Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Τι μπορείς να διεκδικήσεις με αυτούς τώρα ....ΞΕΦΤΙΛΕΣ
-
- navigator11
Δε βλέπεις εσύ το ... ποδοσφαιρικό πλάνο, βρίθον λογικής και απότοκο εξαιρετικής συνεργασίας των πυλώνων αγωνιστικού τμήματος και διοικήσεως της κοκκινοπουτ@νίτσας. Εδώ μέσα τα διαβάζαμε κατά καιρούς, όταν υπήρχε ανάγκη να χλευάζονται οι δικοί μας. Δεν αποκλείεται να τα ξαναδιαβάσουμε και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.bersekeros έγραψε:"Στημένο" με ρούλη,
"στήμενο" με το πόνυ,
"στημένο" με τρούπ#λη, "στημένο" με ατρόμ@χτο...κλπ
Κατά τα άλλα είναι 10 πόντοι η διαφορά και δεν κάνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό,
στο Πρωτάθλημα που είναι όλα εναντίον μας και απαγορεύεται να χάσεις βαθμούς αν θέλεις να διεκδικήσεις τον τίτλο.
Κάτσε εσύ αδερφέ ΠΑΟΚτσή και τρώγε τις σάρκες σου με τον Ιβάν, τον Γιώργο, τον Πάμπλο, τον Αμρ, τον Κυρ Κυρ και γω δεν ξέρω με ποιον άλλο....
ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!
Μονο αυτο εχω να πω!!!
Δηλαδη,ποτε θα δωσουν πεναλτι?....
Μονο αυτο εχω να πω!!!
Δηλαδη,ποτε θα δωσουν πεναλτι?....
- bersekeros
Πάντως έτσι για το γ@μώτο, θέλω να βγάλουμε μια ανακοίνωση για την "παράγκα" και για τον 'Κλ@τενπουστ".
«Άστε τα αυτά! Να κάνετε ομάδες πρώτα! Να κερδίζουν και τους διαιτητές. Έτσι είναι παντού όλες οι μεγάλες ομάδες πέρνουν σφυρίγματα!»Αυτά δεν έλεγε ο κοκκαλιάρης τότε στην συνέντευξη στον Γεωργίου; Ξέχασα εδώ μας φταίει το τμήμα scouting και οι μεταγραφές.
- Amsterdamer_87
Αντε σαλτα και γα ρε κουφαλα Ατρομητε τρομαγμενε...ολη η χαβουζα ενωμενη κι ο γαυρος δεν πεθαινει..Καναντι τι εγινε ρε ανανεωσες μετα τον ΠΑΟΚ και τωρα λευκη πετσετα ετσι?..εμεις φταιμε που δινουμε δανεικους σ αυτα τα κοπροσκυλα Κουγια και βαλε..Οικοδομε τι εγινε?φιλικο με την ομαδα της καρδιας σου ετσι? ..ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΡΕΕΕΕ
Το χειρότερο είναι ότι έκαναν τον ρούλη να έχει ομάδα για τοπ4, με το σπρώξιμο από τα κοράκια, και δίνει εγγυημένα 12 πόντους στο γαύρο, όταν εμείς ματώνουμε να πάρουμε 6/12, εναντίον σε μια δυνατή αγωνιστικά ομάδα και με τα κοράκια σε ειδική αποστολή...
Επίσης ο γαύρος σε αυτά τα ματς ξεκουράζεται, κάνει ροτέισον κλπ, ενώ εμάς μας καίγονται τα πνευμόνια.
Άρα μόνο που υπάρχει το σκουλίκι, σε αυτή την κατάσταση, το πρωτάθλημα ξεκινάει από το +6 (τουλάχιστον).
Επίσης ο γαύρος σε αυτά τα ματς ξεκουράζεται, κάνει ροτέισον κλπ, ενώ εμάς μας καίγονται τα πνευμόνια.
Άρα μόνο που υπάρχει το σκουλίκι, σε αυτή την κατάσταση, το πρωτάθλημα ξεκινάει από το +6 (τουλάχιστον).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να το χαίρεστε το πρωκταθλημα σας γαυροι
Χίλιες φορές να βλέπω μπαλαρα από τον ζιφκο και τον Τζολη, παρά να θέλω 10 διαιτησίες υπέρ μου για να νικάω τα Γιάννινα και τον Ατρόμητο με 1-0
Ας είμαι χαρούμενος με αυτό που βλέπω από την ομαδα μου και ας δίνουν τον τίτλο από την πρώτη αγωνιστική στον γκει
Χίλιες φορές να βλέπω μπαλαρα από τον ζιφκο και τον Τζολη, παρά να θέλω 10 διαιτησίες υπέρ μου για να νικάω τα Γιάννινα και τον Ατρόμητο με 1-0
Ας είμαι χαρούμενος με αυτό που βλέπω από την ομαδα μου και ας δίνουν τον τίτλο από την πρώτη αγωνιστική στον γκει
Δηλαδη αυτη η ομαδα που βγηκε στο 2ο ημιχρονο να παιξει ενω ηταν πισω στο σκορ....ειναι η ιδια με αυτη που αντιμετωπισαμε πριν λιγες μερες?...
Ουτε τα προσχηματα?...
Ουτε τα προσχηματα?...
-
Να ζητήσουμε ένσταση για την εγκυρότητα του αγώνα, τώρα, οχι αύριο, ΤΩΡΑ.
Πρέπει να το τρέξουμε και ας είμαστε σίγουροι πως δεν θα δικαιωθουμε, απλά να μάθουν ότι δεν κοιμόμαστε.
Προσωπικά κυνηγητό στα δικαστήρια για τους διαιτητές για διαφυγωντα κέρδη...
Πρέπει να το τρέξουμε και ας είμαστε σίγουροι πως δεν θα δικαιωθουμε, απλά να μάθουν ότι δεν κοιμόμαστε.
Προσωπικά κυνηγητό στα δικαστήρια για τους διαιτητές για διαφυγωντα κέρδη...
-
An einai dunaton
Duo faseis eida oles ki oles
Katharo sprwksimo sto penalti
kai kathari kokkinh sto deutero
Duo faseis eida oles ki oles
Katharo sprwksimo sto penalti
kai kathari kokkinh sto deutero
- bersekeros
Και μια χερούκλα του γάβρου που δεν δόθηκε πέναλτι και όχι μόνο....ένας εμετός όλο το ματς...κοράκια...var...το κανάλι που έδειχνε το ματς....
Να το βάλουν στον κ#λο τους τον μαστραπά αυτού του γελοίου πρωκταθλήματος.
Να το βάλουν στον κ#λο τους τον μαστραπά αυτού του γελοίου πρωκταθλήματος.
-
και η γαυρονοβα παιζει βρωμικο παιχνιδι γμ το σπιτι τους