Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Alastor »

dragon έγραψε:
aivas19 έγραψε:
cellophan έγραψε:Ένας Σανκαρέ δεν μας έκανε δηλαδή τώρα το Δεκέμβρη? Ήρεμα ρωτάω.
Ακριβως αυτον τον παικτη θελαμε. Μετα απο 5 τεχνικους διευθυντες περαν Νταμπιζα που τον κατεστρεψαν εφερε ο Αλαφ τον Ντρεοσι και ειδε ασπρη μερα. Ουτε ακουγεται ο τυπος
Αυτός ο παικτης το προηγουμενο διάστημα στη Βουλγαρία σε 23 παιχνίδια είχε τα νουμερα που έχει ήδη στον βάζελο σε 2 (εδώ ήρθε ο πρωτος σκορερ της Κροατίας κ την συνέχεια την ξέρεις). Θα δείξει ποσο καλός τελικά είναι αλλά μην βιαζόμαστε. Θυμάστε κ την λατρεία με ινσουα. Επίσης εχθές ο αλεξανδροπουλος που είδα θα ήθελε πολυ να είναι στο επίπεδο του τσιγγαρα ο οποίος σε αυτόν τον βάζελο θα φαινόταν ένα κέντρο μόνος του. Μην πω για σβαμπ.

Υ. Γ. Όλα είναι τηρουμένων των αναλογιών. Κάποιος θα μπορούσε να σου πει ότι ο βάζελος με 300.000 έφερε σανκαρε κ εσυ ελευθερους σβαμπ, καγκαουα κ Ζίβκοβιτς. Κάποιος άλλος για τσολακ . Δεν είναι τόσο απλά τα πραγματα. Εκ του αποτελέσματος είναι πιο ευκολα να το συζητήσουμε αλλά ακόμα κ ο Κροάτης ήταν σωστή λογική μεταγραφή .
Σε ποιοτητα παικτών δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση με τους βαζελοσκουληκοχανουμηδες αλλα θέματα είχαμε φετος
ετσι. Ειδικα στα χαρτια ο τσολακ ηταν λογικη μεταγραφη. Ο Μουργκ ισως να ταν η πιο ανεξηγητη μεταγραφη,ασχετα που και οι δυο δεν απεδωσαν

Παιζουν πολλα ρολο. Επισης κατσε να δουμε και τον Σανκαρε και στα υπολοιπα ματς. Μην παιζει ενα και πεντε δεν παιζει

Με την πρωτη να εκθειασουμε η να κραξουμε. Ενα ειναι σιγουρο,οτι ο παππους μπολονι εκανε το σκορποχωρι του βαζελου να αποδιδει με βαση την οποια αξια εχει το ροστερ του
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Είναι τρομερό το ότι μόλις σε εναμιση παιχνιδι άρχισε η λατρεία μας για παίχτες άλλων ομάδων.. Οχι ο σανκαρε δε θα μας έκανε.. Ουτε απέξω.. Παίχτης που αντέχει ένα ημίχρονο.. Στο δευτερο τν πήρε παραμαζωμα ο Μπουχαλάκης.... Ο σβααμπ είναι πεντε κλασει πάνω από τν σανκαρε.. Σε κανα δυο αγωνιστικές θα αρχίσουμε για τν μπαγκοτο κ τον νταντσενκο να φανταστώ.. Και κατά τον Μάρτιο για τον Μήτρογλα...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Επειδή εγώ το ξεκίνησα, δε ξέρω αν θα παίξει μπάλα ο Σανκαρέ, τι έκανε στη ΤΣΣΚ, και σε τι κατάσταση γενικά βρίσκεται. Απλά είδα έναν παίκτη χαμηλού ρίσκου (150-200Κ) ο οποίος τουλάχιστον χτες έκανε τη δουλειά που θέλουμε και μας λείπει εκεί μπροστά από τα στόπερ. Με δεδομένο λοιπόν πως χύθηκε άπλετο μελάνι για τον Φεράρι (μια αντίστοιχη λύση χαμηλου ρίσκου για πίσω αριστερά) αναρωτήθηκα αν ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και στη θέση 6. Εδώ μας γυάλισε ο Σλίβκα, χωρίς track record. Ο Σανκαρέ, πριν πάει στη Σόφια, στην Μπορντό ήταν το παιδί, με 67 αγώνες και 12 γκολ απο 2017 ως 2019. Δεν τον λες και πουθενά ούτε και τελειωμένο στα -σκάρτα- 32 του. Τέλος πάντων - να'χαμε να λέγαμε. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα, έχει το β' καλύτερο ρόστερ της λίγκας (moneywise) και πιθανά το α' στην ουσία του πράγματος. Όλα τα άλλα είναι θέμα προπονητή και αντιμετώπισης από το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΟΚ παίκτης ειναι ο Σανκαρε, αλλά αργός, όχι πολλα μέτρα και κλάταρε στο δεύτερο. Το κράξιμο θα πήγαινε σύννεφο αν έφερναν τέτοιο παίκτη.
Επίσης, στο τοπικ "Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI" γελάμε με την ΕΟ που έχει αγοράσει τη μισή λίγκα και δεν μπορεί να πάρει (αγοράσει) το αήττητο. Δε σημαίνει ότι δε βλέπουμε τα προβλήματα της ομάδας μας και δεν ξέρω από τι είδους μιζέρια προκύπτει ότι χάνουμε την τετράδα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Mα δεν νομίζω κάποιος να ζηλεύει τους παίκτες της ζελας. Αυτό που εγώ τουλάχιστον λέω είναι ότι ακόμα και αν ο σανκαρε δεν κάνει για ΠΑΟΚ κοστίζει το 1/20 των εσιτι και αγκουστο που επίσης δεν κάνουν για ΠΑΟΚ.

Δεν λέμε να ζηλεύουμε τους άλλους αλλά το να μην αιθεροβατεις πιστεύοντας ότι επειδή δίνεις λεφτά με τη σέσουλα έχεις αυτομάτως και καλύτερους παίκτες θα ήταν ένα πρώτο βήμα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Βόλος:
Επέκταση συμβολαίων, σε Φερράρι μέχρι το 23 και Μήτογλου μέχρι το 24
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

buffalobill4 έγραψε:Mα δεν νομίζω κάποιος να ζηλεύει τους παίκτες της ζελας. Αυτό που εγώ τουλάχιστον λέω είναι ότι ακόμα και αν ο σανκαρε δεν κάνει για ΠΑΟΚ κοστίζει το 1/20 των εσιτι και αγκουστο που επίσης δεν κάνουν για ΠΑΟΚ.

Δεν λέμε να ζηλεύουμε τους άλλους αλλά το να μην αιθεροβατεις πιστεύοντας ότι επειδή δίνεις λεφτά με τη σέσουλα έχεις αυτομάτως και καλύτερους παίκτες θα ήταν ένα πρώτο βήμα.
++++4
Πολυ σωστα..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

[quot="Alastor
dragon έγραψε:
aivas19 έγραψε:
cellophan έγραψε:Ένας Σανκαρέ δεν μας έκανε δηλαδή τώρα το Δεκέμβρη? Ήρεμα ρωτάω.
Ακριβως αυτον τον παικτη θελαμε. Μετα απο 5 τεχνικους διευθυντες περαν Νταμπιζα που τον κατεστρεψαν εφερε ο Αλαφ τον Ντρεοσι και ειδε ασπρη μερα. Ουτε ακουγεται ο τυπος
Αυτός ο παικτης το προηγουμενο διάστημα στη Βουλγαρία σε 23 παιχνίδια είχε τα νουμερα που έχει ήδη στον βάζελο σε 2 (εδώ ήρθε ο πρωτος σκορερ της Κροατίας κ την συνέχεια την ξέρεις). Θα δείξει ποσο καλός τελικά είναι αλλά μην βιαζόμαστε. Θυμάστε κ την λατρεία με ινσουα. Επίσης εχθές ο αλεξανδροπουλος που είδα θα ήθελε πολυ να είναι στο επίπεδο του τσιγγαρα ο οποίος σε αυτόν τον βάζελο θα φαινόταν ένα κέντρο μόνος του. Μην πω για σβαμπ.

Υ. Γ. Όλα είναι τηρουμένων των αναλογιών. Κάποιος θα μπορούσε να σου πει ότι ο βάζελος με 300.000 έφερε σανκαρε κ εσυ ελευθερους σβαμπ, καγκαουα κ Ζίβκοβιτς. Κάποιος άλλος για τσολακ . Δεν είναι τόσο απλά τα πραγματα. Εκ του αποτελέσματος είναι πιο ευκολα να το συζητήσουμε αλλά ακόμα κ ο Κροάτης ήταν σωστή λογική μεταγραφή .
Σε ποιοτητα παικτών δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση με τους βαζελοσκουληκοχανουμηδες αλλα θέματα είχαμε φετος
ετσι. Ειδικα στα χαρτια ο τσολακ ηταν λογικη μεταγραφη. Ο Μουργκ ισως να ταν η πιο ανεξηγητη μεταγραφη,ασχετα που και οι δυο δεν απεδωσαν

Παιζουν πολλα ρολο. Επισης κατσε να δουμε και τον Σανκαρε και στα υπολοιπα ματς. Μην παιζει ενα και πεντε δεν παιζει

Με την πρωτη να εκθειασουμε η να κραξουμε. Ενα ειναι σιγουρο,οτι ο παππους μπολονι εκανε το σκορποχωρι του βαζελου να αποδιδει με βαση την οποια αξια εχει το ροστερ του[/quote]
Τον μουργκ αν τον δείς για αντί Λημνιό κ τον καγκαουα αντί πελκα η τον Ουάρντα κ εκει κερδισμένος είσαι. Βέβαια ένα ποιοτικο χαφ (μισιτς, Ολιβέιρα, νομποα, Μαουρίσιο* ) λείπει συν ότι δεν είχαμε καλό χρονικό συντονισμό
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:Teod,εσύ κάνε όσο χαβαλέ θέλεις,εγώ απαγορεύεται να στεναχωριέμαι που με πέρασε και άλλη ομάδα σήμερα;
Και αν μείνω εκτός Ευρώπης θα σκάσω, γιατί η ομάδα δύο χρόνια μετά το πρωτάθλημα,θα έχει διαλυθεί στην κυριολεξία.
Άντε καληνύχτα.
Αυτό.
Κάποιοι χαίρονται που μια άλλη σιχαμένη ομάδα έσπασε το αήττητο του γαύρου (άραγε είναι χαρά ή ανακούφιση, μιας και με τόσα πανηγύρια που διαβάζω εδώ κι εκεί δεν έχουν τον ΠΑΟΚ -την ομάδα τους-ικανή να το κάνει;) και δεν βλέπουν (;) ότι ο ΠΑΟΚ παίζει να χάσει την 4η θέση, που ήταν δεδομένη επί Γούμενου και Μπατατούδη ξερωγω.

Επί Σαββίδη και 2 σεζόν, μετά το αήττητο πρωτάθλημα για το οποίο γίνεται λόγος.

Το λες και κατάντια.
Εγώ δεν μας είχα ικανούς να του σπάσουμε το αήττητο. Ειδικά στα πλέι-οφ που ο γκέι θα έπαιζε με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση του. Η μεγάλη μας ευκαιρία ήταν στην Τούμπα και τη χάσαμε.

Από κει και πέρα, αν η ομάδα κατάντησε να παλεύει για την τεταρτη θεση, εγώ αρνούμαι να καταντήσω να αγχώνομαι γι'αυτό. Έχουμε να παίξουμε 3 ματς με τον βαζελο, 3 με τον Ρούλη, 2 με την ΑΕΚ. Όποιος είναι καλύτερος θα βγει Ευρώπη, δεν κρίθηκε τίποτα από 3 βαθμούς του βαζελου.

Αν δεν μπορούμε να τους περάσουμε, ας μην τους περάσουμε. Δεν είναι τα δικά μου χρήματα που φλέγονται στο βαρέλι.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πέρσι μια χαρα το σπάσαμε στα πλει οφ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μήπως κάτι τέτοια έστελνε και στον Κλάτενμπεργκ και μας έλεγε ότι τον απειλούν στην Ελλάδα?
Είναι μόνο κλάμα, ή μήπως απειλεί η υπηρέτρια?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

trouman έγραψε:Πέρσι μια χαρα το σπάσαμε στα πλει οφ
Στο παρά τρία και χωρίς δελτία.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Λογικα στο επομενο ματς στην Τουμπα θα τον πιουνε..
Το οτι του εσπασε το αητητο ο βαζελος ειναι ωραια φαση και δεν καταλαβαινω τον λογο να μην βγαλω γουστα απο
το τσιμπουκι που εκανε ο γκει..
Εμεις θα βγουμε 2οι στο ντεμαραζ των πλευοφ,οπου θα ειμαστε σιγουρα πιο δεμενοι και οι αλλοι πιο ξεφουσκωτοι
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλά ρε αυτόν δεν τον συλλαβαν ακόμα;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Και απειλεί κιόλας ευθέως.
Κλειδωμένο