Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Αυτό πίστεψαν και μάλιστα θεωρούν ότι έχουν το καλύτερο ροστερ στη χώρα,αλλά έχασε τους παίχτες ο Καρερα.
Γι'αυτό δεν πάνε καλά.
Ξέρω πολλούς αεχτσιδες και όλοι πιστεύουν το ίδιο.
Γι'αυτό δεν πάνε καλά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το πιο σωστό ειπώθηκε από τον Παπαθεοδώρου. Γιατί αντιδρούν έτσι από την στιγμή που στα τελευταία 15 παιχνίδια με τον βάζελο δεν έχουν κερδίσει στα 9;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάτι λίγο άσχετο
Έχει ειπωθεί ότι η Πόρτο θα έρθει για ροτεισον στο τηγάνι;;
Βλέπω τις αποδόσεις στο στοίχημα και μου φαίνονται πολύ "περίεργες".
Έχει ειπωθεί ότι η Πόρτο θα έρθει για ροτεισον στο τηγάνι;;
Βλέπω τις αποδόσεις στο στοίχημα και μου φαίνονται πολύ "περίεργες".
Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο,απέναντι σε μια φουλ ενδιαφερόμενη ομάδα,τίθεται μια φουλ αδιάφορη,από βαθμολογικής άποψης πάντα.
Με βάση την ανανέωση συμβολαίου του Καμαρά με τον γκέυ διάβασα ότι το νέο του συμβόλαιο είναι 500 χιλιάρικα! Μέχρι τώρα έπαιζε με 180 χιλιάδες ευρώ! Όσο σκέφτομαι πόσο εύκολα μοιράζει η ομάδα χρήματα για περιπτώσεις τύπου Εσίτι, Τσόλακ, Αουγκούστο, Χατσεριδη, Μελιόπουλο, Ρευ, Ζαμπά κτλ, αντιλαμβάνομαι και το πρόβλημα που έχουμε στην επιλογή ποδοσφαιριστών που να αξίζουν τα χρήματα που ξοδευονται για αυτούς.
οι χαμηλες κατηγοριες στη Γαλλια κρυβουν πολλα διαμαντια
είσαι σίγουρος ότι αυτά είναι τα λεφτά του κάμαρα ? ο Γαβρος λύνει πολλές φορές και αυτός συμβόλαια πανάκριβα που δεν του βγαίνουν.....με κόστος φυσικά.....Nikos 74 έγραψε:Με βάση την ανανέωση συμβολαίου του Καμαρά με τον γκέυ διάβασα ότι το νέο του συμβόλαιο είναι 500 χιλιάρικα! Μέχρι τώρα έπαιζε με 180 χιλιάδες ευρώ! Όσο σκέφτομαι πόσο εύκολα μοιράζει η ομάδα χρήματα για περιπτώσεις τύπου Εσίτι, Τσόλακ, Αουγκούστο, Χατσεριδη, Μελιόπουλο, Ρευ, Ζαμπά κτλ, αντιλαμβάνομαι και το πρόβλημα που έχουμε στην επιλογή ποδοσφαιριστών που να αξίζουν τα χρήματα που ξοδευονται για αυτούς.
Περιμένετε εσείς να μάθετε την αλήθεια για συμβόλαια του γάβρου.
Οι μεταγραφές που γίνονταν δανεικοί σε ένα βράδυ και πάει λέγοντας
Οι μεταγραφές που γίνονταν δανεικοί σε ένα βράδυ και πάει λέγοντας
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όσο παίζει να πήρε αυτό το συμβόλαιο ο Καμαρά άλλο τόσο πούλησαν 22 μύρρια τον Ρέτσο.
Αν σου πουνε 1 εκ. ο Καμαρα πως θα δοθει δανεικός αυριο μεθαύριο σε κανα Ρουλη λέω εγω...Ποιος θα φανει οτι τον πλερώνει; Ενω τωρα με τα 500 μια χαρα παει δανεικος καπου εστω και με πληρωμη 50-50 

Δεν έχω τίποτα με το παιδί και μακάρι να είναι γερός, αλλά οι Γερμανοί τον έδωσαν δανεικό στη Saint-Etienne που έχει χοντρό πρόβλημα στα μπακ, έπαιξε ενάμισυ ματς και πήγε επ'αόριστο στα πιτς. Κουλού μάλλον τελείωσε από Τουλούζ, τρία ματς σερί εκτός αποστολής! Καλύτερος απ'όλους ο κάγκουραςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όσο παίζει να πήρε αυτό το συμβόλαιο ο Καμαρά άλλο τόσο πούλησαν 22 μύρρια τον Ρέτσο.

- navigator11
Να τους συστήσεις ψυχίατρο.obanebane έγραψε:Αυτό πίστεψαν και μάλιστα θεωρούν ότι έχουν το καλύτερο ροστερ στη χώρα,αλλά έχασε τους παίχτες ο Καρερα.
Γι'αυτό δεν πάνε καλά.
- ToMousiTouCrespo
Γενικά μην την ψάχνετε με τα νούμερα που ακούγονται, στο 99,99% των περιπτώσεων δεν ισχύει τίποτα απ αυτά.
Ειδικά για τον γαυρο πέφτει η συγκάλυψη της συγκάλυψης ακόμα και για το αν οι παίκτες είναι αγορασμένοι ή δανεικοί όπως είπε κι ο renegade παραπάνω, τα νούμερα δεν θα μαγειρέψουν; Πριν μερικά χρόνια είχε διαρρεύσει το συμβόλαιο του Ρομπέρτο του τερματοφύλακα τους. Ο "επίσημος" μισθός του ήταν 700€ το μήνα

Ειδικά για τον γαυρο πέφτει η συγκάλυψη της συγκάλυψης ακόμα και για το αν οι παίκτες είναι αγορασμένοι ή δανεικοί όπως είπε κι ο renegade παραπάνω, τα νούμερα δεν θα μαγειρέψουν; Πριν μερικά χρόνια είχε διαρρεύσει το συμβόλαιο του Ρομπέρτο του τερματοφύλακα τους. Ο "επίσημος" μισθός του ήταν 700€ το μήνα

Κοντε αρχισε τις π@πες στο αφεντικο,χλωμο σε κοβω φετος.Τη τεταρτη ειναι οτι πρεπει στην εκδικαση να βαρεσεις προσοχη,ξερεις εσυ..
Ετοιμαζει κλιμα για την Τεταρτη. Αυτο βλεπω. Η χλιαρη ανακοινωση του Κυριακου δεν εχει κανενα νοημα.kayde έγραψε:Κοντε αρχισε τις π@πες στο αφεντικο,χλωμο σε κοβω φετος.Τη τεταρτη ειναι οτι πρεπει στην εκδικαση να βαρεσεις προσοχη,ξερεις εσυ..