Ναι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ζωαdimbar έγραψε:Δεν υπήρχε λόγος ή ανάγκη για νοθείες.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
-
Ποια νοθεία ρε παιδιά; Στην ίδια χώρα ζούμε; Αυτό το κόμμα δε χρειάζεται νοθείες. Είναι τόσο καλά ριζωμένο παντού. Από τα ΜΜΕ και πανεπιστήμια μέχρι τις δημόσιες υπηρεσίες και τους συλλόγους μεγαλοεφοπλιστών. Η ΝΔ σώθηκε γιατί ο Κωστάκης μέσα στη μαλακία του έκανε μία εξυπνάδα. Το 2007 που πήγε να σώζει ό,τι σώζεται και μας πέταξε ακόμα πιο βαθιά στο βούρκο σαν χώρα, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να χάσει τις εκλογές. Αλλιώς θα είχαν την τύχη του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή η μανία με τους προέδρους είναι μια καθαρά Ελληνική παθογένεια. Στο μυαλό μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν ο Πρεζέμπορας ήταν πρόεδρος οποιασδήποτε άλλης ομάδας και είχε τις ίδιες «επιτυχίες», πάλι την ίδια αντιμετώπιση θα είχε από τους οπαδούς. Την απόλυτη θεοποίηση.
Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ομάδες ή την πολιτική. Δες τι εκτίμηση έχουν όλοι στο Μαριαννάκι λες και δεν ξέρουμε με τι λαμογιές απέκτησαν οι Βαρδινογιάννηδες την περιουσία τους. Δυστυχώς έτσι είμαστε. Μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων θεοποιεί το χρήμα και τη δύναμη.
ΠΑΟΚ μόνο. Ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα.
Αυτή η μανία με τους προέδρους είναι μια καθαρά Ελληνική παθογένεια. Στο μυαλό μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν ο Πρεζέμπορας ήταν πρόεδρος οποιασδήποτε άλλης ομάδας και είχε τις ίδιες «επιτυχίες», πάλι την ίδια αντιμετώπιση θα είχε από τους οπαδούς. Την απόλυτη θεοποίηση.
Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ομάδες ή την πολιτική. Δες τι εκτίμηση έχουν όλοι στο Μαριαννάκι λες και δεν ξέρουμε με τι λαμογιές απέκτησαν οι Βαρδινογιάννηδες την περιουσία τους. Δυστυχώς έτσι είμαστε. Μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων θεοποιεί το χρήμα και τη δύναμη.
ΠΑΟΚ μόνο. Ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα.
Δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τους δύο ταυτοποιημένους δράστες των πυροβολισμών της Θεσσαλονίκης.
Παρότι η αυτόφωρη διαδικασία παρήλθε προ πενθημέρου, η διαδικασία για την αναζήτηση των δύο οπαδών εκκρεμεί.
Ήδη ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία
Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Παρότι η αυτόφωρη διαδικασία παρήλθε προ πενθημέρου, η διαδικασία για την αναζήτηση των δύο οπαδών εκκρεμεί.
Ήδη ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία

- PAOK_Antarctica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να μην ξεχάσουν όταν βγουν τα εντάλματα, να τα πάρουν ένα τηλέφωνο τα παιδια, να τα ειδοποιήσουν. Ιδέα ριχνω
- thomas Murg
- Dimitris++++
300 κιλά κοκαΐνης βρεθηκαν σύμφωνα με το voria στη Θεσσαλονίκη... κόκα- ηρωίνη το μυαλό μας πάει σε έναν χοντρό...εκεί που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η επιτυχία οφείλεται στους Αμερικανούς και συγκεκριμένα στη D.E.A. που κατευθυνε την επιχείρηση...πριν λίγες μέρες Αμερικάνοι μπλοκαραν και πλοίο του κατά συρροή αθώου για μεταφορά παράνομου πετρελαίου από Ιραν...μήπως λέω μήπως μπήκε στο στόχαστρο γιατί συμπεριφέρεται φαταουλιστικα και στο εμπόριο ζάχαρης?? Έτσι δεν την πάτησε και ο εμπνευστής και μέντοράς του Εσκομπάρ??
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το αστείο είναι ότι το voria είναι δικό του μέσο, άρα μου φαίνεται απίθανο να έγραφε κάτι τέτοιο για το αφεντικό του
Τρίτο ματς αστέρας Άρης φέτος, τρίτο ματς εκτός ο Μπαραλες. Να δεις που θα ναι σύμπτωση
μόνο αν γίνει κάτι τέτοιο θα γλιτώσουμε απο αυτόν.Dimitris++++ έγραψε:300 κιλά κοκαΐνης βρεθηκαν σύμφωνα με το voria στη Θεσσαλονίκη... κόκα- ηρωίνη το μυαλό μας πάει σε έναν χοντρό...εκεί που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η επιτυχία οφείλεται στους Αμερικανούς και συγκεκριμένα στη D.E.A. που κατευθυνε την επιχείρηση...πριν λίγες μέρες Αμερικάνοι μπλοκαραν και πλοίο του κατά συρροή αθώου για μεταφορά παράνομου πετρελαίου από Ιραν...μήπως λέω μήπως μπήκε στο στόχαστρο γιατί συμπεριφέρεται φαταουλιστικα και στο εμπόριο ζάχαρης?? Έτσι δεν την πάτησε και ο εμπνευστής και μέντοράς του Εσκομπάρ??
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όταν το είχα πει αυτό για τον Μπαράλες, κάποιος μου την έχει πέσει εδώ μέσα και μου έλεγε ότι ούτε με εμας έπαιζε και ότι έλεγα υπερβολές..Timelord έγραψε:Τρίτο ματς αστέρας Άρης φέτος, τρίτο ματς εκτός ο Μπαραλες. Να δεις που θα ναι σύμπτωση
Για να δούμε τελικά ήμουν υπερβολικός;
- john4serres
- Sick Bastard
Ο γαύρος φέρνει ένα αρκετά καλό δεξί μπακ, ελεύθερο από Γαλλία.
-
Δύο μεταγραφές και ο Βάζελος. Λέει είναι φαβορί για τον Μεντόζα και έχει κλείσει και χαφ που δεν έχει διαρρεύσει. Ο Μεντόζα είναι ωραίο παιχτάκι πέρυσι που τον είχα δει σε δύο ματς. Μέχρι και λεφτά θα δώσει ο Φούζος για να τον πάρει. Που φτάσαμε.