Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Εξαλου χρησιμοποιουνε πολυ συγκερκιμενες εκφρασεις. Ολο για ανα-λαση του βοτανικου ακουμε. Αναπλαση δηλαδη δημοσιας εκτασης και βαλε τωρα εσπα δημοι κλπ.
Και για να μην παρεξηγηθω καλα κανουνε που προσπαθουν να κανουν γηπεδα στις ομαδες. Εμενα το θεμα μου ειναι ο πολεμος στις επενδυσεις που δεν ελεγχουν η δεν εχουν αμεσο ιδιο οφελος.
Και για να μην παρεξηγηθω καλα κανουνε που προσπαθουν να κανουν γηπεδα στις ομαδες. Εμενα το θεμα μου ειναι ο πολεμος στις επενδυσεις που δεν ελεγχουν η δεν εχουν αμεσο ιδιο οφελος.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ είπα την άποψή μου, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την δική του.
Ναι εξαλου δεν ξερουμε και ολα. Εγω ξαναλεω ειπα οτι ακουσα. Εχει και ενα ενδιαφερον αρθρο στο σδνα
https://www.sdna.gr/podosfairo/781443_a ... koy-etoimo
Τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι στο πως στην Ελλαδα πρεπει να εισαι ημετερος για να προχωρησεις.
https://www.sdna.gr/podosfairo/781443_a ... koy-etoimo
Τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι στο πως στην Ελλαδα πρεπει να εισαι ημετερος για να προχωρησεις.
-
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει το δάνειο ή ο δήμος Αθηνών; Δεν έχω καταλάβει αλήθεια. Δεν το έψαξα καθόλου. Απλά βλέπω ότι γίνεται μια τραμπα με τον βοτανικό και την λεωφόρο.
- bersekeros
Η δικαιολογία που αναφέρουνε και θα ακούσετε να αναφέρουνε είναι ότι θα πάρει το κράτος τα στρέμματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που τα αποτιμάνε σε 170-190 εκατομμύρια για να κάνουν πράσινο κλπ.
Κανένας δε λέει όμως ότι όταν έφυγε ο βάζελος από την Πατησίων (σημερινό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και πήγε στην Αλεξάνδρας, η έκταση του παραχωρήθηκε με ΦΕΚ (έκταση που αρχικά ενοικίαζε).
Σαν να φεύγαμε από την Τούμπα και να δίναμε την έκταση στο κράτος, εμείς όμως που την αγοράσαμε και δανειστήκαμε για την αποπεράτωση και ξεπληρώσαμε το δάνειο μετά από 10 χρόνια... (https://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/ ... ronia-zois) και να μας δίνανε ξερωγώ μια έκταση στη Θέρμη ή στου Παύλου Μελά και να μας κάνουνε καινούριο γήπεδο δωρεάν.
Τη στιγμή που στους άλλους χαρίζουνε γήπεδα, εμάς θα το παρουσιάζουν ότι θα μας κάνουν και χάρη, άμα μας αφήσουν να φτιάξουμε τη Νέα Τούμπα.
Είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας εδώ πάνω εμείς, ό,τι και να μου λέτε.
Κανένας δε λέει όμως ότι όταν έφυγε ο βάζελος από την Πατησίων (σημερινό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και πήγε στην Αλεξάνδρας, η έκταση του παραχωρήθηκε με ΦΕΚ (έκταση που αρχικά ενοικίαζε).
Σαν να φεύγαμε από την Τούμπα και να δίναμε την έκταση στο κράτος, εμείς όμως που την αγοράσαμε και δανειστήκαμε για την αποπεράτωση και ξεπληρώσαμε το δάνειο μετά από 10 χρόνια... (https://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/ ... ronia-zois) και να μας δίνανε ξερωγώ μια έκταση στη Θέρμη ή στου Παύλου Μελά και να μας κάνουνε καινούριο γήπεδο δωρεάν.
Τη στιγμή που στους άλλους χαρίζουνε γήπεδα, εμάς θα το παρουσιάζουν ότι θα μας κάνουν και χάρη, άμα μας αφήσουν να φτιάξουμε τη Νέα Τούμπα.
Είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας εδώ πάνω εμείς, ό,τι και να μου λέτε.
Ο μπουμπούκος στέλνει φιλιά στον Αποστόλη.
Όλα μέσω ταμείου ανάκαμψης κ ΕΣΠΑ.
Πανηγυρίζει κιόλας ο Τόμσεν της ψαροκωσταινας.
Όλα μέσω ταμείου ανάκαμψης κ ΕΣΠΑ.
Πανηγυρίζει κιόλας ο Τόμσεν της ψαροκωσταινας.
Είναι συμφέρουσα η πρόταση αυτή για τον Παναθηναϊκό;
«Είναι εξαιρετικά συμφέρουσα. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αποκτάει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 40.000 θέσεων, προδιαγραφών UEFA και ο Ερασιτέχνης αποκτάει καταπληκτικές καινούργιες εγκαταστάσεις για τις δραστηριότητες του, χωρίς να βάλει ένα ευρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω βάσει ποιου επιχειρήματος δεν είναι συμφέρουσα η πρόταση αυτή για τον Παναθηναϊκό.
Μπουμπουκος,Αποστόλη.
Όλα έτοιμα τα είχαν,σε τρία χρόνια θα έχουν γήπεδο,παραχωρώντας ένα κοτέτσι στο κέντρο.
Μαλακα Ιβάν,λάθος ομάδα πήρες.
«Είναι εξαιρετικά συμφέρουσα. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αποκτάει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 40.000 θέσεων, προδιαγραφών UEFA και ο Ερασιτέχνης αποκτάει καταπληκτικές καινούργιες εγκαταστάσεις για τις δραστηριότητες του, χωρίς να βάλει ένα ευρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω βάσει ποιου επιχειρήματος δεν είναι συμφέρουσα η πρόταση αυτή για τον Παναθηναϊκό.
Μπουμπουκος,Αποστόλη.
Όλα έτοιμα τα είχαν,σε τρία χρόνια θα έχουν γήπεδο,παραχωρώντας ένα κοτέτσι στο κέντρο.
Μαλακα Ιβάν,λάθος ομάδα πήρες.
-
Εδώ πρώτον να πω ότι όντως κι εγώ αν ήμουν ο Ιβάν θα ένιωθα τρελος μ@λ@κ@ς και πραγματικά δεν ξέρω αν θα έβαζα τα λεφτά για την νέα Τούμπα. Και δεύτερον να πάνε να μαμηθουν και οι νυν κυβερνώντες που κάνουν δώρο γήπεδο στον βαζελο αλλά και οι πρώην που έκαναν δώρο στην Κούλα και γενικά μοίραζαν εκατομμύρια μέσω της ΕΡΤ στον κάθε Καρυπίδη. Έχει φάει απίστευτο σκατό ο ελληνικός λαός την τελευταία δεκαετία και αντί να πέσει χρήμα σε κάνα νοσοκομείο, σε κάνα σχολείο και γενικά σε καμία χρήσιμη υποδομή πληρώνουν για γήπεδα και για μπάλα. Ντροπή.
Δίνουμε παλατάκι για νέα Τούμπα + Γήπεδο Μπάσκετ στην αλάνα Τούμπας.
Τι όχι μπουμπούκο?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι όχι μπουμπούκο?
-
Πόσο δίκιο έχεις!ron-swanson έγραψε:Εδώ πρώτον να πω ότι όντως κι εγώ αν ήμουν ο Ιβάν θα ένιωθα τρελος μ@λ@κ@ς και πραγματικά δεν ξέρω αν θα έβαζα τα λεφτά για την νέα Τούμπα. Και δεύτερον να πάνε να μαμηθουν και οι νυν κυβερνώντες που κάνουν δώρο γήπεδο στον βαζελο αλλά και οι πρώην που έκαναν δώρο στην Κούλα και γενικά μοίραζαν εκατομμύρια μέσω της ΕΡΤ στον κάθε Καρυπίδη. Έχει φάει απίστευτο σκατό ο ελληνικός λαός την τελευταία δεκαετία και αντί να πέσει χρήμα σε κάνα νοσοκομείο, σε κάνα σχολείο και γενικά σε καμία χρήσιμη υποδομή πληρώνουν για γήπεδα και για μπάλα. Ντροπή.
Ακόμα όμως και αυτόν που προθυμοποιήθηκε να πληρώσει δεν τον αφήνουν! Το μπαλάκι πάει από τον έναν στον άλλον. Γραφειοκρατία φουλ και στο τέλος όλοι θα κάνουν γήπεδο εκτός από εμάς. Αλλού οι διαδικασίες τρέχουν...εμάς πανε με ρυθμούς χελώνας...
Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε, δε θα έκανε δηλαδή το ελληνικό κράτος γήπεδο στον Παναθηναϊκό? Εδώ έκανε στην κούλα.
Πρέπει να είναι όλο το ΠΟΚ χαρούμενο γηπεδικά για να έχουμε κ μεις τις διευκολύνσεις μας μεθαύριο, αφού έχουν μεγαλύτερες πολιτικές πλάτες. Λιβ γιορ μιθ ιν γκρις, από τα σύννεφα πέσατε,αλήθεια?
Ας κάνουν καινούρια γήπεδα σε όλους, νησάφι με τα κοτέτσια, εμείς τη δική μας δουλειά κοιτάμε
Πρέπει να είναι όλο το ΠΟΚ χαρούμενο γηπεδικά για να έχουμε κ μεις τις διευκολύνσεις μας μεθαύριο, αφού έχουν μεγαλύτερες πολιτικές πλάτες. Λιβ γιορ μιθ ιν γκρις, από τα σύννεφα πέσατε,αλήθεια?
Ας κάνουν καινούρια γήπεδα σε όλους, νησάφι με τα κοτέτσια, εμείς τη δική μας δουλειά κοιτάμε
Τι λες ρε Τολαρος κάτσε λίγο..
Δηλαδή ο Ιβάν να βάλει 150μυρια κι οι άλλοι κουτρα?
Και γιατί να μη μας κάνουν κι εμάς κουτρα και να έχουμε τα 150 για άλλα πράγματα.. π.χ. προπονητικά, μπάσκετ ίσως, μεταγραφές κλπ κλπ..
Προφανώς και με ενοχλεί ο πεθαμένος βαζελος να αποκτήσει από το πουθενά γήπεδο, προπονητικό, και ενδεχομένως και μπάσκετ. Πάμε καλά?
Και γιατί να μη μας κάνουν κι εμάς κουτρα και να έχουμε τα 150 για άλλα πράγματα.. π.χ. προπονητικά, μπάσκετ ίσως, μεταγραφές κλπ κλπ..
Προφανώς και με ενοχλεί ο πεθαμένος βαζελος να αποκτήσει από το πουθενά γήπεδο, προπονητικό, και ενδεχομένως και μπάσκετ. Πάμε καλά?
Και την εκμεταλευση των εμπορικων χωρων....Parolos έγραψε:Τι λες ρε Τολαρος κάτσε λίγο..
- bersekeros
E...ναι...συμφωνώ 1926%.Parolos έγραψε:Τι λες ρε Τολαρος κάτσε λίγο..
Ρε παιδιά έλεος με τη στωικότητα. Αθέμιτος ανταγωνισμός από όπου και να το πιάσεις.
Με το ζόρι να ''αναστήσουν τον πεθαμένο'' και εσένα να ''σε ξαναστείλουν στον Τάφο''.
Μας ''βιάζουν'' και εμείς θα λέμε ευχαριστώ και ''αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε'' ;;;
-
Όποτε μπαίνω σε αυτό το θρεντ το μόνο που σκέφτομαι είναι συνορα στα Τέμπη....