ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Καλησπέρα.giorgosal έγραψε:Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Αν και μέλος του φόρουμ πολλά χρόνια γράφω πολύ σπάνια και τελευταία φορά πριν κάποια χρόνια. Έμαθα κάτι σήμερα και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν ξέρω αν η στιγμή είναι η κατάλληλη, αλλά ο Σβιντερσκι πουλήθηκε με περίπου 4εκ. Ελπίζω η πληροφορία μου να είναι λανθασμένη, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια χρονιά που σκοράρουμε με το ζόρι θα πουλήσουμε τον μόνο αξιόπιστο σκόρερ μας(με τα ελλατωματα του).
Και καλώς επανήλθες.
Θα δούμε τι παίζει κι αν παίζει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσα παιχνίδια έχει κάνει ως τώρα ο μισιτς?Gospi έγραψε:Μη ξυνεις πληγες ρε συ...Sick Bastard έγραψε:Όλα γίνονται για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.joshua έγραψε:Δεν γινεται παιδια να μην ειμαστε κοντα στην αποχωρηση Εσιτι και να μενει σημερα εκτος αποστολης ενω απουσιαζει και ο Νταγκλας.Απλα φανταζομαι οτι εχουν παγωσει λιγο τα πραγματα καθως ειναι γνωστο πως εμεις και ντερμπι και μεταγραφες συγχρονως δεν μπορουμε να διαχειριστουμε...
https://imgflip.com/i/4tn9jq
Τσιγγουνευτηκαμε τα 2 και δωσαμε 5 για τα παλτα του Πολ...
Για να μην πιασουμε τον αστείο επικοινωνιακο χειρισμο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλοι τον θέλαμε αλλά η αγορά του θα ήταν πέρα ως πέρα εκτός λογικής
Από μανατζεροπηγη φίλε μου. Έμπιστη!Mitsospaoki4 έγραψε:Φιλαράκι καλησπέρα!
Αν μου επιτρέπεις από που το έμαθες το αυτό;;
- Dark Knight
Αν πουλήθηκε ο Σβι, πιστεύω θα φέρουν Δουβίκα τώρα τον Ιανουάριο. Δεν γίνεται να μείνουν μόνο με Γκουσγκούνη που είναι δανεικός και Τσόλακ που δεν υπολογίζεται! Τι να πώ;
- Dimitris++++
Αφήστε ρε να γίνει ο αγώνας και μετά τα λέμε όλα....κρατήστε στεγανά τρεις ώρες πριν το ματς....
Οχι, βγηκαμε και λεγαμε πως ο παικτης εχει κλεισει, εχει υπογράψει, ειναι δικος μας, θα τον στηριξουμε κλπ κλπ.sourmenetes έγραψε:Προφανώς οταν ο παίκτης εμφάνισε τόσο σοβαρό θέμα υγείας, κανείς δεν ήξερε ποτέ κι αν θα επανέλθει (μου έστειλε μέλος του φορουμ μέιλ και μου είπε ότι το χε περάσει πολύ δύσκολα), προσπάθησαν να ρίξουν την τιμή αγοράς.
Κάνεις δεν μπορει να πει οτι είναι λάθος κίνηση.
Το πως το χειριστηκαμε επικοινωνιακα είναι άλλο θέμα γιατί και να μιλούσες άκομψο θα ήταν και που δε μίλησες πάλι άκομψο είναι.
Τι να βγεις να πεις;;;
Τραγικα πραγματα επικοινωνιακα. Τα υπολοιπα μπορω εν μερει να τα δικαιολογησω, αν και δεν μπορω να πω πως η εξελιξη των πραγματων μας δικαιωσε.
- bersekeros
Ε ναι ρε παιδιά. Έτσι είναι!Dimitris++++ έγραψε:Αφήστε ρε να γίνει ο αγώνας και μετά τα λέμε όλα....κρατήστε στεγανά τρεις ώρες πριν το ματς....
- black_star_ninja
Οπως πολλες αλλες ιστοριες στις οποιες τα τελευταια χρονια βγαινει χαμενος ο ΠΑΟΚ, ετσι και στο θεμα Μισιτς δυστυχως.. Εχουμε πεταξει λεφτα σε Λεβεκ, Χατσεριδη, Αζεβεδο, Μαρτενς, Μαντουρο, Τσολακ, Εσιτι κλπ.. Εγω ενιωσα ντροπη που δεν συμφωνησαμε με Μισιτς. Προφανως θεωρησαμε υπερβολικο το ποσο των 2 εκατομμυριων και την αμοιβη του παικτη (η οποια συμφωνηθηκε προ-εξορθολογισμου αν θυμαμαι καλα ~700). Για αλλη μια φορα σπευσαμε να τον ανακοινωσουμε και τελικα εφυγε.. Μεγαλη ξεφτιλα και το χειροτερο αφενος μεν χωρις κανενας να γνωριζει τι εγινε, αφετερου χωρις να βρεθει ενας ανθρωπος με @@ να επωμιστει την ευθυνη.. Κρυφτο πισω απο Μπρανκο, Ρεμπε, ΦΦΠ κλπ.. Σε μια ομαδα που εχουν γινει αλογιστες σπαταλες για τον εγωισμο και την καταξιωση του καθε ΤΔ..
Δεν είναι και λίγο βλακεια να πουλήσεις τον μοναδικό φορ που θα έχεις σίγουρα του χρόνου στο ροστερ; ελπίζω να μην ισχύει.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σίγουρα του χρόνου ενώ τελειώνει το συμβόλαιο του το 22 και θες να έχεις κέρδος δεν παίζει. Σε περίπτωση πώλησης χρειάζεται κι άλλο φορ.
- sourmenetes
- Moderator
Κοίτα όταν έκανες προσύμφωνο τέλος του 2019 προφανώς τον έκλεισες και είπες τα σκάω τα 2 και προχωράμε.Napoli4 έγραψε:Οχι, βγηκαμε και λεγαμε πως ο παικτης εχει κλεισει, εχει υπογράψει, ειναι δικος μας, θα τον στηριξουμε κλπ κλπ.sourmenetes έγραψε:Προφανώς οταν ο παίκτης εμφάνισε τόσο σοβαρό θέμα υγείας, κανείς δεν ήξερε ποτέ κι αν θα επανέλθει (μου έστειλε μέλος του φορουμ μέιλ και μου είπε ότι το χε περάσει πολύ δύσκολα), προσπάθησαν να ρίξουν την τιμή αγοράς.
Κάνεις δεν μπορει να πει οτι είναι λάθος κίνηση.
Το πως το χειριστηκαμε επικοινωνιακα είναι άλλο θέμα γιατί και να μιλούσες άκομψο θα ήταν και που δε μίλησες πάλι άκομψο είναι.
Τι να βγεις να πεις;;;
Τραγικα πραγματα επικοινωνιακα. Τα υπολοιπα μπορω εν μερει να τα δικαιολογησω, αν και δεν μπορω να πω πως η εξελιξη των πραγματων μας δικαιωσε.
Μετα άλλαξε το πραγμα, προσπάθησαν να ρίξουν προφανώς την τιμή και δεν έγινε.
Η εξέλιξη δεν έχει δικαιώσει κανέναν ακόμα.
Ο. Παίκτης έχει παίξει 10' προς το παρόν. Η χρονιά αυτή λογικά είναι χαμένη.
- sourmenetes
- Moderator
4 εκ αν πάρεις βρίσκεις, θεωρητικά παντα(τσοκιγκολ dislike this post χάχαχα), μια χαρά φορ και χαφ!!!chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι και λίγο βλακεια να πουλήσεις τον μοναδικό φορ που θα έχεις σίγουρα του χρόνου στο ροστερ; ελπίζω να μην ισχύει.
Και αγορά κιόλας. Όχι δανεικούς,λεω γω.
Σίγουρα τα 4 συν 1 ακόμα, μπορούν να δωθουν για τον Τσέχο. Ίσως και σκέτα τα 4 αν θέλει τόσο πολυ να τον ξεφορτωθεί η κόρη του Μαλεζα.sourmenetes έγραψε:4 εκ αν πάρεις βρίσκεις, θεωρητικά παντα(τσοκιγκολ dislike this post χάχαχα), μια χαρά φορ και χαφ!!!chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι και λίγο βλακεια να πουλήσεις τον μοναδικό φορ που θα έχεις σίγουρα του χρόνου στο ροστερ; ελπίζω να μην ισχύει.
Και αγορά κιόλας. Όχι δανεικούς,λεω γω.
- thanos-xanthi
xrisitsapa έγραψε:Αυτο εξυπακουεται.
Μπορουσαν να ανανεωσουν τον δανεισμο του ( προφανως με ψιχουλα και με συμμαχο τον παικτη) με μια ρητρα συμμετοχων πχ και να εχουμε και ηθικο αλλα ισως και αγωνιστικο οφελος.
Ας το βαλουμε κι αυτο στη λιστα των λανθασμενων χειρισμων των ΤΔ μας, μαζι με τους Πελκα, Ακπομ, Λημνιο κτλ κτλ κτλ...
λανθασμενος χειρισμος του Λημνιου????
ποιος Λημνιος, ο ανθρωπος που ηταν μονιμως στην πρωτη επαφη κατω
στο ενας με εναν ουτε κωνο προπονησης δε περνουσε
με το κεφαλι κατω και σεντρα ποτε να μη βρισκει στοχο
ξεφορτωθηκαμε και βλεπουμε τι κανει και στην Κολωνια..