Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
-
ligontakis4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
εδω βλεπουμε μια ομαδα που κοστιζει οσο ο παπασταθοπουλος να παιζει σωστο ποδοσφαιρο λογο προπονητη και εδω μερικοι γκαρσιακοι μας λενε τα απιστευτα για να δικαιολογισουν τα αδικαιολογιτα ...αυτο ειναι το σωστο ποδοσφαιρο, σου βαζω γκολ και τωρα απλα περιμενω να ανοιχτεις για να σε εκτελεσω, ενω οι γκρσιακοι θα εβαζαν γκολ και θα επαιζαν λες και χαναμε για να φανε τριμπαλο , αυτη ειναι η διαφορα του σοβαρου προ απο τους μαγους
Νομίζω τα παιδιά αυτό που λένε είναι οτι κατάφερε να κάνει ανταγωνιστική ομάδα με πολύ λιγότερα έξοδα και ρόστερ που έχει θεωρητικά τουλάχιστον μικρότερη δύναμη από το δικό μας.
Προσωπικά μόνο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει αλλά σήμερα που κρίνεται το (κάλπικο) αήττητο τής μπόχας είμαι σαφώς με τον παναθηναϊκό στο μεταξύ τους ματς.
Προσωπικά μόνο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει αλλά σήμερα που κρίνεται το (κάλπικο) αήττητο τής μπόχας είμαι σαφώς με τον παναθηναϊκό στο μεταξύ τους ματς.
- abc_o_ karpouzas
αφου κατα βαθος με αγαπας ρε λαμογιο πεστο δυνατα να το ακουσουν ολοι αφουjoshua έγραψε:Για ρωτα τι αποψη εχουν και στον βαζελο για τον Μπολονι...Κοιτα ρε που θα συμφωνησω με τον καρπουζα...Ποια ειναι η ομαδα με αρχη μεση και τελος? Αν εμεις παιζαμε ετσι το τι θα γραφοταν εδω μεσα για φοβισμενους,κοτες,φτου ξελευθερια και εγω δεν ξερω τι αλλο...Παιζει μακραν του δευτερου το πιο αντιποδοσφαιρο απο τις ομαδες της 5δας.
Πολύ γέλιο το κλάμα τού σκουλικιού με τη στραβή γραμμή για το τάχαμου κανονικό γκολ. Αχ ρε Πάμπλο ρίχτους 4 στην Τούμπα.
Το μπάτζετ για δεύτερη θέση και κάτω δεν χρειάζεται να είναι τεράστιο. Μπορείς με σοβαρότητα να πετύχεις, όπως έχουν τώρα τα πράγματα.
Η διαφορά για να χτυπήσεις πρώτη είναι δυσανάλογα μεγάλη και αυτό εξαιτίας της Ε.Ο.
Επομένως αν δεν τα καταφέρεις σύντομα είναι ασύμφορη επένδυση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαφορά για να χτυπήσεις πρώτη είναι δυσανάλογα μεγάλη και αυτό εξαιτίας της Ε.Ο.
Επομένως αν δεν τα καταφέρεις σύντομα είναι ασύμφορη επένδυση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Ανταγωνιστική για ποιο επίπεδο?
Αν είναι έτσι να ζηλέψουμε κατά καιρους και την Τρίπολη, τον ΟΦΗ, την Χαλκηδόνα κτλ.
Με λίγα λεφτά ανταγωνιστικές ομάδες.
Αυτό που είπαν κάποια παιδιά...
Αν παίζαμε έτσι στην Τούμπα με τον gay θα γινόταν της μουρλης εδώ μέσα.
Αν είναι έτσι να ζηλέψουμε κατά καιρους και την Τρίπολη, τον ΟΦΗ, την Χαλκηδόνα κτλ.
Με λίγα λεφτά ανταγωνιστικές ομάδες.
Αυτό που είπαν κάποια παιδιά...
Αν παίζαμε έτσι στην Τούμπα με τον gay θα γινόταν της μουρλης εδώ μέσα.
αηητητο ΠΟΤΕ ρε πουτανες
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΟ ΣΑΣ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΟ ΣΑΣ
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
ron-swanson
Ρουφάτε κωλογαβροι.
Τους έχει κάνει γιογιό ο σανκαρε.
Δύσκολα τα πράγματα σε κανονικά ματς η υπερομάδα.
Τους έχει κάνει γιογιό ο σανκαρε.
Δύσκολα τα πράγματα σε κανονικά ματς η υπερομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 14 Φεβ 2021, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Ρε τον Μπολόναρο, πως τους πετσόκοψε έτσι ... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 14 Φεβ 2021, 21:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
-
ligontakis4
αυτος ειναι προπονητης, μπραβο στον μπολονι που με παιχτες που αξιζουν οσο ο τσολακ τους εκανε πλακα στο χαλαρο
2-0 η βαζέλα από το πουθενά. Δυστυχώς εμείς με καλύτερο ποδόσφαιρο δεν μπορέσαμε να τους κερδίσουμε.