5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
jrousis

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από jrousis »

ΜΠΡΑΒΟ "trobonara"! Διαβάστε το όλοι από 2 φορές αυτό μπας και ξυπνήσουμε και πάρουμε χαμπάρι αυτούς στην Αθήνα που τάχα μου θέλουν δυνατό τον ΠΑΟΚ ...αλλα τέταρτο... αυτό εννοούνε δυνατό για να το απίζουν αυτοί αφεντικά. Τέταρτο όχι παραπάνω. Του χρόνου που θα συνεφέρουν και την ΑΕΚ θα δείτε τι ετοιμάζουν... Αφήστε που λιγουρεύονται και τον Garcia! Κι εμείς εδω... στο βωμό του πολιτισμού τους προσκυνάμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε!
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ευτυχώς ξυπνήσαμε πάλι... Ευτυχώς... Μας πήρε για λίγο ο ύπνος μόνο...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ κ να μην αναπαράγεται τις μλκιες των ραδιοφωνατζήδων... Καταντάμε γραφικοί ναι, αλλά έτσι είναι ρε παιδιά.. Δεν βλέπουμε φαντάσματα!!! Τον έχουν βάλει στο μάτι... Τον θέλουν στην ομαδούλα τους.. ΤΕΛΟΣ!!!
Ο ΠΑΜΠΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...
Εγώ πιστεύω ότι όλοι εσείς που τρελλένεστε για τον ΠΑΜΠΛΟ είναι γιατί δεν έχουμε πάρει Ντέρμπυ... Αυτό σας τρελλαίνει... Τα ντέρμπυ είναι για λούσα..
Κ άν έμπαινε η κεφαλία του Ίβιτς θα είσασταν πάλι τουμπεκιασμένοι.. Στο ίδιο έργο θεατές. Συνέχεια αυτό γίνεται..
Ο ΠΑΜΠΛΙΤΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nigrita4 την Τετ 13 Μάιος 2009, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Την δευτέρα στο TV Μακεδονία έκανε εκπομπή ο Χύτας και είχε τον Αλέφαντο...
Διαβάστε τι είπε ο γελοίος .. "Εκεί δεν κάνεις μαγκιά.. πέφτεις κάτω κ κάνεις τον πεθαμένο.. Ξυπνάτε εκεί πάνω"
Έτσι μπράβο, να μας θυμίζετε ποιοι είστε... Μπαλαρίνες κ θεατρίνες...
Ενώ θα με πείς αν πέφταμε εμείς θα έδινε κάρτα...
sskape

Δημοσίευση από sskape »

"Υπάρχουν δυο δρόμοι για σηκώσεις το ανάστημα σου στο κατεστημένο. Στη δεκαετία που βλέπαμε τον ΠΑΟΚ του Κούδα, του Τερζανίδη, του Σαράφη, ο τρόπος ήταν ένας και μοναδικός, ο ΠΑΟΚ έβαζε τους αντιπάλους του ΠΟΚ( κι ότι αυτοί εκπροσωπούσαν) στα δίχτυα! Τους κέρδιζε στο γήπεδο, έπαιζε μπάλα. Και τότε υπήρχαν οι “σκαριές” στα πόδια του Μεγαλέξανδρου και ήταν και χειρότερες. Ο Γιώργος όμως ουδέποτε “ανταπέδωσε”, ουδέποτε το έπαιξε “επαναστάτης…Τσε κε Βάρα”, απεναντίας, πάντα έδινε το χέρι στον αντίπαλο παρά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα που είχε δεχθεί! Ο Γιώργος όμως ήταν…Γιώργος κι αυτή είναι η διαφορά. Η “μαγκιά” τότε ήταν η μπάλα κι όχι η…μπουνιά και η κλωτσιά κι αυτός ήταν ο δρόμος του δικεφάλου που τον καθιέρωσε σαν τη μεγαλύτερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας.
Ευρωπαίος ΠΑΟΚ…

Σήμερα τα πράγματα μάλλον άλλαξαν, τα παιδιά που φορούν τη μπλούζα του Αργεντίνου γιατρού Τσε που βοήθησε στην επανάσταση της Κούβας, ( και τον νομίζουν Κουβανό), θεωρούν επανάσταση την “μπουνιά” και την “κλωτσιά”. Τον άλλο δρόμο για την αντίσταση απέναντι στο κατεστημένο, απέναντι στα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά που υπάρχουν και δεν τα αμφισβητεί κανείς. Αυτός ο δρόμος όμως που οδηγεί στην απομόνωση είναι πράγματι το ζητούμενο για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ;
"

http://www.metrosport.gr/archives/21002

H ΜΑΓΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΙΞΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ποιος το εγραψε αυτο, αδελφε?

Ο ΠΑΟΚ που εβαζε στα διχτυα τους αντιπαλους κερδισε 1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο...

"Απομονωση" και στο ποδοσφαιρο? Τελικα το ποδοσφαιρο και η πολιτικη ειναι πολυ στενα συνδεδεμενες εννοιες...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Nigrita4 έγραψε:Την δευτέρα στο TV Μακεδονία έκανε εκπομπή ο Χύτας και είχε τον Αλέφαντο...
Διαβάστε τι είπε ο γελοίος .. "Εκεί δεν κάνεις μαγκιά.. πέφτεις κάτω κ κάνεις τον πεθαμένο.. Ξυπνάτε εκεί πάνω"
Έτσι μπράβο, να μας θυμίζετε ποιοι είστε... Μπαλαρίνες κ θεατρίνες...
Ενώ θα με πείς αν πέφταμε εμείς θα έδινε κάρτα...
Πες τα ρε Νιγριτα...το ειδα και εγω και ενιωσα ωραια που διαφερουμε απο αυτους....
Η μονη δικαιωση ειναι οταν παθαινουν τα ιδια και αυτοι,οπως εχει να θυμαται ο γερο αλεφαντος οταν και καλα εχασε ενα πρωταθλημα απο διαιτητη που δεν ειδε μια φαση σωστα...βεβαια μυαλο δε βαζουν γιατι ρεφαρουν παντα αυτοι....αλλα και εμας δε μας ενδιαφερει οσα και να παρουν...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Επειδη τετοιο αμυντικο χαφ δεν θυμαμαι να εχω δει στον ΠΑΟΚ τουλαχιστον τα τελευταια 15-20 χρονια εγω εχω να προτεινω το εξης : μειωση αποδοχων για του χρονου με μπονους συμμετοχων (βγαζουμε εξω τις απουσιες απο τραυματισμους και κιτρινες) και τον κανεις και αρχηγο. αν κανει και προετοιμασια αυτος ο παιχτης πιστευω οτι εχει να δωσει πολλα περισσοτερα. αυτο πιστευω εγω.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

mkpaok έγραψε:Δηλαδη ρε μαγκες αν ο Μητροπουλος φορουσε ασπρομαυρα και εκανε ολα αυτα που εκανε θα τον δικαιολογουσαμε? Η μηπως υπαρχει κανεις εδω μεσα που να λεει "μαγκας ο Μητροπουλος τυχεροι οι γαυροι που τον ειχαν".
Το παράδειγμά σου φίλε είναι πραγματικά ατυχές! Δηλαδή αν είναι να συγκρίνουμε με τον Γκαρσία και τον @@ τον μητρόπουλο τι να πω... Άρα ξύπνησε ο Γκαρσία ένα πρωί και είπε: "έπαιξα Ρεάλ, Μίλαν, Ατλέτικο, Οσασούνα, Θέλτα, εθνική Ουρουγουάης, δεν πάω και στην Ελλάδα με το προηγμένο ποδόσφαιρο να μοιράζω μπουνιές και κλωτσιές δεξιά κι αριστερά;!;" Ο Γκαρσία ποτέ δεν βάρεσε παίχτη στο άσχετο κι ας είναι οξύθυμος, αντιθέτως έμεινε κι ένα μήνα έξω από σκληρό μαρκάρισμα...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Kevin έγραψε:Mε πρόστιμο, χωρίς έφεση και χωρίς καν να κληθεί σε απολογία!!! :evil:
Για να ξέρουμε τί λέμε και να μη δημιουργούμε εντυπώσεις. Μην κάνουμε αυτά που βρίζουμε τους άλλους ότι κάνουν.

1. Το πρόστιμο είναι 240 ευρώ. (πάει έπεσε ο προγραμματισμός έξω) και είναι όσο ακριβώς προβλέπεται από τον κανονισμό όταν φας 3η φορά κόκκινη.
2. Έφεση κάνεις όταν πιστεύεις ότι δεν τηρήθηκε σωστά ο κανονισμός. Στην περίπτωση αυτή ο κανονισμός λέει καθαρά πόσες αγωνιστικές πρέπει αν φάει μετά από 3η κόκκινη (2η υποτροπή). Είναι εντελώς ξεκάθαρα τα πράγματα, δεν χωράει άλλη ερμηνεία ο κανονισμός. Τον διάβασα πολύ προσεκτικά κι αν θες να σου δώσω το link.
3. Δεν έγινε δικαστήριο για να κληθεί σε απολογία και δεν τον κατηγόρησαν (προφανώς δεν γράφτηκαν στο ΦΑ) για τίποτε άλλο (συμπεριφορά κατά την αποχώρηση) που θα μπορούσαν άνετα. Έτσι λοιπόν δεν τίθεται θέμα απολογίας. ΜΟΝΟ για την κάρτα τιμωρήθηκε, για τίποτε άλλο.

Αυτό που κατά κόρων γράφτηκε εδώ περί "αυτοδίκαιου..." πολύ απλά σημαίνει ότι αν φας την κάρτα τρως αυτόματα και τις αγωνιστικές που προβλέπει ο κανονισμός. Το ότι έχεις φάει την κάρτα προκύπτει από το ΦΑ το οποίο έχεις υπογράψει.
Αν τον είχαν παραπέμψει για τη συμπεριφορά του μετά την αποβολή και για τα όσα είπε για τη μάνα του κάκου που έκαναν το γύρο του κόσμου, τότε θα μιλάγαμε για δικαστική διαδικασία (αθλητικός δικαστής) η οποία περιλαμβάνει δικηγόρους απολογίες εφέσεις κλπ.

Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε και να μη ρίχνουμε κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

προσπαθω να θυμηθω καποιες ''πανηγυρικες'' φασεις κατα και υπερ του γκαρσια.φυσικα σε οποιες εσφαλλε (και οχι μονο βλ.φυλη) ο παιχτης μας τιμωρηθηκε παραδειγματικα με τη χρηση ολων των προβλεπομενων οπτικοακουστικων μεσων, ενω αντιθετα στα παρακατω ο αφελης δεν θυμαμαι τι εγινε στους θυτες...
για καποιους ισως ειναι ασχετα ή παραπληνητικα αλλα για μενα καθολου:
-ΠΑΟΚ-παο α' γυρος, καρατια του σιμαο(αν θυμαμαι καλα) στα πλευρα και ο Παμπλο αναγκαστικη αλλαγη και χανει και 2-3 ματσακια απο το χτυπημα...
-παο-ΠΑΟΚ β' γυρος, κεφαλοκλειδωμα του βαζελου στον παμπλο (ειχαν μπλεχτει στη φαση μαντζιος και κοντοπουτανος), ο παμπλο πεφτει(!?!) και ο διαιτητης συνεχιζει αταραχος και εγω τρεμω μην αρχισει ο παμπλο να μαζευει σκαλπ λαγων.
-σκουληκι-ΠΑΟΚ, σκαρια του νατσο και ο παμπλο ισα ισα που συγκρατειται και δεν ισοπεδωνει τον κολλητο του...
-ΠΑΟΚ-γρια β' γυρος, δραστης ντιε, ο παμπλο παλι εξω για ποσες αγωνιστικες και τα αποτελεσματα γνωστα...
σιγουρα υπαρχουν και αλλες επικινδυνες φασεις κατα του παμπλο που περασαν στα ψιλα φυσικα ενω αντιθετα ενα σκληρο μαρκαρισμα θυμαμαι που εκανε ο παμπλο και δεν τιμωρηθηκε τοτε με τον χαβιτο στις λασπες της Τουμπας και τοτε ομως ο χαβιτο μετα το αρχικο σοκ συνειδητοποιησε οτι η γαμπα του βρισκοταν στη θεση της και σηκωθηκε για να παραπονεθει...
με λιγα λογια οι κοκκινες του Παμπλο ηταν ολες κοκκινες αλλα των αντιπαλων τις κανουμε γαργαρα.
Για πολλους αλητης για μενα τυπαρα που δεν συγκρατει τα νευρα του αλλα ουτε εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα να συγκρατησω τα νευρα μου οταν οι αλλοι με χτυπανε και εγω με το παραμικρο κανω προωρα ντους ομως η ''λασπη'' οσο και να πλυθω δεν φευγει...

υγ:αυτοι που τον θαβουν τωρα απο εδω κατω, λεω αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του, του χρονου θα γραφουν διθυραμβους για τον μεταμορφωμενο ηγετη καποιας αθηναικης αρμαδας...
ας συνεχισουν ομως τη λασπολογια και ευχομαι να τον απολαυσουμε εμεις του χρονου πιο @αβλωμενο αλλα και πονηρεμενο.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

axl4 έγραψε:
υγ:αυτοι που τον θαβουν τωρα απο εδω κατω, λεω αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του, του χρονου θα γραφουν διθυραμβους για τον μεταμορφωμενο ηγετη καποιας αθηναικης αρμαδας...
Παλι κοκκινη καρτα στον Γκαρσια για σκληρο μαρκαρισμα!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

axl4 σου διέλαθε αυτοδίκαια το πρώτο ματς με τον ΟΦΗ όπου πάλι αποχώρησε τραυματίας.
Κλωτσιές και μπουνιές αυτά είναι.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

λεπτομερειες gash...εξαλλου η ετυμηγορια εχει βγει για καποιους...ολα τα αλλα ειναι ''ψιλα'' γραμματα... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

lefis έγραψε:Επειδη τετοιο αμυντικο χαφ δεν θυμαμαι να εχω δει στον ΠΑΟΚ τουλαχιστον τα τελευταια 15-20 χρονια εγω εχω να προτεινω το εξης : μειωση αποδοχων για του χρονου με μπονους συμμετοχων (βγαζουμε εξω τις απουσιες απο τραυματισμους και κιτρινες) και τον κανεις και αρχηγο. αν κανει και προετοιμασια αυτος ο παιχτης πιστευω οτι εχει να δωσει πολλα περισσοτερα. αυτο πιστευω εγω.
Νομίζω ότι η διοίκηση θα κάνει κάτι για το θέμα. Είναι γεγονός ότι θέλουν να παραμείνει ο Γκαρσία γιατί και οι ίδιοι ξέρουν τι παικταράς είναι (άλλωστε ο Θοδωρής στην ίδια θέση έπαιζε...) και ότι δεν θα μπορέσουν αν βρουν αμυντικό χαφ ίσης αξίας με 550.000 Ευρώ. Δεν νομίζω ότι να τον κάνεις αρχηγό είναι λύση, πάντως κάτι θα σκεφτούν για το τι επιπλέοπν όρους θα προσθέσουν στο συμβόλαιο του σε σχέση με τις απουσίες του λόγω αδικαιολόγητων καρτών. Επιπλέον, είναι απαραίτητος για την ομάδα του χρόνου που με τις φετινές κινήσεις, μόνο σε συνδιασμό με την παραμονή του Γκαρσία και των άλλων ποιοτικών παικτών θα κάνει πρωταθλητισμό...

Υ.Γ Μεγάλο και ισάξιο αμυντικό χαφ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ ήταν ο Τετράτζε, αλλά δεν έπαιξε λόγω του γνωστού τραυματισμού και της τότε διοίκησης...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

thrix έγραψε:
Kevin έγραψε:Mε πρόστιμο, χωρίς έφεση και χωρίς καν να κληθεί σε απολογία!!! :evil:
Για να ξέρουμε τί λέμε και να μη δημιουργούμε εντυπώσεις. Μην κάνουμε αυτά που βρίζουμε τους άλλους ότι κάνουν.

1. Το πρόστιμο είναι 240 ευρώ. (πάει έπεσε ο προγραμματισμός έξω) και είναι όσο ακριβώς προβλέπεται από τον κανονισμό όταν φας 3η φορά κόκκινη.
2. Έφεση κάνεις όταν πιστεύεις ότι δεν τηρήθηκε σωστά ο κανονισμός. Στην περίπτωση αυτή ο κανονισμός λέει καθαρά πόσες αγωνιστικές πρέπει αν φάει μετά από 3η κόκκινη (2η υποτροπή). Είναι εντελώς ξεκάθαρα τα πράγματα, δεν χωράει άλλη ερμηνεία ο κανονισμός. Τον διάβασα πολύ προσεκτικά κι αν θες να σου δώσω το link.
3. Δεν έγινε δικαστήριο για να κληθεί σε απολογία και δεν τον κατηγόρησαν (προφανώς δεν γράφτηκαν στο ΦΑ) για τίποτε άλλο (συμπεριφορά κατά την αποχώρηση) που θα μπορούσαν άνετα. Έτσι λοιπόν δεν τίθεται θέμα απολογίας. ΜΟΝΟ για την κάρτα τιμωρήθηκε, για τίποτε άλλο.

Αυτό που κατά κόρων γράφτηκε εδώ περί "αυτοδίκαιου..." πολύ απλά σημαίνει ότι αν φας την κάρτα τρως αυτόματα και τις αγωνιστικές που προβλέπει ο κανονισμός. Το ότι έχεις φάει την κάρτα προκύπτει από το ΦΑ το οποίο έχεις υπογράψει.
Αν τον είχαν παραπέμψει για τη συμπεριφορά του μετά την αποβολή και για τα όσα είπε για τη μάνα του κάκου που έκαναν το γύρο του κόσμου, τότε θα μιλάγαμε για δικαστική διαδικασία (αθλητικός δικαστής) η οποία περιλαμβάνει δικηγόρους απολογίες εφέσεις κλπ.

Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε και να μη ρίχνουμε κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Εντάξει ρε φίλε, γράφω αυτά που διάβασα σε γνωστό site (παρακάτω παραθέτω και το link). Oύτε εντυπώσεις θέλω να δημιουργήσω, ούτε λάδι στη φωτιά να ρίξω! Ο καθένας έχει μυαλό και κρίνει.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2673425
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”