Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από JohnDag »

Αμήν...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

painkiller4 έγραψε:Μαύρη μέρα για γαύρο Α και γαύρο B
Εικόνα
Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο κι αν μοιάζει αστεία
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Τελείωσε κ επίσημα ο ραζβαν.. Αφήστε τα πειραματα.. Ένα τηλέφωνο υπόθεση είναι... Φερτε το σκουφί στη θέση του..
είναι άραγε μόνο μια συνδιαλλαγή χρημάτων? φτάνει αυτό?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

trouman έγραψε:Johndag

Αν μου επιτρέπεις, δε νομίζω ότι κανείς είναι ευχαριστημένος. Επίσης δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός Ευρώπης. Περιμένουμε άλλωστε να μπουν στην ομάδα και να παίξουν νέοι παίκτες. Είναι διαφορετικά πράματα αυτά μεταξύ τους. Αν είχαμε θα αγωνιστική ή ξέρω γω ήμασταν προς το τέλος, να αγχωνόμασταν. Αλλά τώρα το θεωρώ υπερβολή. Εξαρτάται βέβαια πώς βλέπουμε τα πράγματα Γενικά ο καθένας μας. Εγώ ας πούμε μέχρι που πέρασε από το μυαλό μου σκέψεις για το αν και πώς μπορούμε να φθάσουμε το σιχαμα. Υπερβολή κι αυτό, αλλά το δικό μου το μυαλό τείνει σε τέτοιες υπερβολές και όχι προς την κατεύθυνση της καταστροφής. Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση.

Όσο για το αήττητο, αξίζει να το χαρεί κανείς μόνο και μόνο για τον "πόλεμο" που δέχτηκε και δέχεται το δικό μας, από τον επικοινωνιακό κόκκινο βοθρομηχανισμο.
Δεν θέλω ρε συ να μπαίνω σε αντιπαράθεση με ΠΑΟΚτσακια. Αρρωσταίνω!

Από την άλλη η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα. Και βάσει της βαθμολογικής μας θέσης (αλλά και της εικόνας της ομάδας) αυτήν την στιγμή δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου η συζήτηση για έξοδο στην Ευρώπη. Δυστυχώς μεν, αληθώς δε.

Γενικα, τρελαίνομαι να βλέπω τον ΠΑΟΚ 4ο-5ο.

Τρελαινομουν επι Μπατατουδη, σε παρακαλώ κατάλαβε ότι τώρα με τρελαίνει ακόμα περισσότερο.

Μπορεί να μεγαλώνω και να γίνομαι μυστήριος, τι να πω...

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κι εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που πανηγύρισαν για την ήττα των σιχαμένων, γιατί το Αήττητό μας Ντάμπλ έχει σημειολογική αξία και τους πονάει πολύ και τους τσουζει που δεν θα το καταφέρουν. Είναι τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα για όλο τον οργανισμό της ΕΟ.

Αλλά κι εμείς μωρέ αδερφάκι μου, δεν παιζόμαστε.
Από πουθενά δεν μας πιάνεις.

Πλάκα έχει ο φίλος στο insta έτσι όπως το έθεσε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

JohnDag έγραψε:
teod1980 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για αυτά που ήταν αυτονόητα επί Βουλινου, Γουμενου και Παγωνη.

Την έξοδο στην Ευρώπη.

Κι όλα αυτά επι Σαββίδη.

Και κάποιοι το θεωρούν παράξενο που μας πειράζει και βρίσκουν και το κουράγιο να κάνουν και χαβαλέ.

Συνεχίστε, μην σας ενοχλούμε...

Μην παραποιείτε τα γεγονότα.
Κανείς δεν είπε αυτές τις αηδίες που γράφετε.
Απλά γελάμε λίγο με την κατάσταση.
Ενώ αν γράφετε εδω μέσα 24/7, ότι είμαστε για τα μπάζα, είαμστε χαλιαμπάλιες και είμαστε για μπάτσες, στεναχωριέστε περισσότερο από εμάς.

Τες παντων την κατουρήσατε τη φάση και με κουράσατε. Μιζεριάστε ελέυθερα.
Ακριβως αυτά γράφω εγώ εδώ μέσα.

Bingo, ευχουλη του φόρουμ...

Άντε ρε πανίβλακα που ειρωνεύεσαι κιολας
Εμείς δεν στεναχωριόμαστε; Πως την είδες δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μας άρεσε σήμερα η εμφάνιση του βάζελου κ οι παίχτες του με αυτή την εμφάνιση κ ταυτόχρονα δεν μας άρεσε η δεν διακρίνουμε την διαφορά από το δικό μας παιχνιδι μέσα στην τουμπα. Ακόμα κ μέσα στο Καραϊσκάκης καλυτερα παιξαμε από τον σημερινό βάζελο. Το αποτέλεσμα είναι άλλο ζήτημα κ αυτο ειναι κ το ποδόσφαιρο που δεν κερδίζει πάντα αυτός που παιζει καλυτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πολυ σοβαρά θέματα. Αλλά πχ ο ΠΑΟΚ σχεδόν σε όλα τα παιχνιδια είναι καλύτερος του αντιπάλου σε σχέση με τον βάζελο που γίνεται η συγκριση σήμερα που έχει παρα πολλα, για όποιον τον έχει παρακολουθησει , να είναι χειρότερος αλλά να καταφέρνει να κλέβει το παιχνιδι. Έχουμε σιγουρα άπειρο προπονητη κ κακους τερματοφύλακες και αυτά μας έχουν κοστίσει σιγουρα καμιά δεκαριά βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τα τελευταία 15 λεπτά είδα μόνο, ελπίζω να μην υπάρχει ΠΑΟΚτσής που να ζήλεψε την εμφάνιση του βάζελου.
Βιασμός των οφθαλμών μας ήταν. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι αποτέλεσμα, αλλά μπάλα δεν ήταν αυτό.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Σήμερα απλά γουστάραμε την τσαπού στο σιχαμένο, και τρβάμε τις τρίχες μας με τις αγωνιστικές μ@λ@κίες που κάναμε και την αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης ώστε να του την φερμάρουμε και πάλι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

teod1980 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
teod1980 έγραψε: Μην παραποιείτε τα γεγονότα.
Κανείς δεν είπε αυτές τις αηδίες που γράφετε.
Απλά γελάμε λίγο με την κατάσταση.
Ενώ αν γράφετε εδω μέσα 24/7, ότι είμαστε για τα μπάζα, είαμστε χαλιαμπάλιες και είμαστε για μπάτσες, στεναχωριέστε περισσότερο από εμάς.

Τες παντων την κατουρήσατε τη φάση και με κουράσατε. Μιζεριάστε ελέυθερα.
Ακριβως αυτά γράφω εγώ εδώ μέσα.

Bingo, ευχουλη του φόρουμ...

Άντε ρε πανίβλακα που ειρωνεύεσαι κιολας
Εμείς δεν στεναχωριόμαστε; Πως την είδες δηλαδή;
Επιτέλους, μια ΠΑΟΚτσηδικη αντίδραση.

Γιατί τόσο καιρό (έχουμε συνδιαλλαγει και στο παρελθόν) νόμιζα ότι μιλούσα με οπαδο των...Bolton Wanderers.

Η αρρώστια είναι η ίδια, ο τρόπος διαχείρισης είναι διαφορετικός.

Μάθε να σέβεσαι και να ακούς και την άλλη πλευρά. Πάρτο σαν συμβουλή χωρίς την παραμικρή διάθεση ειρωνείας.

Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

@johndag

Δε χρειάζομαι συμβουλές και δεν τη δέχομαι από κάποιον που αμφισβήτησε και την αρρώστια μου για τον ΠΑΟΚ.
Να μου λείπουν οι συμβουλές. Εδώ μέσα γράφω τόσα χρόνια.
Όπως το πες ο καθένας όπως θέλει το διαχειρίζεται, άλλοι κλαψομουνιάζουν , άλλοι δε θέλουν να γράφουν στα δύσκολα για να το περνάνε μόνοι τους κι άλλοι είναι σπασαρχίδηδες και κάποιοι το διαχειρίζονται με λίγο χιούμορ.
Δε μιλούσα μόνο για σένα, άλλωστε δε σε θυμάμαι και ιδιαίτερα.
Αλλά νισάφι, το ξέρουμε ότι έχουν γίνει λάθη και δε πάμε καλά αλλά κάνοντας χιούμορ δε σημαίνει ότι δεν στναχωριέμαι.

Τέλος από μένα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

teod1980 έγραψε:@johndag

Δε χρειάζομαι συμβουλές και δεν τη δέχομαι από κάποιον που αμφισβήτησε και την αρρώστια μου για τον ΠΑΟΚ.
Να μου λείπουν οι συμβουλές. Εδώ μέσα γράφω τόσα χρόνια.
Όπως το πες ο καθένας όπως θέλει το διαχειρίζεται, άλλοι κλαψομουνιάζουν , άλλοι δε θέλουν να γράφουν στα δύσκολα για να το περνάνε μόνοι τους κι άλλοι είναι σπασαρχίδηδες και κάποιοι το διαχειρίζονται με λίγο χιούμορ.
Δε μιλούσα μόνο για σένα, άλλωστε δε σε θυμάμαι και ιδιαίτερα.
Αλλά νισάφι, το ξέρουμε ότι έχουν γίνει λάθη και δε πάμε καλά αλλά κάνοντας χιούμορ δε σημαίνει ότι δεν στναχωριέμαι.

Τέλος από μένα.
Το ποιόν ενός ανθρώπου δεν το κρίνεις ποτέ όταν αυτός βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής.

Για αυτό και όταν με χαρακτήρισες "πανιβλακα" δεν είχα την αντίδραση που θα είχε το 99% του πληθυσμού αλλά περίμενα να δω και την 2η απάντηση σου αφού θα έχει "κουλαρει" το μυαλό.

Δυστυχώς, η συμπληρωματική σου απαντήση ήταν πιο απογοητευτικη κι από την πρώτη. Τουλάχιστον η πρώτη ήταν αυθόρμητη.

Τέλος (και) από μένα. Ο ορισμός του και πολύ ασχολήθηκα.

Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Για τα χθεσινα:
Το τριτο καλυτερο ματσακι του Μαουρισιο στην Ελλαδα.
Φαντασου να εκανε αυτα τα λαθη στα γκολ ο Πασχαλακης τι θα ακουγε.
Τα ερπετα μιλανε για μη παραλληλες γραμμες στο ακυρωμενο και δεν βλεπουν οτι αν ηταν σωστη η γραμμη θα ηταν περισσοτερο οφσαιντ ο παικτης τους.
Χαιρομαι που πηρε καρτα για βουτια ενω αλλος διαιτητης θα το εδινε πεναλτι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Για αυτούς που λένε "αν εμεις παιζαμε ετσι" κτλ, δηλαδη ρε παιδιά θα κερδιζαμε το γαυρο και θα μας πειραζε τοοοσο πολη η εμφανιση; Ποσο μαλλον με το μπατζετ του βαζελου; Μαλλον σε αλλο πλανητη ζω εγω.

Δεν ειδα καν το ματς btw.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε μη μαλώνετε χωρίς λόγο.

Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ ανώτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με το βαζελο αυτό είναι fact.

Απλά μας λείπει το χαφ, το μπακ και το γρήγορο στόπερ σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

Εμείς θα το καταφέρουμε και το πιστεύω.

Το αν θα τερματίσουμε πάνω απ' όλους είναι καθαρά θέμα φυσικής κατάστασης, γιατί αν θυμάστε πέρσυ με την προετοιμασία του μάγου σερνομασταν, μην ξεχνάμε γρήγορα. Ελπίζω να μη συμβεί φέτος γιατί όλους τους βλέπω τρέχουν σαν παλαβοί εκτός από εμάς και φέτος.

Δεν έχει καμία σχέση αυτό που πάμε να φτιάξουμε εμείς με αυτό που παίζει ο βαζελος του Μπολονι, που για το υλικό που έχει είναι απίστευτο επίτευγμα.

Μη συνδέετε το ένα με το άλλο και μαλώνετε τζάμπα.

Ο Μαουρίτσιο που πολλοί δε θέλανε το καλοκαίρι, είναι το Α και το Ω του βαζελου, και αυτό λέει πάρα πολλά. Είναι σαν να παίζει άντρας στην Κ19. Τόσο ξεχωρίζει.
Το πράγμα μιλάει από μόνο του πόσο αποδυναμωθηκαμε στο κέντρο μας.

Όλα θα πάνε καλά αλλά ίσως χρειαστεί και η τύχη φέτος, ειδικά στο κύπελλο για να ξεμπερδευουμε με τη συμμετοχή στο Ιντερτότο και να πάμε χαλαροί στα πλευοφ.

ΥΓ: Το μόνο εύκολο θα ήταν να παίζουμε ταμπούρι και να είχαμε μαζέψει παραπάνω βαθμούς από ότι τώρα. Το μπροστά όμως που έχουμε φτιάξει δε φτιάχνεται τόσο εύκολα στο ποδόσφαιρο όσο το πίσω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”