Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Immemoric έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:α εγω την αδερφη τον ιδιον τον παλετα εννοουσα χαχα, πολλες αδερφες μαζευτηκαν γενικα
Καλός ο χαβαλές αλλά καλύτερο ίσως θα ήταν είναι να αποφεύγουμε τα ομοφοβικά άμα γίνεται.

Γνώμη μου.
Το γ@μήστε τον πούστη τον ολυμπιακό επιτρέπεται;

Να αλλάξει και το μπινελίκι στο "είναι πουτ@να του Μ@ρινάκη η μάνα" σε κάτι πιο πολιτικά ορθό; Sex worker ας πούμε; :mrgreen:

Χαβαλέ κάνουμε φίλε, σε οπαδικό φόρουμ. Και μιλάμε για εμπορους ναρκωτικών και εγκληματικές οργανώσεις που μας μαυρίζουν την ψυχή.

Ας κρατάμε το επίπεδο εκεί που τους αρμόζει. Χαμηλά.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαιτήσει από την Κυβέρνηση να επαναφέρει με τροπολογία την ποινή του υποβιβασμού για ομάδες που εμπλέκονται σε πολυιδιοκτησία...!! Και μετά θα δούμε άμα συνεχιστούν τα γαμησια..!!! Β + Ε = LOVE (πανάθεμα τους που είναι και ερωτευμένοι...)!!!
Μας μπερδεύεις άρχοντα.
Βαγγέλης ή Ευάγγελος, για να βρούμε το άλλο γράμμα. 8-)
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

gika έγραψε:
Immemoric έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:α εγω την αδερφη τον ιδιον τον παλετα εννοουσα χαχα, πολλες αδερφες μαζευτηκαν γενικα
Καλός ο χαβαλές αλλά καλύτερο ίσως θα ήταν είναι να αποφεύγουμε τα ομοφοβικά άμα γίνεται.

Γνώμη μου.
Το γ@μήστε τον πούστη τον ολυμπιακό επιτρέπεται;

Να αλλάξει και το μπινελίκι στο "είναι πουτ@να του Μ@ρινάκη η μάνα" σε κάτι πιο πολιτικά ορθό; Sex worker ας πούμε; :mrgreen:

Χαβαλέ κάνουμε φίλε, σε οπαδικό φόρουμ. Και μιλάμε για εμπορους ναρκωτικών και εγκληματικές οργανώσεις που μας μαυρίζουν την ψυχή.

Ας κρατάμε το επίπεδο εκεί που τους αρμόζει. Χαμηλά.
Ναι εντάξει, εννοείται. Απλώς το ανέφερα, γιατί καμιά φορά δεν είναι κακό να συζητάμε και τι λέμε και πως το λέμε. Και εγώ μέσα εννοείται, πολύ βασικό, δεν είμαι κανάς αναμάρτητος.

Αλλά πιστεύω καλό είναι να τα συζητάμε που και που. Χωρίς βέβαια να κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι μεγαλώσαμε, έτσι μάθαμε (από παιδιά ;) ), τέτοιοες εκφράσεις χρησιμοποιούμε και στο γήπεδο και στην καθημερινότητάς μας.

Υπάρχουν συνάνθρωποί μας , που χρησιμοποιούμε κάποια ιδιότητά τους ως βρισιά (όπως πούστης, αδελφή, πουτάνα) λες κι αυτοί είναι λιγότερο άνθρωποι. Ο Μαρινάκης είναι κάθαρμα και εγκληματίας, και φυσικά τέτοιο χαρακτηρισμοί μόνο φέρνουν χαμηλά τους πούστηδες, τις αδελφές και τις πουτάνες. :)
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Εδώ θα πρέπει να πω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ Γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις που είχα με χαβούζαιούς τα δύο μνημειώδους αξίας άρθρα του που είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε όλοι μας από το αγαπημένο Παοκμανια, ήταν ο απόλυτος οδηγός πνευματικής αυτοάμυνας απέναντι στην προπαγάνδα των αθλιων του νότου. Τα άρθρα με τίτλο το 'cas επί της ουσιας αποφάσισε', κι το κομπλεξικων αθηνεζων το ανάγνωσμα' . Περιέγραψαν ένα χρόνο πριν με εκπληκτική διαύγεια κι σαφήνεια το τι θα ακολουθούσε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ηδονή που πηρα σήμερα. Βέβαια γνώριζα κι εγώ κι όλοι όσοι είχαμε διαβάσει τα άρθρα ότι και σήμερα να μην είχαμε αθωωτικη απόφαση, η Παοκάρα μας θα πήγαινε στο cas και η ξεφτίλα τους μετά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Βέβαια αυτό θα κόστιζε δυστυχώς σε πολύτιμο χρόνο κι θα βύθιζε την ομάδα σε μια εκ νέου περίοδο εσωστρέφειας κι αδιεξόδων. Περιμένω με αγωνία άρθρο του φίλου αρκαδοποντιου με την σπαθενια του παοκτσιδικη στάση να μας διαφωτίσει για το ποια κατά την γνώμη του πρέπει να είναι η στρατηγική μας τώρα απέναντι σε αυτά τα σιχαματα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

tolis01 έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαιτήσει από την Κυβέρνηση να επαναφέρει με τροπολογία την ποινή του υποβιβασμού για ομάδες που εμπλέκονται σε πολυιδιοκτησία...!! Και μετά θα δούμε άμα συνεχιστούν τα γαμησια..!!! Β + Ε = LOVE (πανάθεμα τους που είναι και ερωτευμένοι...)!!!
Μας μπερδεύεις άρχοντα.
Βαγγέλης ή Ευάγγελος, για να βρούμε το άλλο γράμμα. 8-)
Βαγγελας + Ειρηνη
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ερώτηση. Ξέρετε ποια γαμαει αυτή την περίοδο ο βουβαλοπρεζεμπορας..?? Οεο...??? Όταν βγει στη φόρα, θα πέσει πολύ γέλιο...!!!
Είναι γυμναστρια
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω περα απο την δικαιωση την σημερινη, γελασα και λιγο με καποια παιδια που ειπαν να μην ξεχασουν οι ψηφοφοροι του Αυγενακη τι καναν οταν ξαναεχουμε εκλογες. Οι μισοι μετα την αθωωση, το εχουν ξεχασει ηδη.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Το εξώφυλλο της sportday το σημερινό είναι πιο εμετικό και από το γαύρο τον ίδιο ας τις αλλάξουν όνομα σε Ολυμπιακόςday

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Immemoric »

Phoenixgrg έγραψε:Το εξώφυλλο της sportday το σημερινό είναι πιο εμετικό και από το γαύρο τον ίδιο ας τις αλλάξουν όνομα σε Ολυμπιακόςday

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σιχάματα

Σε ποιον ανήκει;
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ξεφτιλισμενα τσουτσεκια του κάθε νταβατζη της χώρας εκεί στη sportday.

Εκδιδόμενες πένες για ένα κομμάτι ψωμί, όπως το τρων οι Αθηνεζοι!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμετος
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Πόσο τιμολογειται η αξιοπρέπεια ρε πουστη μου σε αυτή τη χώρα???θα ρθει και η σειρά σου sprtnight...λίγα είναι τα ψωμιά σου ...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ονόματα δεν έχω αναφέρει! Οποιαδήποτε παρομοίωση με υπαρκτα πρόσωπα, είναι εντελώς συμπτωματική!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Περιμένετε από εφημερίδες του λεκανοπεδίου να γράψουν αλήθειες ?
Ειδικά η σπορτντει είναι στρατευμένη στην υπηρεσία του μεγκα-στιχουργού.
Είπαμε, να την αγοράσει ο Ιβαν και να αναγκάσει τα μ..α που δουλεύουν εκεί, να γλύφουν τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Προσοχή: Πριν πάτε να δείτε τα σημερινά πρωκτοσέλιδα, καλό είναι να μην έχετε φάει ακόμη, για ευνόητους λόγους. Αυτό μόνο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”