Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- hasio_john
- bersekeros
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Δεν έχουν άσχημη ομάδα τα σκουλήκια για τέτοια παιχνίδια τουλάχιστον. Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλοί και ο ΟΦΗ παίζει με μεγάλες ελλείψεις λόγω τραυματισμών.
Κάποιοι σκάουτερς είχαν προτείνει στην ομάδα μας από τον Μάιο τον Μπερτόλιο που παίζει στη θέση 10, στην οποία σήμερα πονάμε, τι πονάμε δηλαδή που δεν έχουμε καν παίκτη. Αλλά δεν μας έκανε. Μια χαρά μεσο-επιθετικός, Αργεντίνος και με λίγα χρήματα.
Εμείς έχουμε δυστυχώς πολλά κενά να καλύψουμε τώρα, από την επόμενη εβδομάδα κιόλας.
Κάποιοι σκάουτερς είχαν προτείνει στην ομάδα μας από τον Μάιο τον Μπερτόλιο που παίζει στη θέση 10, στην οποία σήμερα πονάμε, τι πονάμε δηλαδή που δεν έχουμε καν παίκτη. Αλλά δεν μας έκανε. Μια χαρά μεσο-επιθετικός, Αργεντίνος και με λίγα χρήματα.
Εμείς έχουμε δυστυχώς πολλά κενά να καλύψουμε τώρα, από την επόμενη εβδομάδα κιόλας.
Ο φετινος ρουλης ειναι το τρανο παραδειγμα στο ποσο επηρεάζει θετικα την ψυχολογια μιας ομαδας οταν την πανε καροτσακι οι διαιτητες. Και δεν μιλαω για σημερα, δεν εχω δει τι εχει γινει, αλλα γενικα μεχρι στιγμης. Γιατι σε καποια ματς θα εισαι καλος και θα κερδισεις σε καποια αλλα οχι και θα ξανακερδισεις.
Οχιbersekeros έγραψε:Το δεύτερο γκολ δεν ήταν οφσάιντ;
- bersekeros
Μου φαίνεται ότι ο παίκτης που ακουμπάει τελευταίος την μπάλα δεν καλύπτεται.
Εγώ θυμάμαι τον ΟΦΗ να μας κάνει γιογιό πάντως...μεγάλη απώλεια ο Ναμπί..Ο Μπερτόγλιο πραγματικά εξαιρετικός παίκτης...Τον θυμάμαι από τον Αστέρα που έπαιζε επίσης εξαιρετικά..και τον ήθελα στην ομάδα.. Ο Άρης σε όσο διάστημα παίχτηκε ποδόσφαιρο στο μεταξύ μας ματς ήταν παντού σε άμυνα και επίθεση και ήταν ένας λόγος που δεν καταφέραμε ποτέ να πάρουμε το κέντρο αν και παίζαμε με τρία χαφ...Αυτά για το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι...
- bersekeros
Με εμάς ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ θα πιάνει τα άπιαστα και θα κάνει το ματς της ζωής του.
Σήμερα κάνει μια αστεία απόκρουση που τους κάνει "δώρο" ουσιαστικά το πρώτο γκολ.
Ενώ το δεύτερο γκολ όπως είπα εμένα μου φάνηκε οφσάιντ, ενδεχομένως να κάνω και λάθος.
Από εκεί και πέρα και ο ρούλης και η χούλια, δεν έχουν ούτε μισό σφύριγμα εναντίον τους, είναι όλα υπέρ τους.
Καλές μονάδες ίσως να έχουν μια - δύο , αλλά όχι ότι παίζουν και μπάλα.
Καροτσάκι και σπρώχνοντας....
Σήμερα κάνει μια αστεία απόκρουση που τους κάνει "δώρο" ουσιαστικά το πρώτο γκολ.
Ενώ το δεύτερο γκολ όπως είπα εμένα μου φάνηκε οφσάιντ, ενδεχομένως να κάνω και λάθος.
Από εκεί και πέρα και ο ρούλης και η χούλια, δεν έχουν ούτε μισό σφύριγμα εναντίον τους, είναι όλα υπέρ τους.
Καλές μονάδες ίσως να έχουν μια - δύο , αλλά όχι ότι παίζουν και μπάλα.
Καροτσάκι και σπρώχνοντας....
Οχι φιλε, διπλα στο αλλο δοκαρι ειναι ο Νειραbersekeros έγραψε:Μου φαίνεται ότι ο παίκτης που ακουμπάει τελευταίος την μπάλα δεν καλύπτεται.
Αυτος ο Μπαλογιαννης που βλεπω παντως ουτε στον οφη δε μπορει να σταθει, πολυ κακος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ήταν.Mitsospaoki4 έγραψε:Πάλι πέναλτι το ληκι;;
- sourmenetes
- Moderator
To αφεντικό της πολ...
Αχαχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχαχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk