Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δυσκολεύομαι πραγματικά να πιστέψω ότι τους πιάσαμε τόσο απροετοιμαστους.
Δεν ξέρω ίσως φταίει το παρελθόν, αλλά αν αυτή την φορά η ΠΑΕ κατάφερε να αντιστρέψει τους ρόλους, θα τους βγάλω το καπέλο!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαι εγω καπως ετσι νιωθω.Πολυ σιγουρια και με εντονο υφος σε βαθμο που ελπιζεις επειδη αυτη τη φορα τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα και συγκεκριμενα και το σκηνικο παιχτηκε στη Θεσσαλονικη να το ελεγχουμε.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Κλαιν. Με τον μονάρχη δεν θα βάζεις. Από κάτω θα βγούμε όπως πάντα και με οποιονδήποτε τρόπο. Αν δεν γίνουμε καμία πολιτεία της Γερμανίας η έστω ρε παιδί μου μια φωτιά και λάβρα με ένα Marshall plan θα φυτοζωούμε για πάντα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

1η ανάρτηση με νέο όνομα. Πρώην kallikratia 4... Πιστεύω ότι μας υποτίμησαν ή υπερτίμησαν τις δυνάμεις και τις δυνατότητες των υπηρετριών τους με τα κίτρινα. Η υπόθεση δουλεύτηκε από δύο μέτωπα. Το ενα το ξερουμε χρόνια τωρα οι άλλοι ειναι άπειροι, βιαστικοί και νηστικοί κακοί σύμβουλοι για να πετύχεις.. Αλλά και πάλι υπομονή, στήριξη και διαρκή επαγρύπνηση από τους δικούς μας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κ εγω σου λεω η διοικηση μας ειναι μαφιοζοι.Κ θελουν να δωροδοκησουν.
ΣΤΟ ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΘΑ ΠΑΝΕ??
Στα Μικελ απο εξω με χαζα τσουρεκια κ μαυρες σακουλες?
Ρε τι ζουμε στην πιο αστεια χωρα του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

και βασικα ρε παιδια λες και ηταν κανενας τελικος και επρεπε οτι και να γινει να νικησουμε
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

joshua έγραψε:Kαι εγω καπως ετσι νιωθω.Πολυ σιγουρια και με εντονο υφος σε βαθμο που ελπιζεις επειδη αυτη τη φορα τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα και συγκεκριμενα και το σκηνικο παιχτηκε στη Θεσσαλονικη να το ελεγχουμε.
Josh...Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Η έπαρση τους και η σιγουριά τους ότι ελέγχουν τα πάντα, και στην Θεσσαλονίκη, ( έχουν κάποιον έλεγχο) τους οδήγησε να πιαστούν με την γίδα στην πλάτη.
Αυτό που τους χάλασε τα σχέδια ήταν η ήττα του ΠΑΟΚ. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Το μικροπρόβλημα του Κάτσε πως το βλέπετε? Μήπως λέω μήπως δεν έπαιξε τον ρόλο που του ζήτησαν...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Josh...Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Η έπαρση τους και η σιγουριά τους ότι ελέγχουν τα πάντα, και στην Θεσσαλονίκη, ( έχουν κάποιον έλεγχο) τους οδήγησε να πιαστούν με την γίδα στην πλάτη.
Αυτό που τους χάλασε τα σχέδια ήταν η ήττα του ΠΑΟΚ. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.
Το τελευταίο δεν βγαίνει με τέτοιο στήσιμο από τον ολλανδο. Εκτός αν εκεί βρίσκεται ο τίγρης
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Εγω τον πολεμο που κανουν αρχιζω και τον συνηθιζω. Πριν 3 χρονια με το ρολο με ενοχλησε πολυ, πριν 2 χρονια οι Πρεσπες κτλ παλι με ενοχλησαν, περσι μου γυρισαν τα μυαλα. Αλλα πια δεν με πειραζει καθολου, ουτε η αρωστια τους , ουτε το οπιο αποτελεσμα της. Αρχιζω και συνηθιζω στην ιδεα οτι θα ξεπερασουμε τα ορια που νομιζαμε οτι ειχαμε σαν συλλογος, και πρεπει να βρουμε τα καινουργια ορια μας, ορια που ισως να νομιζαμε οτι ποτε δεν ειχαμε. Σαν λαος νομιζω οτι στη πλειοψηφια ειμαστε ετοιμοι πια, να το αντιμετωπιζουμε με ηρεμια, εξυπναδα, τολμη και επιθετικοτητα. Ας στελεχωθει και λιγο περισοτερο η ΠΑΕ να μη τα κανουν ολα 2-3 ατομα, ετσι ωστε να ελαχιστοποιηθουν τα λαθη και τα knee-jerk reactions, και θα ειμαστε καλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως αν ήμουν Σαββιδης θα μιλούσα σε αυτόν τον Ν.Π και θα του έλεγα έλα παλικάρι μου,σου δίνω όσα θες και ότι θες. Δώστους στεγνά και θα γίνεις ο ήρωας της χώρας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν Σαββιδης θα μιλούσα σε αυτόν τον Ν.Π και θα του έλεγα έλα παλικάρι μου,σου δίνω όσα θες και ότι θες. Δώστους στεγνά και θα γίνεις ο ήρωας της χώρας...
Νεκρός ήρωας. Βλέπε νοορ1
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ποιο νοορ1;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καρτούν που σηκώσαμε στην Τούμπα.
aeloto

Δημοσίευση από aeloto »

Petm έγραψε:Εγω τον πολεμο που κανουν αρχιζω και τον συνηθιζω. Πριν 3 χρονια με το ρολο με ενοχλησε πολυ, πριν 2 χρονια οι Πρεσπες κτλ παλι με ενοχλησαν, περσι μου γυρισαν τα μυαλα. Αλλα πια δεν με πειραζει καθολου, ουτε η αρωστια τους , ουτε το οπιο αποτελεσμα της. Αρχιζω και συνηθιζω στην ιδεα οτι θα ξεπερασουμε τα ορια που νομιζαμε οτι ειχαμε σαν συλλογος, και πρεπει να βρουμε τα καινουργια ορια μας, ορια που ισως να νομιζαμε οτι ποτε δεν ειχαμε. Σαν λαος νομιζω οτι στη πλειοψηφια ειμαστε ετοιμοι πια, να το αντιμετωπιζουμε με ηρεμια, εξυπναδα, τολμη και επιθετικοτητα. Ας στελεχωθει και λιγο περισοτερο η ΠΑΕ να μη τα κανουν ολα 2-3 ατομα, ετσι ωστε να ελαχιστοποιηθουν τα λαθη και τα knee-jerk reactions, και θα ειμαστε καλα.
. Σε όλα συμφωνώ εκτός από το 2 3 άτομα τόσα πρέπει να είναι τελικά γιατί οι καλοθελητες που προκαλούν τρυπηματα μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”