Συνέχεια κακός είναι με προβλήματα στα αποδυτήρια αλλά πολύ δύσκολα τρώει γκολ. Σήμερα που είδα το παιχνίδι, οι προσθήκες του ήταν καλές. Δηλαδή μεγάλο upgrade ο Ενμπαγκοτό(?) σε σχέση με τον Χατζηγιοβάννη και τον άλλον τον Αιτόρ. Το κέντρο του θα φτιάξει μόνο όταν γυρίσει ο υποτιμημένος Κουρμπέλης. Εκεί θα αλλάξει η ομάδα του πιστεύω. Ευτυχώς ο Βιγιαφάνες είναι για τα πανηγύρια και δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την παικτάρα που ήταν στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα.ron-swanson έγραψε:Επειδή βαζελο δεν έχω δει καθόλου πέρα από το μεταξύ μας, ειναι όντως συνέχεια τόσο κακός όσο γράφεται παντού;
Επίσης θα μας αγχωσει για την 4η θέση ή εμείς είμαστε υπεράνω και δεν ασχολούμαστε με τέτοια; Θέλω να πω, αυτοί που πήρε φαίνονται καλές προσθήκες ή οκ κλαιν;
Να υπενθυμίσω ότι και 4η θέση να βγούμε, αν πάρει το κύπελο ο Ρούλης ή ο Βάζελος Ευρώπη δε βγαίνουμε. Που πολύ δύσκολα θα πάρουν, αλλά λέμε τώρα...ToMousiTouCrespo έγραψε:Αυτά για 4η και 5η θέση τα γράφετε σοβαρά;ron-swanson έγραψε:Επειδή βαζελο δεν έχω δει καθόλου πέρα από το μεταξύ μας, ειναι όντως συνέχεια τόσο κακός όσο γράφεται παντού;
Επίσης θα μας αγχωσει για την 4η θέση ή εμείς είμαστε υπεράνω και δεν ασχολούμαστε με τέτοια; Θέλω να πω, αυτοί που πήρε φαίνονται καλές προσθήκες ή οκ κλαιν;
Στα ντέρμπι η ομάδα μας κλατάρει μέχρι στιγμής. Τα playoff μπορεί να αποδειχθούν πολύ επίπονα αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο. Και τη νίκη με το Βάζελο την κάναμε με τη ψυχή στο στόμα και με τον άμπαλο τον Χατζηγιοβάννη να στέλνει την μπάλα στα περιστέρια στο τέλος.