Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XIι
Ρε άντε σοβαρευτείτε και γ@@@ όλους. Στο πρωτάθλημα της πλάκας που ο Ρούλης είναι δεύτερος και σε όλα τα ματς είναι για να φάει 3 γκολ είτε παίζει με Λαμία είτε με πας είτε με Γιάννενα
Που ο γαύρος δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την κουλα που με σένα δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο...
Μέχρι τις 20 Γενάρη πρέπει να είμαστε 1 πόντο πάνω από τον γκει....
Απίστευτες οι γκέλες που έχουμε κάνει φέτος . Είμαι πιο νευριασμένος και από περυσι .
Που ο γαύρος δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την κουλα που με σένα δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο...
Μέχρι τις 20 Γενάρη πρέπει να είμαστε 1 πόντο πάνω από τον γκει....
Απίστευτες οι γκέλες που έχουμε κάνει φέτος . Είμαι πιο νευριασμένος και από περυσι .
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Βλέποντας το ματς στο ΟΑΚΑ καταλαβαίνεις οτι ο φετινός Ολυμπιακός δεν εχει καμια σχεση με την περσινή ομάδα. Εμεις την δουλειά μας να μείνουμε κοντά και ολα είναι πιθανά.
- bersekeros
Στο πρωτάλθημα της πλάκας ....θα ματώσω ...αλλά θα είμαι πάνω τους !
Έι αγένεια και ασέβεια / μαγεία . Προχώρα ΠΑΟΚ γ@μώ την τάνα μου.
Φλώροι πουστ@ράδες θα σας σβήσουμε απ'το χάρτη! Παιδάκια!
Έι αγένεια και ασέβεια / μαγεία . Προχώρα ΠΑΟΚ γ@μώ την τάνα μου.
Φλώροι πουστ@ράδες θα σας σβήσουμε απ'το χάρτη! Παιδάκια!
Επειδή πάντα τσεκάρω και τα μέσα των αντιπάλων, παραθέτω απόσπασμα από άρθρο του Χρίστοφορου Ευαγγελάτου από το to10.gr.
"Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν αήττητος στην Σούπερ Λίγκα και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μια σημαντική διαφορά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Οι πρωταθλητές είναι στο +5 από τον δικέφαλο του Βορρά και στο +6 από την Ένωση κι αυτές οι διαφορές δίνουν μεγάλο «αέρα» στην ομάδα του Πειραιά ενόψει της συνέχειας."
Βλέπετε πουθενά αναφορά στον δεύτερο της βαθμολογίας που είναι στο -3;

"Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν αήττητος στην Σούπερ Λίγκα και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μια σημαντική διαφορά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Οι πρωταθλητές είναι στο +5 από τον δικέφαλο του Βορρά και στο +6 από την Ένωση κι αυτές οι διαφορές δίνουν μεγάλο «αέρα» στην ομάδα του Πειραιά ενόψει της συνέχειας."
Βλέπετε πουθενά αναφορά στον δεύτερο της βαθμολογίας που είναι στο -3;

- paoki_sweden
Ti na grapsoune gia tin omada MBE. pou ston deftero giro tha tous dothoun aloi tris vathmoi......
- navigator11
riegel έγραψε:Επειδή πάντα τσεκάρω και τα μέσα των αντιπάλων, παραθέτω απόσπασμα από άρθρο του Χρίστοφορου Ευαγγελάτου από το to10.gr.
Βλέπετε πουθενά αναφορά στον δεύτερο της βαθμολογίας που είναι στο -3;![]()
Δεν υπολογίζεται σαν άλλη ομάδα ρε. Το ίδιο μαγαζί. Μόνοι τους μαρτυράνε.
Λοιπον μαγκες τα πραγματα ειναι απλα!
Περα απο τα στησιματα, τις πουστιες και τα τσατσιλικια που παιζονται στο πρωταθλημα.
Τον Γεναρη παιζουμε 2 φορες με τον πουστογαυρο. Διακυβευμα 6 βαθμοι και δυνατοτητα να βρεθουμε στο +1.
Μπαινεις δυνατα, τους ξεκωλιαζεις μεσα εξω και αντε γεια.
Απαιτω 2 νικες. Οχι μονο επειδη ειμαι καλυτερος, αλλα επειδη τον πουστη και μπινε πρεπει να τον ταπεινωνεις και εντος γηπεδου περα απο τα εξωαγωνιστικα!
Δεν υπαρχει δικαιολογια!
ΝΙΚΕΣ παση θυσια
Περα απο τα στησιματα, τις πουστιες και τα τσατσιλικια που παιζονται στο πρωταθλημα.
Τον Γεναρη παιζουμε 2 φορες με τον πουστογαυρο. Διακυβευμα 6 βαθμοι και δυνατοτητα να βρεθουμε στο +1.
Μπαινεις δυνατα, τους ξεκωλιαζεις μεσα εξω και αντε γεια.
Απαιτω 2 νικες. Οχι μονο επειδη ειμαι καλυτερος, αλλα επειδη τον πουστη και μπινε πρεπει να τον ταπεινωνεις και εντος γηπεδου περα απο τα εξωαγωνιστικα!
Δεν υπαρχει δικαιολογια!
ΝΙΚΕΣ παση θυσια
- GiorgosAtha
Ρε παιδιά τι το ψάχνετε?
Μιλάμε για αυτούς που στεγνά και επίσημα είπαν πως ο gay θα τους αγοράσει παίχτη.
Για αυτούς που παίρνουν παίχτες με άγνωστους όρους από τον gay.
Για αυτούς που προκλητικά στήνονται στον gay.
Σκεφτείτε μόνο να είμασταν εμείς στην θέση του gay και η Ξάνθη στην δική τους.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν!!!
Μιλάμε για αυτούς που στεγνά και επίσημα είπαν πως ο gay θα τους αγοράσει παίχτη.
Για αυτούς που παίρνουν παίχτες με άγνωστους όρους από τον gay.
Για αυτούς που προκλητικά στήνονται στον gay.
Σκεφτείτε μόνο να είμασταν εμείς στην θέση του gay και η Ξάνθη στην δική τους.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μα και οι ίδιοι έχουν αποδεχτεί τον ρόλο του αδελφού σωματείου.
Και οι μεν και οι δεν.
Εμένα ας πούμε ο κολλητός μου(γαυρος) όταν ήταν το ντέρμπι της αλλαξοκωλιας πήγε και έπαιξε μεγάλο ποσό σε διπλό και οβερ του γκει.
Όταν μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπα γιατί δεν φοβάται τον οαρη,είπε χαρακτηριστικά "πιο πιθανό να γ@μησω την Τζένιφερ λοπες, παρά να κόψει βαθμούς ο αρης στον γκει" :p
Αυτογνωσία
Και οι μεν και οι δεν.
Εμένα ας πούμε ο κολλητός μου(γαυρος) όταν ήταν το ντέρμπι της αλλαξοκωλιας πήγε και έπαιξε μεγάλο ποσό σε διπλό και οβερ του γκει.
Όταν μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπα γιατί δεν φοβάται τον οαρη,είπε χαρακτηριστικά "πιο πιθανό να γ@μησω την Τζένιφερ λοπες, παρά να κόψει βαθμούς ο αρης στον γκει" :p
Αυτογνωσία
πωπω μολις διαβασα δηλωσεις ενος χρυσογονου. τι παπαριες μπορει να πει καποιος ρε!
Όσο υπάρχει ο μεγάλος ΠΑΟΚ δεν θα δούνε ποτέ την αλήθεια.
Στη προσπάθεια τους απλά να μας σπάσουν κάποιο αήττητο είτε σερί 50+ αγώνων είτε 5 αγώνων του προπονητή γίνονται οι τζουλιες του γαυρου.
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων.
Οι αξιοπρεπεις.
Οι διεφθαρμένοι.
Κ οι διεφθαρμένοι που το παίζουν αξιοπρεπεις κ ανεξάρτητοι.
Μακάρι τη πορεία του Πανιωνίου σύντομα ερπετά, μετά το σκληρό ροκ για να γελάσουμε κιόλας.
Στη προσπάθεια τους απλά να μας σπάσουν κάποιο αήττητο είτε σερί 50+ αγώνων είτε 5 αγώνων του προπονητή γίνονται οι τζουλιες του γαυρου.
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων.
Οι αξιοπρεπεις.
Οι διεφθαρμένοι.
Κ οι διεφθαρμένοι που το παίζουν αξιοπρεπεις κ ανεξάρτητοι.
Μακάρι τη πορεία του Πανιωνίου σύντομα ερπετά, μετά το σκληρό ροκ για να γελάσουμε κιόλας.
-
Όσο ο πρωταθλητής προκύπτει μέσα από τα play-off είναι απαραίτητο το σκουλίκι και θα συντηρείται όπως τώρα ψηλά. Θα πάρει την πορεία του Πανιωνίου μόλις αυτό αλλάξει. Μια πορεία που δεν έψαξε βέβαια ποτέ καμία επιτροπή και κανένα δικαστήριο, όπως και αυτή Πλατανιάδων, Τρίπολης, Εργοτέληδων και άλλων εργαλείων για τα τιμημένα πρωταθλήματα της Ε.Ο.
Αυτη ειναι η ελληνικη νομικη επιστημονικη κοινοτητα δυστυχως...Azrael έγραψε:πωπω μολις διαβασα δηλωσεις ενος χρυσογονου. τι παπαριες μπορει να πει καποιος ρε!
Ερμηνειες κατα το δοκουν και κατα το συμφερον...
Αστεια πραγματα!
φιλε μου λογω επαγγελματος μιλαω με παρα πολυ κοσμο. Το 95% των δικηγορων που μιλαω ειναι ναρκισσιστες μπαρουφολογοι.Και αυτο κανει σχεδον αδυνατη την επικοινωνια.
- sunnyblack
Και να συμπληρώσω πως σε μεγάλο ποσοστό καπηλεύονται την ιδιότητα για να εκφέρουν γνώμη επί θέματος που ναι μεν χαρακτηρίζεται "νομικό", όμως εκφεύγει της οποιασδήποτε εξειδίκευσής τους. Κοινώς αγαπημένε συνάδελφε που κάνεις υπερχρεωμένα ή είσαι διορισμένος σε ΝΠΔΔ ΔΕΝ έχεις εξειδικευμένη γνώση για μια ποινική διαδικασία πχAzrael έγραψε:φιλε μου λογω επαγγελματος μιλαω με παρα πολυ κοσμο. Το 95% των δικηγορων που μιλαω ειναι ναρκισσιστες μπαρουφολογοι.Και αυτο κανει σχεδον αδυνατη την επικοινωνια.