Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Απʼτο Βορρά μέχρι το νότο, για να με βρουν δεν βρήκαν τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελικά αυτό που έγραψα προχθές ότι τον κίτρινο θα τον πιάσουν σε κάποια φάση για τις βρωμικα ντήλς που κάνει, φαίνεται να επαληθεύεται. Δεν νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται είναι τυχαίο. Κάποιοι πρέπει να ψάχνουνε το πόθεν έσχες του κυρίου αυτού, και άν είναι έτσι μπράβο τους. Γιατί σ᾽αυτή την χώρα τίποτα δεν γίνεται από μόνο του, είναι μιά συνεχής μάχη όπου άν δεν προστατευθείς θα σε φάει ο ψεύτης και ο κλέφτης.

Η δικαίωση του ΠΑΟΚ με την χτεσινή εξέλιξη, ίσως να σχετίζονται. Κι εδώ που τα λέμε, η πιό εύκολη λεία δεν είναι τα κεντρικά αλλά τα παραρτήματα. Από τα παραρτήματα μπορείς στο τέλος να χτυπήσεις τα κεντρικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Magpies4 έγραψε:Τελικά αυτό που έγραψα προχθές ότι τον κίτρινο θα τον πιάσουν σε κάποια φάση για τις βρωμικα ντήλς που κάνει, φαίνεται να επαληθεύεται. Δεν νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται είναι τυχαίο.
Τώρα που το λες, ούτε εμένα με φαίνεται τυχαίο..

Μήπως μένεις Βέροια και είσαι εισαγγελέας; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Πάντως εμένα τα τελευταία γεγονότα. 1. Λαμια- λάρισα και χοντρό άδειασμα λερας, 2. αναβολή του πας- παο και μετάθεση του δικού μας αγώνα σε ασφαλές γηπεδο και 3. ενταλμα παλέτα- υπηρέτριας με ειδίκευση σε τσιμπούκια σε ευτραφείς κυριους μου λένε ότι στόχος είναι να καθαριστούν τα παραμαγαζα και μετά να χτυπηθεί το χοντρό κεφάλι....και δεν αναφέρομαι μόνο σε Ιβάν αλλά και σε άλλους που βλέπουν να μοιράζεται η πίτα με τέτοιο τρόπο που να μένουν εκτός..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το χοντρο κεφαλι,οσο ειναι ο γιος της κουμπαρας του,στο τιμονι της χωρας..δεν το ακουμπαει κανενας
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Τελικά αυτό που έγραψα προχθές ότι τον κίτρινο θα τον πιάσουν σε κάποια φάση για τις βρωμικα ντήλς που κάνει, φαίνεται να επαληθεύεται. Δεν νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται είναι τυχαίο.
Τώρα που το λες, ούτε εμένα με φαίνεται τυχαίο..

Μήπως μένεις Βέροια και είσαι εισαγγελέας; :mrgreen:
Οχι αλλά να βγαίνει ΚΑΙ το παράρτημα και να μιλάει για στημένη κλήρωση κυπέλου, καί να βρίσκει ξανά δάκτυλο ΠΑΟΚ, σημαίνει ότι άν εσύ δεν τους κυνηγήσεις ...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

alp920 έγραψε:Μπορεί να είναι και ο ξάδελφος του που τον έχει μπροστινό.
Τελικά όντως ο ένας είναι ο ξάδελφος ο μπροστινός .Ο αχυρανθρωπος δηλαδή
Αυτό που δεν έμαθα ακόμα είναι εάν υπάρχει και δεύτερο ένταλμα σύλληψης και ποιόν αφορά
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Dimitris++++ έγραψε:Πάντως εμένα τα τελευταία γεγονότα. 1. Λαμια- λάρισα και χοντρό άδειασμα λερας, 2. αναβολή του πας- παο και μετάθεση του δικού μας αγώνα σε ασφαλές γηπεδο και 3. ενταλμα παλέτα- υπηρέτριας με ειδίκευση σε τσιμπούκια σε ευτραφείς κυριους μου λένε ότι στόχος είναι να καθαριστούν τα παραμαγαζα και μετά να χτυπηθεί το χοντρό κεφάλι....και δεν αναφέρομαι μόνο σε Ιβάν αλλά και σε άλλους που βλέπουν να μοιράζεται η πίτα με τέτοιο τρόπο που να μένουν εκτός..
εμενα μου φαινεται οτι προσπαθουν να κανουν οτι προλαβουν γτ μαλλον την επο την παιρνει ο χοντρος ...αυτη η καταγγελια του δικηγορου για τις εκλογες στην επο δεν μου φαινεται για καλο και ισως υπαρξουν εξελιξεις γρηγορα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Την ΕΠΟ πώς θα την πάρει άνθρωπος του χοντρού και κατ' επέκταση ο χοντρός, αν οι ενώσεις του νιάου δεν κλίνουν το γόνυ σε αυτόν;

Από πού θα εξασφαλίσει πλειοψηφία;

Τόσο καιρό κλωτσάνε τον τενεκέ των εκλογών της ΕΠΟ παρακάτω, ακριβώς γιατί δεν έχουν την πλειοψηφία.

Από όσο παρακολουθώ δεν άλλαξε κάτι, όσον αφορά τον αριθμό των εκλεκτόρων, όσο και να το ήθελαν οι κυβερνητικοί υπάλληλοι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Στις ενώσεις δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι, οπότε μόνο με την κλασσική πουστιά της κυβερνητικής παρέμβασης μπορούν να επιχειρήσουν κάτι.

Το πρόβλημα του αυγενακη με τις φιφα/ουεφα παραμένει όμως και αν παρέμβει θα γίνουν σίγουρα καταγγελίες εκεί.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ακριβώς και αν παρέμβει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, ο κυβερνητικός κοκοβιός, τότε καταγγελία και grexit.

Σικιμέ καντάρ. Εμείς έτσι κι αλλιώς στο Conference League παίζουμε, όπως και η αεχ. Το grexit τον χοντρό θα τσούξει.

Γι'αυτό τώρα ξύνουν την γκλάβα τους, τι στιαπού να σκεφτούν, για να πάρουν την ΕΠΟ. Μία προφενέστατη είναι ο μουγγοθώρος στον οποίο τάξανε πολλά. Όπως και το να συνεχίσει να είναι ευρωβουλευτής και παράλληλα πρόεδρος της ΕΠΟ, χωρίς λένε, τα παπαγαλάκια τους, να υπάρχει , ασυμβίβαστο.

Και όχι μόνο. Εκπομπή στη γυναίκα στο κανάλι, μισθό και από την ΕΠΟ κλπ κλπ.

Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο να την πάρει ο χοντρός την ΕΠΟ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Που φτάσαμε. Είναι πιο εύκολο να πάρεις την κυβέρνηση και όχι την ΕΠΟ. Τι τραβάνε και οι καημένοι οι ολιγάρχες :D
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Το χοντρο κεφαλι,οσο ειναι ο γιος της κουμπαρας του,στο τιμονι της χωρας..δεν το ακουμπαει κανενας
QUIZ : Ποιος θα είναι ο επόμενος ερμηνευτής του μεγάλου σουξέ του υπερμεγέθους, ευαίσθητου, πρόεδρα,
ντήλερ, εφοπλισταρά, Βαγγέλα !

Μπόνους βοήθεια , τα αρχικά του είναι < Χ . Τ . >
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

theo G4 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Το χοντρο κεφαλι,οσο ειναι ο γιος της κουμπαρας του,στο τιμονι της χωρας..δεν το ακουμπαει κανενας
QUIZ : Ποιος θα είναι ο επόμενος ερμηνευτής του μεγάλου σουξέ του υπερμεγέθους, ευαίσθητου, πρόεδρα,
ντήλερ, εφοπλισταρά, Βαγγέλα !

Μπόνους βοήθεια , τα αρχικά του είναι < Χ . Τ . >
Τραγουδαει ακομα ο νταντυ ?? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Αν και από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος στη συγκεκριμένη κατάσταση δεν συμμερίζομαι καθόλου τις αισιόδοξες προσδοκίες σας.
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί παραπέμπει στην περίοδο που ο χοντρός έβλεπε τη σιχαμένη ομάδα του να έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα από νωρίς και αυτός προετοίμαζε το επόμενο πρωτάθλημα και καθόταν και απολάμβανε τους υπόλοιπους διεκδικητές να τρώγονται μεταξύ τους στα πλέι οφς.
Το ίδιο δυστυχώς θα συμβεί και φέτος.
Επίσης, το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι ο χοντρός έχει βρει πειθήνιο κασκαντέρ τον παλέτα και αναλαμβάνει αυτός να παίζει τον ρόλο του χοντρού. Αυτόν κράζουν τα μέσα, γι'αυτόν βγαίνουν οι βρομιές τις οποίες ο χοντρός έχει την τεχνογνωσία να τις καθαρίσει και να εμφανίζεται κι ως ευεργέτης στον κόσμο των σκουληκιών.
Δεν το πήραμε κι εμείς χαμπάρι. Εδώ και κανένα εξάμηνο ο χοντρός αθωωνόταν σχεδόν κάθε εβδομάδα από μία τουλάχιστον κατηγορία. Κι αυτή τη στιγμή μπορεί αμέριμνος να ανανεώνει συμβόλαια μέχρι το 2024 και να κάθεται και να γελάει μαζί μας. Δυστυχώς.
Οι υπεράνω νο πολίτικα συνοπαδοί μας δεν χρειάζεται να αναζητήσουν τους φταίχτες για την κατάσταση αυτή εντός της ομάδας. Τους παραπέμπω απλώς στην υπογραφή του Sick bastard.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”