ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φιλαράκι καλησπέρα!
Αν μου επιτρέπεις από που το έμαθες το αυτό;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giorgosal έγραψε:Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Αν και μέλος του φόρουμ πολλά χρόνια γράφω πολύ σπάνια και τελευταία φορά πριν κάποια χρόνια. Έμαθα κάτι σήμερα και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν ξέρω αν η στιγμή είναι η κατάλληλη, αλλά ο Σβιντερσκι πουλήθηκε με περίπου 4εκ. Ελπίζω η πληροφορία μου να είναι λανθασμένη, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια χρονιά που σκοράρουμε με το ζόρι θα πουλήσουμε τον μόνο αξιόπιστο σκόρερ μας(με τα ελλατωματα του).
Καλησπέρα.

Και καλώς επανήλθες.

Θα δούμε τι παίζει κι αν παίζει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν γινεται παιδια να μην ειμαστε κοντα στην αποχωρηση Εσιτι και να μενει σημερα εκτος αποστολης ενω απουσιαζει και ο Νταγκλας.Απλα φανταζομαι οτι εχουν παγωσει λιγο τα πραγματα καθως ειναι γνωστο πως εμεις και ντερμπι και μεταγραφες συγχρονως δεν μπορουμε να διαχειριστουμε...
Όλα γίνονται για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.

https://imgflip.com/i/4tn9jq
Μη ξυνεις πληγες ρε συ...
Τσιγγουνευτηκαμε τα 2 και δωσαμε 5 για τα παλτα του Πολ...
Για να μην πιασουμε τον αστείο επικοινωνιακο χειρισμο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσα παιχνίδια έχει κάνει ως τώρα ο μισιτς?
Όλοι τον θέλαμε αλλά η αγορά του θα ήταν πέρα ως πέρα εκτός λογικής
giorgosal

Δημοσίευση από giorgosal »

Mitsospaoki4 έγραψε:Φιλαράκι καλησπέρα!
Αν μου επιτρέπεις από που το έμαθες το αυτό;;
Από μανατζεροπηγη φίλε μου. Έμπιστη!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αν πουλήθηκε ο Σβι, πιστεύω θα φέρουν Δουβίκα τώρα τον Ιανουάριο. Δεν γίνεται να μείνουν μόνο με Γκουσγκούνη που είναι δανεικός και Τσόλακ που δεν υπολογίζεται! Τι να πώ;
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Αφήστε ρε να γίνει ο αγώνας και μετά τα λέμε όλα....κρατήστε στεγανά τρεις ώρες πριν το ματς....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

sourmenetes έγραψε:Προφανώς οταν ο παίκτης εμφάνισε τόσο σοβαρό θέμα υγείας, κανείς δεν ήξερε ποτέ κι αν θα επανέλθει (μου έστειλε μέλος του φορουμ μέιλ και μου είπε ότι το χε περάσει πολύ δύσκολα), προσπάθησαν να ρίξουν την τιμή αγοράς.

Κάνεις δεν μπορει να πει οτι είναι λάθος κίνηση.

Το πως το χειριστηκαμε επικοινωνιακα είναι άλλο θέμα γιατί και να μιλούσες άκομψο θα ήταν και που δε μίλησες πάλι άκομψο είναι.

Τι να βγεις να πεις;;;

Οχι, βγηκαμε και λεγαμε πως ο παικτης εχει κλεισει, εχει υπογράψει, ειναι δικος μας, θα τον στηριξουμε κλπ κλπ.

Τραγικα πραγματα επικοινωνιακα. Τα υπολοιπα μπορω εν μερει να τα δικαιολογησω, αν και δεν μπορω να πω πως η εξελιξη των πραγματων μας δικαιωσε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Dimitris++++ έγραψε:Αφήστε ρε να γίνει ο αγώνας και μετά τα λέμε όλα....κρατήστε στεγανά τρεις ώρες πριν το ματς....
Ε ναι ρε παιδιά. Έτσι είναι!
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Οπως πολλες αλλες ιστοριες στις οποιες τα τελευταια χρονια βγαινει χαμενος ο ΠΑΟΚ, ετσι και στο θεμα Μισιτς δυστυχως.. Εχουμε πεταξει λεφτα σε Λεβεκ, Χατσεριδη, Αζεβεδο, Μαρτενς, Μαντουρο, Τσολακ, Εσιτι κλπ.. Εγω ενιωσα ντροπη που δεν συμφωνησαμε με Μισιτς. Προφανως θεωρησαμε υπερβολικο το ποσο των 2 εκατομμυριων και την αμοιβη του παικτη (η οποια συμφωνηθηκε προ-εξορθολογισμου αν θυμαμαι καλα ~700). Για αλλη μια φορα σπευσαμε να τον ανακοινωσουμε και τελικα εφυγε.. Μεγαλη ξεφτιλα και το χειροτερο αφενος μεν χωρις κανενας να γνωριζει τι εγινε, αφετερου χωρις να βρεθει ενας ανθρωπος με @@ να επωμιστει την ευθυνη.. Κρυφτο πισω απο Μπρανκο, Ρεμπε, ΦΦΠ κλπ.. Σε μια ομαδα που εχουν γινει αλογιστες σπαταλες για τον εγωισμο και την καταξιωση του καθε ΤΔ..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν είναι και λίγο βλακεια να πουλήσεις τον μοναδικό φορ που θα έχεις σίγουρα του χρόνου στο ροστερ; ελπίζω να μην ισχύει.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σίγουρα του χρόνου ενώ τελειώνει το συμβόλαιο του το 22 και θες να έχεις κέρδος δεν παίζει. Σε περίπτωση πώλησης χρειάζεται κι άλλο φορ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Napoli4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Προφανώς οταν ο παίκτης εμφάνισε τόσο σοβαρό θέμα υγείας, κανείς δεν ήξερε ποτέ κι αν θα επανέλθει (μου έστειλε μέλος του φορουμ μέιλ και μου είπε ότι το χε περάσει πολύ δύσκολα), προσπάθησαν να ρίξουν την τιμή αγοράς.

Κάνεις δεν μπορει να πει οτι είναι λάθος κίνηση.

Το πως το χειριστηκαμε επικοινωνιακα είναι άλλο θέμα γιατί και να μιλούσες άκομψο θα ήταν και που δε μίλησες πάλι άκομψο είναι.

Τι να βγεις να πεις;;;

Οχι, βγηκαμε και λεγαμε πως ο παικτης εχει κλεισει, εχει υπογράψει, ειναι δικος μας, θα τον στηριξουμε κλπ κλπ.

Τραγικα πραγματα επικοινωνιακα. Τα υπολοιπα μπορω εν μερει να τα δικαιολογησω, αν και δεν μπορω να πω πως η εξελιξη των πραγματων μας δικαιωσε.
Κοίτα όταν έκανες προσύμφωνο τέλος του 2019 προφανώς τον έκλεισες και είπες τα σκάω τα 2 και προχωράμε.

Μετα άλλαξε το πραγμα, προσπάθησαν να ρίξουν προφανώς την τιμή και δεν έγινε.

Η εξέλιξη δεν έχει δικαιώσει κανέναν ακόμα.

Ο. Παίκτης έχει παίξει 10' προς το παρόν. Η χρονιά αυτή λογικά είναι χαμένη.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι και λίγο βλακεια να πουλήσεις τον μοναδικό φορ που θα έχεις σίγουρα του χρόνου στο ροστερ; ελπίζω να μην ισχύει.

4 εκ αν πάρεις βρίσκεις, θεωρητικά παντα(τσοκιγκολ dislike this post χάχαχα), μια χαρά φορ και χαφ!!!

Και αγορά κιόλας. Όχι δανεικούς,λεω γω.

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

sourmenetes έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Δεν είναι και λίγο βλακεια να πουλήσεις τον μοναδικό φορ που θα έχεις σίγουρα του χρόνου στο ροστερ; ελπίζω να μην ισχύει.

4 εκ αν πάρεις βρίσκεις, θεωρητικά παντα(τσοκιγκολ dislike this post χάχαχα), μια χαρά φορ και χαφ!!!

Και αγορά κιόλας. Όχι δανεικούς,λεω γω.

Σίγουρα τα 4 συν 1 ακόμα, μπορούν να δωθουν για τον Τσέχο. Ίσως και σκέτα τα 4 αν θέλει τόσο πολυ να τον ξεφορτωθεί η κόρη του Μαλεζα.

Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

xrisitsapa έγραψε:Αυτο εξυπακουεται.
Μπορουσαν να ανανεωσουν τον δανεισμο του ( προφανως με ψιχουλα και με συμμαχο τον παικτη) με μια ρητρα συμμετοχων πχ και να εχουμε και ηθικο αλλα ισως και αγωνιστικο οφελος.
Ας το βαλουμε κι αυτο στη λιστα των λανθασμενων χειρισμων των ΤΔ μας, μαζι με τους Πελκα, Ακπομ, Λημνιο κτλ κτλ κτλ...

λανθασμενος χειρισμος του Λημνιου????
ποιος Λημνιος, ο ανθρωπος που ηταν μονιμως στην πρωτη επαφη κατω
στο ενας με εναν ουτε κωνο προπονησης δε περνουσε
με το κεφαλι κατω και σεντρα ποτε να μη βρισκει στοχο
ξεφορτωθηκαμε και βλεπουμε τι κανει και στην Κολωνια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”