5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
christ4

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από christ4 »

Αυτη η τιμωρια ειναι ενα ακομα δειγμα του τι σημαινει για αυτους ο ΠΑΟΚ. Τιποτα δεν σημαινει για αυτους η ομαδα μας δυστυχως. Αμα μπορουσαν θα ειχαν διωξει τον Παμπλο απο την χωρα.
ΑΛΗΤΕΣ ΜΟΝΟ :?
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι ....

κάποιους από εσάς σας λυπάμαι πραγματικά και ας είχα κάποιους αρκετά ψηλά στο δείκτη εκτίμησής μου

ας τον χαίρεστε και ας βρείτε μόνοι σας τη μύγα...
λυπάμαι...
The Great Gatsby

Δημοσίευση από The Great Gatsby »

Giati den anarotietai kaneis ti ekane i pae gia na prostatepsei ton Garcia?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αδερφε PABLO GARCIA σε καταλαβαινω και καταλαβαινω και το υφος των γραπτων σου.

Αν ειναι να φυγει ο Παμπλο, θα φυγει κι ας φυγει. Οπως λες κι εσυ θα του ειμαστε μια γλυκια αναμνηση ισως. Αυτος τη δουλεια του κανει αλλωστε.

Εμεις τι κανουμε μετα??? Παιρνουμε καποιον αλλον και ολα καλα???? Αγωνιστικα ισως!!! Γιατι οχι???

Αλλα αδερφε μου εγω δε μπορω να δεχτω τη σκεψηή την προοπτικη, οτι τον εδιωξα επειδη ετσι ηθελε ο γαυροβαζελος ή τα κεντρα εξουσιας. Οτι επειδη μου το υπεδειξαν ή μου το επεβαλαν οι μηχανισμοι της σουπερ λιγκας.

Αν ειναι να τον διωξω, να τον διωξω γιατι δε μου κανει... Αλλιως θελω να μεινει!!!!

Ολα τα αλλα δεν μπορω να τα δεχτω. Σορρυ. Και δεν ειμαι και προσωπολατρης, ουτε ο Παμπλο Γκαρσια ειναι ο αγαπημενος μου παικτης. Τα ιδια θα ελεγα και για τον Αναστασακο, τον Βαγγελή ή τον Ριζο...

Φαντασου να φυγει απο εμας και να παει σε γαυρο ή βαζελο...το εγραψα και στο τοπικ για τις μεταγραφες...αδιανοητο σεναριο.

Να μη μακρυγορω...οτι ειναι να γιναι θα γινει...το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον. Ειμαι προετοιμασμενος για καθε ενδεχομενο. Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Μου φαινεται πολυ αστειο ο τροπος που αφοριζεται η πλειοψηφεια -νομιζω- του κοσμου, η οποια ειναι υπερ του Παμπλο. Οσοι δεν τον θελετε, με γεια σας με χαρα σας. Και εχετε πολλες πιθανοτητες να τον δειτε να απομακρυνεται μιας και το "θηριο"-ελληνικο ποδοσφαιρο τον εχει αποκηρυξει!

Αλλος ενας λογος που τον καθιστα συμβολο στο μυαλο μου! Προσωπικα αδιαφορω για βαθμους, νικες, πρωταθληματα και κυπελλα. Ή για να ακριβολογω τα βαζω σε δευτερη μοιρα.

Για μενα προεχει η ΠΑΟΚτσηδικη οπαδικη μου φιλοσοφια! Και αυτη την ενσαρκωνει με τον καλυτερο τροπο ο Γκαρσια! Ο μονος που φερεται φυσιολογικα στο ελληνικο πρωταθλημα! Τον αδικουν και αντιδραει!

ΥΓ Καποτε ο Τζονι Νιουμαν τρελαθηκε και ορμησε σε διαιτητη. Και καλα εκανε γιατι ηταν μαγκας και δε γουσταρε να τον αδικουν!

ΥΓ1 Εσεις που δεν τον θελετε... ας-οικτιρετε!
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

ρε αδερφέ Πλάτο ....
μα την παναγία δεν σε καταλαβαίνω σήμερα
ποιός μ@λ@κ@ς θα τον πάρει τον Γκαρσία και με τι κριτήρια???
να του παίζει κυριλέ ένα παιχνίδι...
στο επόμενο να βγαίνει με κόκκινη και να κρεμάει την ομάδα αφήνοντάς την κουτσή...
να μην παίζει για τα επόμενα 3-4 παιχνίδια

το ότι δεν στέριωσε στις προηγούμενες ομάδες του (ενώ οι ποδοσφαιρικές του αρετές βγάζουν μάτια) δεν μας προβληματίζει καθόλου?

κρίμα δηλαδή τους παιχταράδες που είδαμε στα στα νιάτα μας και κρεμαστήκαμε τώρα από τα αρχίδια του ουρουγουανού
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

μικε απλα με γλιτωνεις απο το γραψιμο.......

λες κ μας περισσευουν τα λεφτα για να εχουμε απλα εναν παιχτη για 10 ματς το χρονο ετσι επειδη γουσταρουμε εμεις να τον βλεπουμε..
κριμα την μπαλα που παιζει

:?
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Έχεται λαλήσει όλοι ρε?????
Απαντήστε μου στη ερώτηση αν ο ΠΑΥΛΟΣ έπαιζε σε άλλη ομάδα (ΠΟΚ) θα έτρωγε αυτές τις κάρτες???
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μαϊκ και Theo η υποθεση, το επαναλαμβανω, δεν ειναι μονο αγωνιστικη, ειναι και κοινωνικη. Τουλαχιστον για μενα.

Και μη νομιζετε οτι οι γαυροι και οι βαζελοι δεν το εχουν κατα νου. Ολοι θα ηθελαν στην ομαδα τους εναν Γκαρσια. Βεβαια σε αυτους δε θα παιρνει τοσες καρτες, εννοειτε...κι ας κανει τα ιδια και χειροτερα απ' οτι σε μας!!!!

Γνωμη μου παντα!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ιδεα:γιατι δεν βαζουμε ενα δημοψηφισμα αμα θελουμε τον γκαρσια η οχι?εδω σε αυτο το τοπικ
The Great Gatsby

mike έγραψε:ρε αδερφέ Πλάτο ....
στο επόμενο να βγαίνει με κόκκινη και να κρεμάει την ομάδα αφήνοντάς την κουτσή...

το ότι δεν στέριωσε στις προηγούμενες ομάδες του (ενώ οι ποδοσφαιρικές του αρετές βγάζουν μάτια) δεν μας προβληματίζει καθόλου?

κρίμα δηλαδή τους παιχταράδες που είδαμε στα στα νιάτα μας και κρεμαστήκαμε τώρα από τα αρχίδια του ουρουγουανού

re file xereis tin karriera tou pane des tin k meta mila
mi milate xoris na xerete

http://en.wikipedia.org/wiki/Pablo_Gabriel_García

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ο σιμαο χτυπαει το μπολ μποι
http://www.youtube.com/watch?v=XfH7LS98_fs

6.02-6.13

Φιλε The Great Gatsby γραφε ελληνικα
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Σκεφτείτε οι δημοσιογραφίσκοι να καταφέρουν να μας κάνουν να φαγωθούμε μεταξύ μας, να διώξουμε το Garcia με όλο αυτό παραλήρημα τους περί αλητείας κτλ κτλ κτλ , να τον αρπάξει κάποια ομάδα της χαβούζας και μετά να μη τρέχει τίποτα,με την γνωστή μαχητική του συμπεριφορά.

Βρε αχρηγός πρέπει να γίνει, πρώτος αρχηγός,ο μαχητής και ψυχάρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axilleas4 την Τρί 12 Μάιος 2009, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

mike έγραψε:ρε αδερφέ Πλάτο ....

δε νομιζω αδερφε να παει στο γαυρο η το βαζελο και να αποβληθει...
Ο Ανατολακης ξερεις μηπως ποσες αποβολες ειχε οσα χρονια επαιζε στο γαυρο?
Μια !!!
Ο Ζε Ελιας? Θυμασαι μηπως?
Μη λετε οτι να ναι.
Παιχτικα ειναι μια κλαση ΑΝΩΤΕΡΟΣ απο ολα τα αμυντικα χαφ της σουπερλιγκ και ας ειναι ισως ο πιο αργος απο ολους τοσο σε ταχυτητα οσο και σε εκρηκτικοτητα. Δε σου λεει τιποτα αυτο?
Υποψην οτι και μενα με τρελαινει οτι δε μπορει να συγκρατησει τα νευρα του.
Ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, θελω να μεινει αλλα αν η διοικηση αποφασισει οτι δε μπορει να τον χρυσοπληρωνει για να παιζει στα μισα ματς εγω μαζι της ειμαι, γιατι θα εχει τα δικια της. Αν παλι τον κρατησει θα ευχομαι να δικαιωθει και να του βαλει μυαλο. Και μην ακουω οτι δε μπορει να αλλαξει γιατι αυτα που εχει κανει στη σουπερλιγκ δεν τα εχει κανει πουθενα αλλου τοσο εντονα. Και μην τρωτε προλογο απο κατι Σαριεγκι (ποιος Σαριεγκι ρε παιδια?) και σια οτι δηθεν παντα τα ιδια εκανε κλπ.
Δρυος πεσουσις πας ανηρ ξυλευεται... ελεγαν οι αρχαιοι
The Great Gatsby

http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 60&cc=5739

και στατιστικα του για να καταλαβαινετε
ποσες κοκκινες πηρε στην καρριερα του
κ ποσες στην ελλαδα
αντε γιατι ακουτε τους ραδιοφωνατζηδες κ το μυαλο σας δε δουλευει μου φαινεται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”