Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε παιδιά και 50 δισεκατομμύρια ευρώ να έχεις, τί ακριβώς να κάνεις στο προτεκτοράτο εδώ πέρα? Ποια κάθαρση και τί να παλέψεις?

Σαν να μου λες πήγαινε στη Βενεζουέλα και κάνε κάθαρση. Ε φανταστείτε το σε χειρότερο.

Λίγο λογικοί να μαστε..

Άλλωστε με κάνα χιναρι σήμερα θα αλληλοφαγωθουμε πάλι.. ξεχάσατε τη σφαγή στο σκουληκι που με το Χ στη Λάρισα έγινε "έχασε ο Γκαρσία στο χαριλαου" ?? Σε μια βδομαδιτσα μέσα..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Να μη κλαιμε καθολου. Πηραμε την επο μαζι με αεχ πρωτη φορα στην ιστορια μας και μου θελαμε ξενους κια βαρ. Οχι παιδια. Σε 20 χρονια αυτα, μετα απο 20 χρονια που θα τους σφαζαμε. Με αυτους στα ισια ποτε. Ας κοιταξουν τωρα να στηριξουν ψαροπουλο στις εκλογες και ας ειναι του χανουμιου. Ας εχει τον πρωτο λογο στη διαιτησια η αεκ κ το 2ο εμεις. Ουτως η αλλως η αεχ δεν ειναι αντιπαλος. 100-0 να παιρνει 3η θα βγει. Οι αλλοι πρεπει να παιζονται 60-40 κατα παντου και αυστηρα, εκτος αν νομιζετε πως θα παιρνουμε αηττητα οτι ομαδα και να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Το χέρι του Σεμέδο είναι πάνω από το ύψος του ώμου, άρα είναι 100% πέναλτι. Ακόμα και από κόντρα πάνω στο σώμα να το έβρισκε η μπάλα πάλι πέναλτι θα ήταν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στον αγώνα Παναιτωλικός - Λαμία (0-0) έχουν σημειωθεί 5 δοκάρια (3-2) μέχρι το 75΄.
Ο αγώνας ΠΑΣ - Βόλος παραμένει στο 76΄ 0-1 από το πέναλτυ που χτύπησε ο Δουβίκας στο 14΄.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ο βολος 7 κιτρινες εχει στο ματς ...α ρε μπεο :lol:
left back

Δημοσίευση από left back »

Αν συναινεσουμε για πρόεδρο στην ΕΠΟ, θα είναι και η ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο. Αν τώρα έχουν τέτοιες διαιτησίες, φανταστείτε τι θα γίνει μετά..
Μακάρι έστω τελευταία στιγμή να διαφωνήσουμε και εμείς και η ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έληξαν οι δύο αγώνες ως είχαν δηλαδή: Παναιτωλικός - Λαμία 0-0 και ΠΑΣ - Βόλος 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΓΑΥΡΟΣ 48
2. ΑΕΧ 36 (-1 αγώνα)
3. ΑΡΗΣ 36
4. Π.Α.Ο.Κ. 35 (-1 αγώνα)
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 31
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 27
7. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 23
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 21
9. Ο.Φ.Η. 19
10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 18 (-1 αγώνα)
11. Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15
12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 12
13. Α.Ε.Λ. 8 (-1 αγώνα)
14. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 7 (-2 αγώνες)
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Ρε παιδιά ο παπαπετρου ειναι το κοπελι του γνωστου σε μας παπαπετρου...
Ο σπαθας το ιδιο...
Ο τσαγκαρακης μην μ πείτε οτι είναι κ αυτος το κοπελι του γνωστου πρωην Χανιώτη...
Γιατί τοτε σε 15 με 20 χρόνια θα μεγαλώσουν κ τα κοπελια των κομινη κ ποντικη κ θα μεγαλουργησουν κ αυτοι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Βόλος πρέπει να μπει στα playoff.

Έχει μποροθρύλο, κούκλα και γαύρο στο Πανθεσσαλικό. Θα τους πιτσιλίσει και τους τρεις και θα μπει
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Θέλω για ποδοσφαιριστές 11 παχύσαρκους ταβερνιάρηδες γύρω στα 50 που θα κάνουν τα 100 μέτρα σε 2 μέρες και μόνο με σκουτεράκι,
Θέλω για προπονητή έναν τύπο που θα βλέπει τη μπάλα και θα τρέχει να κρυφτεί νομίζοντας ότι είναι χειροβομβίδα.
Θέλω κοράκια που θα μπαίνουν να με παίξουν χεσμένοι και αν δεν τα καταφέρνουν οι ταβερνιάρηδες θα παίρνουν τη μπάλα με τα χέρια τους θα την βάζουν στο τέρμα του αντιπάλου και θα δείχνουν σέντρα.
Θέλω VAR με τυφλούς.
Θέλω μπάτσους που θα κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες και θα στέλνουν στα επείγονται τους αντιπάλους γιατί έτσι.
Θέλω για στελέχη της ομοσπονδίας και της αθλητικής δικαιοσύνης συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ.
Θέλω 3-4 Γεωργιανούς μαφιόζους να γυαλίζουν τα στιλέτα τους στο πατσόκοιλο του γιου του αποθανόντος κερατά για να μου κανονίζει ευνοϊκές κληρώσεις στας Ευρώπας.
Θέλω υπουργούς και βουλευτάδες που θα γλείφουν τον ΠΑΟΚ μπας και πάρουν κανένα ψηφαλάκι.
Θέλω ΜΜΕ που θα κάνουν καθημερινά τουλάχιστον 2-3 αφιερώματα στον τεράστιο ΠΑΟΚ και την ιστορία του.
Θέλω απόγονοι και ερπετά να ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες σαν σε ασανσέρ.
Θέλω χάρτινους που θα δέχονται κανονικούς πυροβολισμούς - κι όχι φωτογραφίες – και δεν θα βγάζουν κιχ. Βάζελους που δεν θα τολμούν καν να κατεβούν στα μεταξύ μας.
Μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι χαμουτζήδες και μόνο αυτή τους αξίζει. Να τα χάνουν όπως τα έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια.
Γέμισαν τα νεκροταφεία με καλούς κι αξιοπρεπείς ανθρώπους που πήγαιναν με τον σταυρό στο χέρι. Νισάφι πια, πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται…!!!

Υ.Γ. Θέλω και τον Θαναηλάκη μαζί με τον Κωλομπαρίνι να εκθειάζουν στη γαυρονόβα το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ των 160 εκατοστών και 120 κιλών.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από aivas19 »

Επειδη ακουγεται καθε μερα ολο και παραπανω.. ο γαυρος απλα θελει να ειναι η μονη ελληνικη ομαδα που θα μπει στην σουπερλιγκ που ετοιμαζουν Ρεαλ ΜανΓιου και Μιλαν (αμερικανοι ιδιοκτητες). Και μετα ας πεσει και φωτια στην Ελλαδα. Η ταφοπλακα ετοιμαζεται, μακαρι να βγω λαθος. Ας μην λακισει η φιφα/ουεφα οπως η φιμπα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

οτι θελουν τα λεφτα , θα γινει καμια φιφα και ουεφα δεν μπορει να σταματησει τιποτα ...τα ιδια ελεγε και η φιμπα αλλα στο τελος ειδαμε τι εγινε ...
icue

Δημοσίευση από icue »

Καμια σχεση το μπασκετακι με τη μπαλα. Η φιμπα εχασε ψιχουλα. Φιφα και ουεφα θα χασουν δις.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

papwolf έγραψε:Θέλω για ποδοσφαιριστές 11 παχύσαρκους ταβερνιάρηδες γύρω στα 50 που θα κάνουν τα 100 μέτρα σε 2 μέρες και μόνο με σκουτεράκι,
Θέλω για προπονητή έναν τύπο που θα βλέπει τη μπάλα και θα τρέχει να κρυφτεί νομίζοντας ότι είναι χειροβομβίδα.
Θέλω κοράκια που θα μπαίνουν να με παίξουν χεσμένοι και αν δεν τα καταφέρνουν οι ταβερνιάρηδες θα παίρνουν τη μπάλα με τα χέρια τους θα την βάζουν στο τέρμα του αντιπάλου και θα δείχνουν σέντρα.
Θέλω VAR με τυφλούς.
Θέλω μπάτσους που θα κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες και θα στέλνουν στα επείγονται τους αντιπάλους γιατί έτσι.
Θέλω για στελέχη της ομοσπονδίας και της αθλητικής δικαιοσύνης συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ.
Θέλω 3-4 Γεωργιανούς μαφιόζους να γυαλίζουν τα στιλέτα τους στο πατσόκοιλο του γιου του αποθανόντος κερατά για να μου κανονίζει ευνοϊκές κληρώσεις στας Ευρώπας.
Θέλω υπουργούς και βουλευτάδες που θα γλείφουν τον ΠΑΟΚ μπας και πάρουν κανένα ψηφαλάκι.
Θέλω ΜΜΕ που θα κάνουν καθημερινά τουλάχιστον 2-3 αφιερώματα στον τεράστιο ΠΑΟΚ και την ιστορία του.
Θέλω απόγονοι και ερπετά να ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες σαν σε ασανσέρ.
Θέλω χάρτινους που θα δέχονται κανονικούς πυροβολισμούς - κι όχι φωτογραφίες – και δεν θα βγάζουν κιχ. Βάζελους που δεν θα τολμούν καν να κατεβούν στα μεταξύ μας.
Μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι χαμουτζήδες και μόνο αυτή τους αξίζει. Να τα χάνουν όπως τα έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια.
Γέμισαν τα νεκροταφεία με καλούς κι αξιοπρεπείς ανθρώπους που πήγαιναν με τον σταυρό στο χέρι. Νισάφι πια, πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται…!!!

Υ.Γ. Θέλω και τον Θαναηλάκη μαζί με τον Κωλομπαρίνι να εκθειάζουν στη γαυρονόβα το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ των 160 εκατοστών και 120 κιλών.
:lol:

Δώσε
Γουστάρω πόνο
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τελικα ο Γκαρσια ειναι παικταρας. Καλα τον ειχα σταμπαρει. Λαχειο μεγαλο η χαρτινη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”