Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Nikos 74 έγραψε:Με βάση την ανανέωση συμβολαίου του Καμαρά με τον γκέυ διάβασα ότι το νέο του συμβόλαιο είναι 500 χιλιάρικα! Μέχρι τώρα έπαιζε με 180 χιλιάδες ευρώ! Όσο σκέφτομαι πόσο εύκολα μοιράζει η ομάδα χρήματα για περιπτώσεις τύπου Εσίτι, Τσόλακ, Αουγκούστο, Χατσεριδη, Μελιόπουλο, Ρευ, Ζαμπά κτλ, αντιλαμβάνομαι και το πρόβλημα που έχουμε στην επιλογή ποδοσφαιριστών που να αξίζουν τα χρήματα που ξοδευονται για αυτούς.
ενα σοκ το επαθα κι εγω οταν διαπιστωσα πως οι μαυρουκοι του στην αμυνα τσιμπανε απο 300χιλ εκαστως κι ο δικος μας που τον εχω και σε εκτιμηση 1.3εκ..!!!
βεβαια με τον γκει κ τον εμπορα δεν μπορεις να σαι σιγουρος για τιποτα..
ηθελα να ξερα μονο τοσα μυρια εσοδα απο πωλησεις κ ομιλους πως τα δικαιολογουν..?
κανεις με αναλογη μορφωση δεν εχει ριξει στους ισολογισμους τους να μας διαφωτισει??
αυτοι πρεπει να βγαινουν 50+εκ κερδος καθε χρονο..
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Τεσπα.Π@π@ς,κοντε,αρχισε.

Πατωνεις.

Αρκετα με το π@π@ρι.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Βλέπει το άλλο παράρτημα να πηγαίνει καλά κι αυτός να πηγαίνει άπατος και αγχώθηκε. Μακράν από τις χειρότερες ομάδες φέτος η αελ. Αν πέσει θα πάρει πόδι..
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Εννοειται ρε φιλε.Εσφιξε η καρλωτα,φαινεται και απο το προγραμμα αλλωστε,και αρχισε την "επανασταση" του,μηπως και το σωσει.

ΚΟΝΤΕ κοροιδο,οι προτεραιοτητες ειναι αλλες φετος...

Χωχω μ@λακα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο μάρτυρας της υπόθεσης Noor One από το Ντουμπάϊ μίλησε στην «Δίκη στο Open»

Ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο νέος μάρτυρας της υπόθεσης του Noor One από το Ντουμπάϊ, μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» για τα όσα κατέθεσε αναφορικά και με την εμπλοκή δύο ποδοσφαιρικών παραγόντων.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε αρχικά: «Κατέθεσα από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.

Το ερωτηματολόγιο ήταν φτωχό και έγραψα στην συμπληρωματική κατάθεση μου να έρθει κάποιος άλλος ανακριτικός υπάλληλος που γνωρίζει την υπόθεση. Ο συγκεκριμένος ανακριτικός υπάλληλος δεν είχε ούτε τις γνώσεις, ούτε τις εντολές».

Σε ερώτηση για τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που είχε αναφέρει σε παλιοότερη συνέντευξη του είπε: «Δεν μπορώ να πω, έχω δώσει μια κατάθεση που είναι μυστική, δεν μπορώ να πω κάτι δημόσια. Κατονόμασα τα πρόσωπα. Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα, που δεν γνώριζε η δικαιοσύνη».

Σε ερώτηση αν τα πρόσωπα αυτά είχαν σχέση με άλλα που γνώριζαν από πριν οι αρχές: «Ναι έχουν» ενώ σε ερώτηση αν έχουν καταδικαστεί σε άλλες υποθέσεις, απάντησε θετικά.

Επίσης πρόσθεσε: «Γνωρίζω τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση και έχω ακούσει και άλλες πληροφορίες. Ζήτησα να κληθούν σαν μάρτυρες οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στις συγκεκριμένες υποθέσεις. Δεν θα αρνηθώ να εξετασθώ κατά αντιπαράσταση με τους συγκεκριμένους» ενώ πρόσθεσε: «Είναι νέα πρόσωπα, εκτός αυτών που διώκονται ήδη»

Για το κίνητρο του να καταθέσει την στιγμή που εννέα μάρτυρες έχουν χάσει την ζωή τους είπε: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τα κίνητρα μου. Σαφέστατα και φοβάμαι, θα ήμουν ηλίθιος. Αλλά έπρεπε να καταθέσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα που θα δώσω την κατάθεση μου. Να την δώσω όμως σε έναν άνθρωπο που ξέρει την υπόθεση, η απάντηση που δίνω… γεννάει νέες ερωτήσεις για κάποιον που γνωρίζει την υπόθεση.

Η κ. Μάντακα είχε προχωρήσει στην ίδια διαδικασία. Όταν μίλησα με το Πρόξενο, υπήρχε διαρροή στον Τύπο. Και τότε είχα πει πως δεν μπορώ να καταθέσω, πρέπει να βρεθεί ασφαλής τρόπος για να καταθέσω. Τώρα βρέθηκε αυτός ο τρόπος.

Ξεπεράστηκαν οι δισταγμοί, όταν έστειλα την επιστολή με τα στοιχεία μου στον Άρειο Πάγο».

Για το αν μπορεί να αποδείξει όσα έχει καταθέσει είπε: «Σαφέστατα. Έχω έγγραφα στην διάθεση μου, που δεν είχα εκείνη στην στιγμή, δεν ήξερα τι θα ήθελαν. Μπορώ να τα δώσω όμως».

Ο ίδιος συμπλήρωσε επίσης: «Έχω απαγόρευση εξόδου από την χώρα».

Σε ερώτηση για τους δύο ποδοσφαιρικούς παράγοντες είπε: «Έχουν σχέση με τα ναυτιλιακά και ζουν στην Ελλάδα» και τόνισε κλείνοντας: «Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα, λείπω 17 χρόνια. Κάνω ενέργειες αλλά δυστυχώς μπλοκάρονται, από ελληνικούς παράγοντες».
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Vet_eranos έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Με βάση την ανανέωση συμβολαίου του Καμαρά με τον γκέυ διάβασα ότι το νέο του συμβόλαιο είναι 500 χιλιάρικα! Μέχρι τώρα έπαιζε με 180 χιλιάδες ευρώ! Όσο σκέφτομαι πόσο εύκολα μοιράζει η ομάδα χρήματα για περιπτώσεις τύπου Εσίτι, Τσόλακ, Αουγκούστο, Χατσεριδη, Μελιόπουλο, Ρευ, Ζαμπά κτλ, αντιλαμβάνομαι και το πρόβλημα που έχουμε στην επιλογή ποδοσφαιριστών που να αξίζουν τα χρήματα που ξοδευονται για αυτούς.
ενα σοκ το επαθα κι εγω οταν διαπιστωσα πως οι μαυρουκοι του στην αμυνα τσιμπανε απο 300χιλ εκαστως κι ο δικος μας που τον εχω και σε εκτιμηση 1.3εκ..!!!
βεβαια με τον γκει κ τον εμπορα δεν μπορεις να σαι σιγουρος για τιποτα..
ηθελα να ξερα μονο τοσα μυρια εσοδα απο πωλησεις κ ομιλους πως τα δικαιολογουν..?
κανεις με αναλογη μορφωση δεν εχει ριξει στους ισολογισμους τους να μας διαφωτισει??
αυτοι πρεπει να βγαινουν 50+εκ κερδος καθε χρονο..

Παλικάρια το να φέρνουμε τα πράγματα στα μέτρα μας,γιατι ετσι μας γουστάρει,δεν είναι ότι καλύτερο.
Καταρχήν δεν παίρνει 1,3 ο Βαρελα.
Φτηνοί οι τρεις μαύροι του οσφπ,ξεχάσατε όμως τους υπόλοιπους.
Υπάρχει ο Φορτουνης του 1,2 ο Ελ αραμπι του 1,5 ο Βαλμπουενα του 1,2,ο Εμβιλα του 1,8 ο Μπρουμα του 1 ο Ραφινια του 1,Χασαν 800 και πάει λέγοντας.
Λαχείο ο Καμαρα οκ,συμβαίνει,οι στόπερ ομως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Και εμείς φέραμε ελεύθερο τον Ζιφκοβιτς με 500 και κανένας ΠΑΟΚτσης δε πιστεύει ότι παίρνει τόσα.
Οι άλλοι όμως τους έχουν στο τζάμπα όλους;
Δε λέω ότι δεν έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια λεφτά από τον Ιβάν.
Αντίστοιχα όμως έχει γίνει και στην αντίπαλη πλευρά,με λαθος επιλογές παιχτών.
Βέβαια αυτοί δε τα βάζουν από την τσέπη τους γιατί έχουν πολύ περισσότερα έσοδα.
Όχι όμως ότι έχουν φθηνό ροστερ,δεν ισχύει.
Αν σας την χαλάω καλή καρδιά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αυτοί οι γκέουλες που παραθέτεις σαν ακριβοπληρωμένους είναι που κάνουν την διαφορά στο ρόστερ τους. Εγώ βλέπω σε εμάς να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά αυτοί που έχουν δεύτερης ταχύτητας συμβόλαια. Από αυτούς που παίρνουν πάνω από 500 χιλιάρικα, δεν είδαμε την προσφορά που περιμέναμε στην ομάδα. Όσους έχουμε σαν ηγέτες στα συμβόλαια, αυτούς έχουν οι οπαδοί μας στην μαύρη λίστα για διώξιμο!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Βλέπει το άλλο παράρτημα να πηγαίνει καλά κι αυτός να πηγαίνει άπατος και αγχώθηκε. Μακράν από τις χειρότερες ομάδες φέτος η αελ. Αν πέσει θα πάρει πόδι..
Ε και; Θα παει να παρει καμια αλλη ομαδα, να την κανει κι αυτη παραρτημα και η ζωη συνεχιζεται.
Α, και παντα στη Β. Ελλαδα, ετσι; να μην ξεχνιομαστε..
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Είδα όλον το αγώνα χθες Παναιτωλικού Λάρισας όχι επειδή είχα κάνα νταλκα απλά περίμενα το γκολ γκολ για να κλείσω δελτίο και πληρώθηκαν στο 96...η Λάρισα έτρεχε συνέχεια..μετά το δύο μηδέν δεν σταμάτησε και μείωσε..κατά με η Λάρισα θα σωθεί χαλαρά έτσι πως την είδα.. χειρότερες ομάδες για μένα Λαμία και Παναιτωλικός αυτην την στιγμή..αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα..τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δεν ξέρω πόσο θα κάτσει εκτός,αλλά ήταν ένας από τους καλούς στο χθεσινό παιχνίδι..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Nikos 74 έγραψε:Αυτοί οι γκέουλες που παραθέτεις σαν ακριβοπληρωμένους είναι που κάνουν την διαφορά στο ρόστερ τους. Εγώ βλέπω σε εμάς να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά αυτοί που έχουν δεύτερης ταχύτητας συμβόλαια. Από αυτούς που παίρνουν πάνω από 500 χιλιάρικα, δεν είδαμε την προσφορά που περιμέναμε στην ομάδα. Όσους έχουμε σαν ηγέτες στα συμβόλαια, αυτούς έχουν οι οπαδοί μας στην μαύρη λίστα για διώξιμο!

Τη χρονιά του πρωταθλήματος,οι ακριβοπληρωμένοι,Πριγιοβιτς,Βιερινια,Μαουρισιο έκαναν την διαφορά.
Ο Βερνμπλουμ στάθηκε άτυχος, συμβαίνει.
Και αυτοί είχαν ατυχείς αγορές,ο Λοβερα στοίχισε 6 μύρια και είναι άφαντος,ο άλλος ο Αργεντινός που έχουν δώσει δανεικό στην Μποκα,επίσης.
Αυτοί μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, δε θα κάτσω να ασχοληθώ περισσότερο.
Πουθενά δεν υπάρχει το απόλυτο στις επιλογές.
Αυτό που θέλω να πω,αν δεν κατάλαβα λάθος,ισχυρίζεστε ότι ο γαύρος φτιάχνει ομάδες χωρίς να ξοδέψει χρήματα και το κορόιδο ο Ιβάν πέταξε τα λεφτά του στα σκουπίδια.
Προφανώς αυτό δεν ισχύει.
Τώρα αν ο πρέζας έβαλε η έχει βάλει από την τσέπη του όσα έχει βάλει ο Ιβάν,πιθανότατα όχι,τα έσοδα τους όμως είναι πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας.
Κλείνοντας θα πω οτι τα τρια χρόνια των τίτλων ο Σαββίδης έκανε οικονομική υπέρβαση,ξεπερνώντας (έστω και λιγο) το μπάτζετ των γαυρων.
Αυτά πληρώνουμε τώρα με το ffp,κυρίως λόγω της Ευρωπαϊκής μας ανυπαρξίας,αυτά θα σας τα εξηγήσει άριστα ο doom,το έχει κάνει δηλαδή.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μπάνε το πρόβλημα μου είναι το ότι τα βαριά μας χαρτιά δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις απολαβές τους! Την χρονιά του νταμπλ άξιζαν τα λεφτά τους οι ηγέτες. Σήμερα τα πιο βαριά συμβόλαια είναι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Εσίτι, Καντουρι, Μπίσεσβαρ και λογικά αμοίβονται ακριβά οι Ζαμπά και Τσόλακ. Την απόδοση τους την κρίνουμε όλοι, δυστυχώς όχι στο γήπεδο αλλά σε οθόνες. Πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ με 2 - 3 ηγέτες, που θα προσφέρουν αντίστοιχα με τις απολαβές τους και όσοι έκαναν τον κύκλο τους και "ξενέρωσαν", "χαλάρωσαν", "βάρυναν", "χόρτασαν", "ξεγκαύλωσαν", ας πάνε στο καλό! Αυτό είναι το ζόρι μου και όχι οι γκέουλες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καντουρι,Βαρελα είναι βασικά γρανάζια και της φετινής χρονιάς , για τους υπόλοιπους που αναφέρεις,λάθος επιλογή ο Εσιτι και νομίζω έχει αποφασιστεί η πώληση του,Μπισεσβαρ έκανε τον κύκλο του,βοήθησε όμως στην τριετία των τίτλων και Τσολακ,φαίνεται αποτυχημένη επιλογή,είναι νωρίς ακόμα όμως να βγάλουμε οριστικό πόρισμα.
Η συμμετοχή μου στη συζήτηση αφορούσε και τον άλλο φίλο που έκανε παράθεση το ποστ σου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Επειδή ξέχασα Ζαμπα και Πασχαλακη.
Για τον πρώτο,είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα και την οποία δεν την ξέρουμε με λεπτομέρειες για να την κρίνουμε.
Όσο για τον Πασχαλακη,κολόνα την χρόνια του νταμπλ,έμεινε πίσω επί Αμπελ, δείχνει να επανέρχεται,αν μη τι άλλο δεν είναι για πέταμα.
Είναι μια τεράστια κουβέντα,την έχουμε κάνει με πολλούς κατά καιρούς,όλοι θέλουμε καλύτερους παίχτες και πιο φτηνούς,από αυτούς που έχουμε άλλα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου που δεν σου εξασφαλίζει τίποτα μια αγορά τριών τεσσάρων εκατομμυρίων.
Τέλος πάντων,ο καθένας με τη γνώμη του,σίγουρα πολλοί διαφωνούν.
Κλείνω με το εξής,τα τρανταχτά λάθη που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης εις βάρος της ομάδας του,είναι οι περιπτώσεις τύπου Μπερμπατοφ,Χατσεριδι και όχι οτων Ζαμπα,Αγκουστο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καταλαβαίνετε για να στηρίζει το φερέφωνο τον Κλατεμπεργκ τί γίνεται..
Αυτοί υποτίθεται ότι είχαν παράπονα.. αλλά εντάξει εφόσον σφάζει τον ΠΑΟΚ όλα καλά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Στα μεταγραφικά τώρα, μόλις πήρε ένα Τσιμπεκάκη ο Ολυμπιακός από την Πόρτο.

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”