gika έγραψε:Immemoric έγραψε:Ksenitemenos4 έγραψε:α εγω την αδερφη τον ιδιον τον παλετα εννοουσα χαχα, πολλες αδερφες μαζευτηκαν γενικα
Καλός ο χαβαλές αλλά καλύτερο ίσως θα ήταν είναι να αποφεύγουμε τα ομοφοβικά άμα γίνεται.
Γνώμη μου.
Το γ@μήστε τον πούστη τον ολυμπιακό επιτρέπεται;
Να αλλάξει και το μπινελίκι στο "είναι πουτ@να του Μ@ρινάκη η μάνα" σε κάτι πιο πολιτικά ορθό; Sex worker ας πούμε;
Χαβαλέ κάνουμε φίλε, σε οπαδικό φόρουμ. Και μιλάμε για εμπορους ναρκωτικών και εγκληματικές οργανώσεις που μας μαυρίζουν την ψυχή.
Ας κρατάμε το επίπεδο εκεί που τους αρμόζει. Χαμηλά.
Ναι εντάξει, εννοείται. Απλώς το ανέφερα, γιατί καμιά φορά δεν είναι κακό να συζητάμε και τι λέμε και πως το λέμε. Και εγώ μέσα εννοείται, πολύ βασικό, δεν είμαι κανάς αναμάρτητος.
Αλλά πιστεύω καλό είναι να τα συζητάμε που και που. Χωρίς βέβαια να κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι μεγαλώσαμε, έτσι μάθαμε (από παιδιά

), τέτοιοες εκφράσεις χρησιμοποιούμε και στο γήπεδο και στην καθημερινότητάς μας.
Υπάρχουν συνάνθρωποί μας , που χρησιμοποιούμε κάποια ιδιότητά τους ως βρισιά (όπως πούστης, αδελφή, πουτάνα) λες κι αυτοί είναι λιγότερο άνθρωποι. Ο Μαρινάκης είναι κάθαρμα και εγκληματίας, και φυσικά τέτοιο χαρακτηρισμοί μόνο φέρνουν χαμηλά τους πούστηδες, τις αδελφές και τις πουτάνες.