο τοπικ του Long, γιατί μόνο 5'?
Νομίζω ο Λυκογιάννης τρελάθηκε στη φάση του σουτ του Love. τρελάθηκε γιατί δεν του έκανε screen (Νομίζω έτσι είπε ο σπήκερ)? Δε νομίζω, πότε έχει σουτάρει από screen σε κεντρικό pick@roll ο Love? Νομίζω του φώναξε γιατί μετά το άστοχο σουτ αυτός έμεινε στη ρακέτα του Λαυρίου και παράγγειλε σαρδέλα από το απέναντι ταβερνείο.
ούτε βλέπω και κανα λάθος του Κονατέ στην πάσα του Love ο οποίος σε κεντρικό pick@rol πήγε να βάλει τη μπάλα μέσα στο roll. Πότε το χει κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ για να το πετύχει στην αναμπουμπούλα των τελευταίων sec?
PS: επειδή όμως είμαστε στο τοπικ του Long, γιατί μόνο 5'?
- kataramenos5
palok έγραψε:η πολύ κακή άμυνα που κάνει είναι αυτή στον Γερονικολό. '
Εκτος απο οφτοπικ εχεις μπερδεψει και τους γέρους.

- PAOK_Antarctica
Μία ανύποπτη φάση ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον Elijah Mitrou-Long στο χειρουργείο. Ο 24χρονος γκαρντ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.
Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων και του απεικονιστικού ελέγχου, αποφασίστηκε να υποβληθεί ο Elijah Mitrou-Long σε αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19/2) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.
Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Elijah Mitrou-Long και του εύχεται ταχεία ανάρρωση
Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων και του απεικονιστικού ελέγχου, αποφασίστηκε να υποβληθεί ο Elijah Mitrou-Long σε αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19/2) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.
Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Elijah Mitrou-Long και του εύχεται ταχεία ανάρρωση
- john4serres
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
- constadine
- Μπαρκαρούτσος
Re: 55. Elijah Mitrou-Long
Διάβασα ότι το συμβόλαιο είναι 1 + 2 και όχι κλειστό τριετές.. Αλλά αν πάρει διαβατήριο (είναι σε καλό δρόμο, λένε), θα μείνει στην ομάδα.
Επίσημη ανακοίνωση για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μήτρου.
Δεν βγήκε μάλλον άκρη με το ελληνικό διαβατήριο και τον ξεπροβοδίσαμε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Δεν βγήκε μάλλον άκρη με το ελληνικό διαβατήριο και τον ξεπροβοδίσαμε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Elijah Mitrou-Long.
Ευχαριστούμε τον Elijah για την παρουσία του στην ομάδα μας και την συμμετοχή του στη διάρκεια της περσινής σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»
- john4serres
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε με Ελληνικό διαβατήριο.
Το πήραν τόσοι και τόσοι.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το πήραν τόσοι και τόσοι.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!
Sent from my iPhone using Tapatalk