Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
ron-swanson

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από ron-swanson »

Φίλε CCCP σίγουρα έχουμε θέματα κι εμείς αλλά ποιος από τους στόπερ Κούλας, βαζελου, ρουλη θα έπαιζε σε μας;

Στο τέρμα ναι ο (σιχαμενος κατά τα άλλα) Διουδης όντως νομίζω ότι είναι καλύτερος από τους δικούς μας. Αλλά από κουλα και ρουλη πάλι καλύτερα είμαστε.

Γενικά για μένα με Κρμεντσικ, Τζολη, Ουαρντα, Ζιβκοβιτς, Καγκάβα και Μουργκ στην επίθεση είμαστε τοπ. Για αυτό έχουμε ρίξει και τρείς 5αρες τον τελευταίο μήνα. Έχουμε μπόλικη ποιότητα μπροστά πλέον.

Στα χαφ είμαστε ποιοτικότεροι αλλά ναι έχουμε θέμα στην ταχύτητα και στην ποσότητα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ron χωρις καθολου πλακα με την εικονα που βγαζουν στο γηπεδο βαρελα και κρεσπο, ειλικρινα οποιοσδηποτε αλλος στοπερ θα ηταν καλυτερος αυτη τη στιγμη ναι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:
JohnDag έγραψε:Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για αυτά που ήταν αυτονόητα επί Βουλινου, Γουμενου και Παγωνη.

Την έξοδο στην Ευρώπη.

Κι όλα αυτά επι Σαββίδη.

Και κάποιοι το θεωρούν παράξενο που μας πειράζει και βρίσκουν και το κουράγιο να κάνουν και χαβαλέ.

Συνεχίστε, μην σας ενοχλούμε...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάσαμε καμιά Ευρώπη σήμερα ? Να βάλουμε τα κλάματα προκαταβολικά ?

Σορυ που κάνουμε χαβαλε για το αήττητο που δε θα πάρει ποτέ ο χοντρός εκτός ανά αγοράσει ολόκληρη τη λίγκα.
Για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν θα έπρεπε καν να τίθεται σε συζήτηση κάτι τέτοιο. Ουτε καν να αναφέρεται ως πιθανότητα.

Και μόνο που μπαίνει, αποτυχία είναι.

Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

JohnDag έγραψε:Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για αυτά που ήταν αυτονόητα επί Βουλινου, Γουμενου και Παγωνη.

Την έξοδο στην Ευρώπη.

Κι όλα αυτά επι Σαββίδη.

Και κάποιοι το θεωρούν παράξενο που μας πειράζει και βρίσκουν και το κουράγιο να κάνουν και χαβαλέ.

Μην παραποιείτε τα γεγονότα.
Κανείς δεν είπε αυτές τις αηδίες που γράφετε.
Απλά γελάμε λίγο με την κατάσταση.
Ενώ αν γράφετε εδω μέσα 24/7, ότι είμαστε για τα μπάζα, είαμστε χαλιαμπάλιες και είμαστε για μπάτσες, στεναχωριέστε περισσότερο από εμάς.

Τες παντων την κατουρήσατε τη φάση και με κουράσατε. Μιζεριάστε ελέυθερα.
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

ron-swanson έγραψε:Φίλε CCCP σίγουρα έχουμε θέματα κι εμείς αλλά ποιος από τους στόπερ Κούλας, βαζελου, ρουλη θα έπαιζε σε μας;

Στο τέρμα ναι ο (σιχαμενος κατά τα άλλα) Διουδης όντως νομίζω ότι είναι καλύτερος από τους δικούς μας. Αλλά από κουλα και ρουλη πάλι καλύτερα είμαστε.

Γενικά για μένα με Κρμεντσικ, Τζολη, Ουαρντα, Ζιβκοβιτς, Καγκάβα και Μουργκ στην επίθεση είμαστε τοπ. Για αυτό έχουμε ρίξει και τρείς 5αρες τον τελευταίο μήνα. Έχουμε μπόλικη ποιότητα μπροστά πλέον.

Στα χαφ είμαστε ποιοτικότεροι αλλά ναι έχουμε θέμα στην ταχύτητα και στην ποσότητα.
Δηλαδή ρε συ, ο Σένκεφελντ δε θα ήταν βασικός σε εμάς; Ο Διούδης κοντράρετε με τον Σα για καλύτερος τερματοφύλακας στη Σούπερλιγκ αυτήν τη στιγμή ενώ χρειάζεται εγχείρηση.

Γενικώς πάντως δεν είναι μόνο θέμα ομάδας αλλά και value. Ο Βάζελος και ο Ρούλης έχουν καλούς και φθηνούς παίκτες. Ο Βάζελος δεν έχει καν τμήμα scouting και σου φέρνει Σανκαρέ και Παγωτό από τα δεύτερα της Γαλλίας μέσα στον Δεκέμβρη για το τίποτα.

Απελπισία με πιάνει όταν σκέφτομαι τι συμβόλαια δίνουμε σε σαπάκια.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αληθεύει ότι μετά το σημερινό κινδυνεύει η θέση μας στην κατηγορία;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

teod1980 έγραψε:

Την έξοδο στην Ευρώπη.

Κι όλα αυτά επι Σαββίδη.

Μην παραποιείτε τα γεγονότα.
Κανείς δεν είπε αυτές τις αηδίες που γράφετε.
Απλά γελάμε λίγο με την κατάσταση.
Ενώ αν γράφετε εδω μέσα 24/7, ότι είμαστε για τα μπάζα, είαμστε χαλιαμπάλιες και είμαστε για μπάτσες, στεναχωριέστε περισσότερο από εμάς.

Τες παντων την κατουρήσατε τη φάση και με κουράσατε. Μιζεριάστε ελέυθερα.
Ακριβως αυτά γράφω εγώ εδώ μέσα.

Bingo, ευχουλη του φόρουμ...

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

JohnDag έγραψε:
astral έγραψε:

Την έξοδο στην Ευρώπη.

Κι όλα αυτά επι Σαββίδη.

Χάσαμε καμιά Ευρώπη σήμερα ? Να βάλουμε τα κλάματα προκαταβολικά ?

Σορυ που κάνουμε χαβαλε για το αήττητο που δε θα πάρει ποτέ ο χοντρός εκτός ανά αγοράσει ολόκληρη τη λίγκα.
Για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν θα έπρεπε καν να τίθεται σε συζήτηση κάτι τέτοιο. Ουτε καν να αναφέρεται ως πιθανότητα.

δικες σου φαντασιωσεις ειναι ποια ευρωπη κινδυνευει.....εσυ το βαζεις το θεμα ,και το περνεις δεδομενο γιατι το λες εσυ ,οτι ναναι......το ξαναλεω εσυ το φαντασιωνεσε ......καθε ηττα του σιχαματος και ειδικα το σπασιμο του αητητου ειναι σημαντικο.....φυσικα θα μπορουσε ανετα να χασει στην τουμπα βαση της εικονας των ομαδων αλλα ειμασταν ατυχοι......αυτο δεν το λες ......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μπολονι θα λέμε και θα κλαίμε με τα δικά μας κατορθώματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Aye4 έγραψε:
CCCP έγραψε:
ron-swanson έγραψε: Τα ρόστερ των βαζελων, Κούλας, ρουλη είναι αρκετά κατώτερα του δικού μας. Δεν τίθεται καν σύγκριση δηλαδή.
Eιναι? Αρκετα κατωτερα κι ολας? γιατι η αμυντικοι μας ειναι ανεκδωτο, τερματοφυλακα τιποτα φοβερο δεν εχουμε και στα ακρα πισω δεν εχουμε σταθερα. Για να μη πιασουμε ελληψεις στα χαφ κτλ
να οροσθεσω6και την παράμετρο του προπονητή. Αυτή τη στιγμή έχουν ικανότερους προπονητές από τον δικό μας.
εσενα ειμαι σιγουρος οτι αν σε ρωτουσαμε αν ξερεις τον Μακη τον μαναβη θα ελεγες οτι ο μαναβης της γειτονιας μου λεγετε Γιωργος...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αλλου ξημερωμενος .......
Άβαταρ μέλους
eorptol1

προβλεψη απο τωρα οπως τα μωρα του δωνη ,λιβανισμα στον πρωτο γυρο και μετα κραξιμο ,ετσι και ο μπολονι λιβανισμα τωρα κραξιμο στο τελος ,ηδη ακουγονυαι καποιες φωνουλες στον βαζελο για περιργες συμπεριφορες του μπολονι στα αποδυτηρια......και στην προηγουμενη ομαδα του ειχε θεματα στο τελος .....γιαυτο μην λιβανιζουμε προκαταβολικα......πολλες φορες την εχουμε πατησει .....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

eorptol1 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
astral έγραψε: Χάσαμε καμιά Ευρώπη σήμερα ? Να βάλουμε τα κλάματα προκαταβολικά ?

δικες σου φαντασιωσεις ειναι ποια ευρωπη κινδυνευει.....εσυ το βαζεις το θεμα ,και το περνεις δεδομενο γιατι το λες εσυ ,οτι ναναι......το ξαναλεω εσυ το φαντασιωνεσε ......καθε ηττα του σιχαματος και ειδικα το σπασιμο του αητητου ειναι σημαντικο.....φυσικα θα μπορουσε ανετα να χασει στην τουμπα βαση της εικονας των ομαδων αλλα ειμασταν ατυχοι......αυτο δεν το λες ......
Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με σένα, πραγματικά.

Ξέρω ότι σε κράζουν αρκετοί αλλά ζηλεύω τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Εγώ δεν μπορώ μεν αλλά είσαι ΠΑΟΚτσακι γνήσιο και το σέβομαι.

Επίσης, είσαι και εύκολος στόχος για όσους θέλουν να το παίξουν αντι-κυβερνητικοι.

Δεν έχω τέτοια διάθεση πραγματικά.

Απλά, δεν είμαι χαρούμενος από τον ΠΑΟΚ του 2021.

Αφού είστε εσείς τι να πω. Μπορει να έχετε και δίκιο.

Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μαύρη μέρα για γαύρο Α και γαύρο B
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τελείωσε κ επίσημα ο ραζβαν.. Αφήστε τα πειραματα.. Ένα τηλέφωνο υπόθεση είναι... Φερτε το σκουφί στη θέση του..
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Johndag

Αν μου επιτρέπεις, δε νομίζω ότι κανείς είναι ευχαριστημένος φέτος. Επίσης δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός Ευρώπης. Περιμένουμε άλλωστε να μπουν στην ομάδα και να παίξουν νέοι παίκτες. Είναι διαφορετικά πράματα αυτά μεταξύ τους. Αν είχαμε μία αγωνιστική ή ξέρω γω ήμασταν προς το τέλος, να αγχωνόμασταν. Αλλά τώρα το θεωρώ υπερβολή. Εξαρτάται βέβαια πώς βλέπουμε τα πράγματα γενικά ο καθένας μας. Εγώ ας πούμε μέχρι που πέρασε από το μυαλό μου σκέψεις για το αν και πώς μπορούμε να φθάσουμε το σιχαμα. Υπερβολή κι αυτό, αλλά το δικό μου το μυαλό τείνει σε τέτοιες υπερβολές και όχι προς την κατεύθυνση της καταστροφής. Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση.

Όσο για το αήττητο, αξίζει να το χαρεί κανείς μόνο και μόνο για τον "πόλεμο" που δέχτηκε και δέχεται το δικό μας, από τον επικοινωνιακό κόκκινο βοθρομηχανισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 14 Φεβ 2021, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”