Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Dimg4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Dimg4 »

paok re niamou έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Ο Αμπελ γλενταει κόσμο από την μακρινή Βραζιλία......
Ποιον γλενταει? την κρασνονταρ? τον βολο? τον αρη? την αεχ στο διπλο στην τουμπα? τον βαζελο?
Χαβαλές να γίνεται γιατί δεν σηκώνει σοβαρή κουβέντα το θέμα. Αλλά ο τρόπος που αρπάζεσαι με οτι είναι αντίθετο στην άποψή σου είναι είναι ένα θέμα......
Ε καλα τωρα. Πεταμε μια ατακα να τσιτωσουμε και μολις αντιδρασει λογικα καποιος, το αντιστρεφομαι στο χαβαλε.
Αυτο που ειπες πως ακριβως ηταν αποψη και δε σ αρεσε η αντιδραση?
Το γλεντι ειναι αποψη ή προκληση?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ αν καταφέρουμε να πάμε σε δημοψήφισμα που να χωρίζει την Ελλάδα στα 2, θα το ψήφιζα και με τα 2 χέρια. Να είμαστε έστω κάτι σαν τη Σκωτία, αν και ιδανικά θα ήθελα δημοσιονομικά να είμαστε ανεξάρτητοι από τη χαβούζα. Τόσα χρόνια ποιανών χρέη νομίζετε ότι πληρώνουμε; Δείτε το παράδειγμα της ΑεΧ που φέσωσε 200εκ το ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα.Δεν πάει άλλο αυτή η αηδία, δε θέλω άλλω να τους βλέπω καν μπροστά μου. Όταν έμενα Καλαμάτα, δεν έχω δει πιο αηδιαστικούς οπαδούς (70% γαύροι). Έβλεπες πατεράδες να γαλουχούν τα παιδιά τους στην αδικία. 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή να ζητάνε πέναλτι, κόκκινες ή κιτρινες σε κάθε απλό μαρκάρισμα, που μπορεί να ήταν ανάποδο το φάουλ. Από αυτά που είδαν τα ματάκια μου, απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Μόνο να διαχωριστούμε γίνεται, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι γαύροι μετά από όλα αυτά νιώθουν και αδικημένοι, βράζουν, μιλάνε για πρωτάθλημα των Πρεσπών και το πιστεύουν.

Πολλοί νομίζετε ότι η πλειοψηφία τους απλά το κάνει για το μικροσυμφέρον της ομάδας τους, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα που τους βολεύει. Υπάρχουν και αυτοί. Εγώ με τα μάτια μου στην Νότια Ελλάδα (έχω ζήσει και Πειραιά ως φοιτητής παλιά) αυτό που είδα είναι ότι νιώθουν και αδικημένοι και θιγμένοι που μιλάμε για κάλπικα πρωταθλήματα, αντί να παραδεχτούμε την ανωτερώτητά τους. Όταν μας λένε κομπλεξικούς το εννοούν και δεν είναι απλά καζούρα. Το νιώθουν όπως το νιώθουμε εμείς για τα σκουλίκια.

Για αυτό επιμένω ότι δεν υπάρχει σωτηρία, και δε φταίει κανένας Μαρινάκης. Αν ο Μαρινάκης γίνει σοφτ και σχετικά δίκαιος σαν τον γιο του Κώκαλη, θα τον φάνε ζωντανό. ΕΟ δεν είναι ο Μαρινάκης. ΕΟ είναι κάθε οπαδός του γαύρου. Αυτή είναι η πραγματική ΕΟ. Εγώ δε θέλω να είμαι πολίτης τέτοιου κράτους/ΕΟ. Θέλω την ανεξαρτησία μου!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

vs40 έγραψε:Εγώ αν καταφέρουμε να πάμε σε δημοψήφισμα που να χωρίζει την Ελλάδα στα 2, θα το ψήφιζα και με τα 2 χέρια. Να είμαστε έστω κάτι σαν τη Σκωτία, αν και ιδανικά θα ήθελα δημοσιονομικά να είμαστε ανεξάρτητοι από τη χαβούζα. Τόσα χρόνια ποιανών χρέη νομίζετε ότι πληρώνουμε; Δείτε το παράδειγμα της ΑεΧ που φέσωσε 200εκ το ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα.Δεν πάει άλλο αυτή η αηδία, δε θέλω άλλω να τους βλέπω καν μπροστά μου. Όταν έμενα Καλαμάτα, δεν έχω δει πιο αηδιαστικούς οπαδούς (70% γαύροι). Έβλεπες πατεράδες να γαλουχούν τα παιδιά τους στην αδικία. 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή να ζητάνε πέναλτι, κόκκινες ή κιτρινες σε κάθε απλό μαρκάρισμα, που μπορεί να ήταν ανάποδο το φάουλ. Από αυτά που είδαν τα ματάκια μου, απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Μόνο να διαχωριστούμε γίνεται, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι γαύροι μετά από όλα αυτά νιώθουν και αδικημένοι, βράζουν, μιλάνε για πρωτάθλημα των Πρεσπών και το πιστεύουν.

Πολλοί νομίζετε ότι η πλειοψηφία τους απλά το κάνει για το μικροσυμφέρον της ομάδας τους, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα που τους βολεύει. Υπάρχουν και αυτοί. Εγώ με τα μάτια μου στην Νότια Ελλάδα (έχω ζήσει και Πειραιά ως φοιτητής παλιά) αυτό που είδα είναι ότι νιώθουν και αδικημένοι και θιγμένοι που μιλάμε για κάλπικα πρωταθλήματα, αντί να παραδεχτούμε την ανωτερώτητά τους. Όταν μας λένε κομπλεξικούς το εννοούν και δεν είναι απλά καζούρα. Το νιώθουν όπως το νιώθουμε εμείς για τα σκουλίκια.

Για αυτό επιμένω ότι δεν υπάρχει σωτηρία, και δε φταίει κανένας Μαρινάκης. Αν ο Μαρινάκης γίνει σοφτ και σχετικά δίκαιος σαν τον γιο του Κώκαλη, θα τον φάνε ζωντανό. ΕΟ δεν είναι ο Μαρινάκης. ΕΟ είναι κάθε οπαδός του γαύρου. Αυτή είναι η πραγματική ΕΟ. Εγώ δε θέλω να είμαι πολίτης τέτοιου κράτους/ΕΟ. Θέλω την ανεξαρτησία μου!
+1926. Πόσες φορές έχω σκεφτεί τέτοιο δημοψήφισμα ή κόμμα Σαββιδη να μπει βουλή.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακριβώς όπως τα λέτε είναι. Αλλά βρίσκουν και κάνουν. Όταν σε έχουν στη φάπα επί δεκαετίες και δεν σου πετάνε ούτε καν τα αποφάγια τους κι εσύ Βορειοελλαδίτη πας και τους ψηφίζεις με δυο χέρια, είσαι άξιος της μοίρας σου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aυτο που νομιζετε οτι το προβλημα ειναι γεωγραφικο...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πες μου εσύ Joshua αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα η Αθήνα να μην είχε μετρό 17 χρόνια μετά το υποτιθέμενο ξεκίνημα των εργασιών.
Μην κοροϊδευόμαστε.
Κράτος των Αθηνών έχουμε.
Οι άλλοι ότι περισσέψει και αν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επιγειος παραδεισος ειναι η Αθηνα για τους απλους πολιτες...Μιλαμε ξαπλωστρες με μασαζ και κοκτειλ εχει στη Πανεπιστημιου...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προφανώς και όχι.
Αλλά η πίτα καταναλώνεται εκεί. Άσχετα με το πού παράγεται.
Μπορώ να αναφέρω δεκάδες παραδείγματα.
Ακόμη και η συμπεριφορά απέναντι στον Σαββίδη από αυτή την κουλτούρα εκπορεύεται.
-Διεκδικείς μερίδιο της πίτας; Θα πάρεις το μάθημά σου.
Είναι διαχρονικό. Βέβαια για τους τελευταίους η Θεσσαλονίκη δεν έχει καν πολιτικό κεφάλαιο. Δεύτερο συνεχόμενο cabinet χωρίς Θεσσαλονικιό.
Τέλος πάντων, ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο και αρκετά επίκαιρο είναι το παρακάτω, που δείχνει το πόσο αόρατοι είμαστε.

https://www.voria.gr/article/i-aperanti ... essaloniki
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό που λες ότι η πίτα καταναλώνεται εκεί άσχετα με το που παράγεται , έχεις κάποιο στοιχείο να το κάνεις λίγο πιο αναλυτικό;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στοιχείο για το ότι εκεί καταναλώνεται ή για το ότι δεν παράγεται μόνο από κει;
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις.
Μιας και είμαστε σε αθλητικό φόρουμ, ας φέρουμε αντίστοιχα παραδείγματα.
Πιστεύει κανείς ότι αυτά που έχει τραβήξει ο ΠΑΟΚ διαχρονικά και για να μην πάμε μακριά ας θυμηθούμε το χάρτινο πρωτάθλημα ή τη στημένη επιτροπή του Αυγενάκη, θα μπορούσαν να συμβούν σε ομάδα του ΠΟΚ;
Και όλα αυτά με τη συμμετοχή θεσμικών παραγόντων όπως η Δικαιοσύνη ή το Υπουργείο.
Τα χρέη του ΠΑΟΚ που παρακαλούσε ο Σαββίδης να πληρώσει και κάποιοι τον έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια, ενώ άλλοι φέσωναν το κράτος και έπαιρναν γήπεδα;
Και μιλάμε για έναν οικονομικό παράγοντα αρκετά μεγαλύτερου μεγέθους κι από τον σκιώδη πρωθυπουργό μας Ευάγγελο.
Απλά έκανε το λάθος να επενδύσει Βόρεια.
Αν πήγαινε στην Αθήνα και έπαιρνε κάναν βάζελο ολημερίς θα του κάνανε πίπες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ακριβως αν επένδυε κάτω ήρωας θα ήταν .....για να καταλαβεται ποσό αποικία μας θεωρούν τα λαμόγια .....επένδυσε πάνω δεν μπόρεσαν να τον δαγκώσουν και πάνε να τον βγάλουν εχθρό του έθνους......
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

joshua έγραψε:Aυτο που νομιζετε οτι το προβλημα ειναι γεωγραφικο...
Αν δούμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, δεν είναι το πρόβλημα γεωγραφικό, γιατί οι γαύροι της Β.Ελλάδος δεν είναι καλύτεροι. Κανονικά θα έπρεπε να σβήσει τελείως το σωματείο της ΕΟ. Να μην υπάρχει ούτε καταστατικό ούτε τίποτα. Ούτε στα ερασιτεχνικά. Ουτοπικό όμως.

Πέρα όμως από το αθλητικό κομμάτι, η Β.Ελλάδα είναι παραμελλημένη όσο δεν πάει. Γενικά Ελλάδα=Αθήνα, δηλαδή εκεί κατοικούν οι πολιτικοί/πλούσιοι της χώρας και μόνο την πάρτη τους κοιτούν/προβάλλουν. Ακόμη πιο αναλυτικά να το δεις, συγκεκριμένα στις περιοχές τις Αθήνας που κατοικούν. Γιατί υπάρχουν περιοχές αφημένες στο έλεος του θεού, και οι υπόλοιπες.

Υπάρχει άνιση πάντως κατανομή πόρων, ανεργία κλπ. Ναι ανεργία, όταν τα κεντρικά όλων των ΔΕΚΟ είναι εκεί (θέσεις εργασίας), όταν τα κεντρικά όλων των εταιριών είναι εκεί. Η Αθήνα ανεργία τόσα χρόνια δεν ένιωσε. Τώρα τελευταια μόνο, αλλά πάλι καμία σχέση με πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 07 Ιαν 2021, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

vs40 έγραψε:Εγώ αν καταφέρουμε να πάμε σε δημοψήφισμα που να χωρίζει την Ελλάδα στα 2, θα το ψήφιζα και με τα 2 χέρια. Να είμαστε έστω κάτι σαν τη Σκωτία, αν και ιδανικά θα ήθελα δημοσιονομικά να είμαστε ανεξάρτητοι από τη χαβούζα. Τόσα χρόνια ποιανών χρέη νομίζετε ότι πληρώνουμε; Δείτε το παράδειγμα της ΑεΧ που φέσωσε 200εκ το ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα.Δεν πάει άλλο αυτή η αηδία, δε θέλω άλλω να τους βλέπω καν μπροστά μου. Όταν έμενα Καλαμάτα, δεν έχω δει πιο αηδιαστικούς οπαδούς (70% γαύροι). Έβλεπες πατεράδες να γαλουχούν τα παιδιά τους στην αδικία. 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή να ζητάνε πέναλτι, κόκκινες ή κιτρινες σε κάθε απλό μαρκάρισμα, που μπορεί να ήταν ανάποδο το φάουλ. Από αυτά που είδαν τα ματάκια μου, απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Μόνο να διαχωριστούμε γίνεται, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι γαύροι μετά από όλα αυτά νιώθουν και αδικημένοι, βράζουν, μιλάνε για πρωτάθλημα των Πρεσπών και το πιστεύουν.

έτσι αισθάνεται η πρέπει να αισθάνεται κάθε Βορειοελλαδίτης και γενικά κάθε άνθρωπος εκτός γαβροσυστηματος.....ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οτι ναναι λετε...Το προβλημα ΔΕΝ ειναι γεωγραφικο,το προβλημα ειναι προβλημα νοοτροπιας,διαφθορας,παιχνιδι εξουσιας που ουδεμια σχεση με το που, αλλα με το πως και το γιατι.Αν δει κανεις τα ποσοστα ανεργιας κατα νομο οι διαφορες μεταξυ Θεσσαλονικης και Αττικης ειναι μηδαμινες.Αν δει κανεις το ποδοσφαιρικο ο γαυρος εξαφανισε απο τον χαρτη τον βαζελο, ομαδα με σαφως μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο τον ΠΑΟΚ,ομαδα που ειχε στο τιμονι Βαρδινογιαννη στα χρονια Κοκκαλη και Αλαφουζο στα χρονια Μαρινακη,εναν Αλαφουζο που επικοινωνιακα ειναι το προπυργιο της ΝΔ.Ξεκολιστε απο τις θεωριες διχασμου και προσπαθειτε να βρειτε τα βαθυτερα αιτια.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

vs40 έγραψε:
joshua έγραψε:Aυτο που νομιζετε οτι το προβλημα ειναι γεωγραφικο...
Αν δούμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, δεν είναι το πρόβλημα γεωγραφικό, γιατί οι γαύροι της Β.Ελλάδος δεν είναι καλύτεροι. Κανονικά θα έπρεπε να σβήσει τελείως το σωματείο της ΕΟ. Να μην υπάρχει ούτε καταστατικό ούτε τίποτα. Ούτε στα ερασιτεχνικά. Ουτοπικό όμως.

Πέρα όμως από το αθλητικό κομμάτι, η Β.Ελλάδα είναι παραμελλημένη όσο δεν πάει. Γενικά Ελλάδα=Αθήνα, δηλαδή εκεί κατοικούν οι πολιτικοί/πλούσιοι της χώρας και μόνο την πάρτη τους κοιτούν/προβάλλουν. Ακόμη πιο αναλυτικά να το δεις, συγκεκριμένα στις περιοχές τις Αθήνας που κατοικούν. Γιατί υπάρχουν περιοχές αφημένες στο έλεος του θεού, και οι υπόλοιπες.

Υπάρχει άνιση πάντως κατανομή πόρων, ανεργία κλπ. Ναι ανεργία, όταν τα κεντρικά όλων των ΔΕΚΟ είναι εκεί (θέσεις εργασίας), όταν τα κεντρικά όλων των εταιριών είναι εκεί. Η Αθήνα ανεργία τόσα χρόνια δεν ένιωσε. Τώρα τελευταια μόνο, αλλά πάλι καμία σχέση με πάνω.
ΕΔΩ ΤΑ πράγματα ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.....ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ κλείνουν τα εργοστάσια 5.000 θέσεις εργασίας τέλος....και ο κουλής σε συνέντευξη στην μπιλτ όταν το ρωτάει ο Γερμανός δημοσιογράφος τι θα κάνουν εκεί οι άνθρωποι .....είπε ε κάτι θα βρουν να κάνουν.....πτολεμαιδα ΝΔ 52 τοις εκατό.......εμείς κλείνουμε τα εργοστάσια με απαίτηση της Γερμανίας όταν 30/06/2020 η Γερμανία εγκαινίασε το μεγαλύτερο λιγνιτικό της εργοστασιο και τα εργοστασια της θα τα λειτουργεί μέχρι το 2050.....όπως και η Βουλγαρία και το ανακοίνωσε αυτό......για να αντιστάθμισμα φοτοβολταικα με γερμανική εταιριεια θα δουλέψουν 300 λέει στο φτιάξιμο της εγκατάστασης και θα έχουν μόνιμη δουλειά 10 άτομα .....5.000 σε 10 άτομα μπράβο Χατζηδάκι ερημώνεις τον τόπο και αντί να σε πάρουν με τα γιαούρτια τσιμουδιά .......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”