Ο Κακος νομιζω εννοουσε πως η φαση ηταν υποπτη γιατι ο διαιτητης σφυριξε την παραβαση στο τελειωμα της φασης, ξεροντας οτι το βαρ θα την ακυρωσει, αποφευγοντας να σφυριξει την πραγματικη παραβαση στο ξεκινημα. Ετσι εχει κανει το "ξεκαρφωμα" του και ολα καλα. Και αποπροσανατολιζει απο την πραγματικη παραβαση και φαινεται και μη εχθρικος απεναντι στον ΠΑΟΚ.vs40 έγραψε: Η αλήθεια είναι, ότι όπως είπε ο Κάκος, το πέναλτι που σε 1η φάση έδωσε στον Τζόλη, ήταν πονηρή, δηλαδή ήξερε ότι θα το ακυρώσει με το ΒΑΡ. Τι πετυχαίνει; Καθυστερήσεις και πτώση του ηθικού της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που φέτος έχω προσέξει μας το κάνουν με σχέδιο. Τις δικές μας φάσεις το Βαρ τις εξετάζει 5 λεπτά, του αντιπάλου όμως σφύρα και λήξαμε. Όλοι ξέρουμε ότι το ΒΑΡ είναι πολύτιμο εργαλείο, όμως οι επισήμονες εδώ και 4 χρόνια, από τότε που ο Ιβάν πίεσε να το φέρει μελετούσαν πώς θα το επιρρεάσουν/διαφθείρουν και το καταφέρανε.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Τι να λεμε ο Ανθρωπος στο σκουλικαου εκανε σφαγη ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε...sic-4 έγραψε:Ο Κακος νομιζω εννοουσε πως η φαση ηταν υποπτη γιατι ο διαιτητης σφυριξε την παραβαση στο τελειωμα της φασης, ξεροντας οτι το βαρ θα την ακυρωσει, αποφευγοντας να σφυριξει την πραγματικη παραβαση στο ξεκινημα. Ετσι εχει κανει το "ξεκαρφωμα" του και ολα καλα. Και αποπροσανατολιζει απο την πραγματικη παραβαση και φαινεται και μη εχθρικος απεναντι στον ΠΑΟΚ.vs40 έγραψε: Η αλήθεια είναι, ότι όπως είπε ο Κάκος, το πέναλτι που σε 1η φάση έδωσε στον Τζόλη, ήταν πονηρή, δηλαδή ήξερε ότι θα το ακυρώσει με το ΒΑΡ. Τι πετυχαίνει; Καθυστερήσεις και πτώση του ηθικού της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που φέτος έχω προσέξει μας το κάνουν με σχέδιο. Τις δικές μας φάσεις το Βαρ τις εξετάζει 5 λεπτά, του αντιπάλου όμως σφύρα και λήξαμε. Όλοι ξέρουμε ότι το ΒΑΡ είναι πολύτιμο εργαλείο, όμως οι επισήμονες εδώ και 4 χρόνια, από τότε που ο Ιβάν πίεσε να το φέρει μελετούσαν πώς θα το επιρρεάσουν/διαφθείρουν και το καταφέρανε.
- ΑποστόληςΑ
Το VAR εμπεριέχει τεχνολογία, η οποία είναι, πάντοτε, μόνο θετική. Η αξιολόγηση των επιπλέον φάσεων που προσφέρει η τεχνολογία του VAR είναι το θέμα. Επομένως αν ο ΠΑΟΚ είναι αδικημένος από το VAR (που είναι) η λύση δεν είναι να σταματήσει η τεχνολογία, αλλά να αλλάξουν οι διαιτητές VAR.
Εκεί στο σκουλικαου έχουν κάνει κάποια σύμβαση; Το μισό ρόστερ είναι παίκτες που έχουν παίξει ε.ο. ή ε.ο. παράρτημα Αγγλίας
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Αυτός ο Γκεηρέϊρο δεν ήταν την χρονιά του double που δεν ήξερε να μαρκάρει και έκανε λαβές σούμο τον Μαουρίτσιο;astral έγραψε:Άρης: Πάει για την υπέρβαση με Γκερέρο
Έτσι πάει πλέον γαυρος -> σερίφης του νότιγχαμ -> λακισκου -> πανέρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και μονο που ακουστηκε ο γκερερο τους εκανε μπουρδελο. Σκοτωνονται μεταξυ τους οι κατσαριδες για το αν ειναι θυγατρικη η οχι
Γι αυτό είπανε και για τον Ουαρντα.. Για να δείξουν την "ανεξαρτησχαχαχα...
Πωω παντως αυτο για τον γκερερο τους εβαλε οντως σε κοντρα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αφού το πάνε έτσι εγώ θα έδινα στο Μπολονι Τσολακ (αν πάρουμε άλλον), Μιχάι, Εσίτι, Λάμπρου, Ρέι, Λυρατζη, Βρακά, Νινουα, Κουτσια δανεικούς.
Θα τους έπαιρνε όλους σβαρνα μέσα έξω στα πλευ οφ, εμείς 6 βαθμούς και καθάρισε η μπουγάδα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα τους έπαιρνε όλους σβαρνα μέσα έξω στα πλευ οφ, εμείς 6 βαθμούς και καθάρισε η μπουγάδα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποκλειστικό!
Έκλεισε ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν στον οάρη για την σεζόν 2024-25................
Έκλεισε ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν στον οάρη για την σεζόν 2024-25................
Όντως; Εγώ όπου κοίταξα τους βλέπω να στηρίζουν τυφλά. Νομίζω ότι όσο πιο απροκάλυπτα τα κάνουν τα φιλαράκια χοντρός/παλέτας, τόσο πιο πολύ πορώνονται τα ερπετά και χάνουν κάθε επαφή με την αλήθεια.Dimg4 έγραψε:Και μονο που ακουστηκε ο γκερερο τους εκανε μπουρδελο. Σκοτωνονται μεταξυ τους οι κατσαριδες για το αν ειναι θυγατρικη η οχι
και τον καραπαπα θέλουν αλλά όπως είπε ο Αλεκθης Σαβοπουλος .....είναι δύσκολη περίπτωση.....

- Dimitris++++
Δεν νιώθουν καμία ενοχή, καμία διάθεση για παραδοχή...στα σύννεφα πετούν τα σκουλήκια...μην ελπίζει κανένας μας τη δεδομένη στιγμή για να παραδεχτούν τίποτα..όταν θα ξαναπέσουν ,γιατί θα ξαναπέσουν τότε θα μιλούν για τη λάθος πολιτική του στρατηγού παλέτα- υπηρέτρια.