Τίποτα.john4serres έγραψε:1,08 ΠΑΟΚ
1,20 γαυρος
1,14 αεκ
1,22 παο
Πουθενάδες τελείως οι σκώληκες. Ούτε καν 1,40 -1,50.
Τίποτα.john4serres έγραψε:1,08 ΠΑΟΚ
1,20 γαυρος
1,14 αεκ
1,22 παο
thanos-xanthi έγραψε:τον γλωσσοφαγατε ρε αλανια τον Γαλανοπουλο
καταγμα ωμοπλατης, 2 μηνες εξω, σημαντικη απωλεια για την χαρτινη
Το έβλεπα το ματς bane...o σκηνοθέτης δεν τόλμησε να δείξει replay..τελικα το παλικάρι τι έχει?? Είχε τις αισθήσεις του φεύγοντας πάντως ..και πέναλντι ο στημένος δεν έδωσε...ο sergio τρελαθηκεobanebane έγραψε:thanos-xanthi έγραψε:τον γλωσσοφαγατε ρε αλανια τον Γαλανοπουλο
καταγμα ωμοπλατης, 2 μηνες εξω, σημαντικη απωλεια για την χαρτινη
Κρίμα για το παλικάρι, εγώ όμως δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του τραυματισμού του παίχτη της Πόρτο.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σφοδρή σύγκρουση,στο ποδόσφαιρο.
O τίτλος του SDNA Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η 8άδα: Ολυμπιακός-Άρης το πιο καυτό ματς!, όλα τα λεφτά.GEOL έγραψε:Γάβρος Α - Β στο Κύπελλο![]()
![]()
Θεούληςeorptol1 έγραψε:Καρυπίδης: «Ξεφτιλίζονται γιατί μας φοβούνται!»
Δήλωση-έπος από τον εκπρόσωπο του Άρη που υπονοεί στημένα κλήρωση!
Ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται ότι δεν πήρε και πολύ ψύχραιμα το γεγονός ότι ο Άρης θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η προοπτική μιας ακόμα άτιτλης σεζόν, της 51ης συνεχόμενης, έκανε τον εκπρόσωπο των “κιτρίνων” να προχωρήσει σε απίστευτες δηλώσεις, αμφισβητώντας μέχρι και το αδιάβλητο της κλήρωσης.
«Κλήρωση άνευ εκπροσώπων δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Ξεφτιλίζονται γιατί μας φοβούνται!» τόνισε ο Καρυπίδης σε δημοσιογράφους που τον κάλεσαν να σχολιάσει.
ο ανθρωπος μας θεωρεις βλακες εσυ ξεφτιλεζεσε ρε δουλακι του πρεζεμπορα.......