eleos έγραψε:Athanasiadhs έγραψε:Santos γράψε μας όλους στα @@ σου ρε..Τι να σου πούμε τώρα εμείς για προπονητική;Αν ο Κονσεισάο έβγαζε μια σέντρα και ο Ίβιτς ή ο Μουσλίμοβιτς το κάρφωναν με καμιά κεφαλιά, οι ίδιοι που σε κράζουνε είτε είναι βλάκες των επισήμων είτε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, είτε και γω δεν ξέρω τι άλλο θα μιλούσαν τώρα για τον υπεραπίστευτο προπονητή που έκανε ματ στον τεν κάτε με τον μπαρουτοκαπνισμένο από ντέρμπι Conseicao και κολοκύθια τούμπανα..Εκ των υστέρων ο καθένας θα βγει και θα πει την μαλακία του..
Για αυτό ρε Santos, άκου με που σε λέω, γράψε μας όλους στα @@ σου, έχεις τους ανθρώπους στην διοίκηση που σε ξέρουν καλά, μπορείς να συννενοηθείς και τέλος...
AYTO
Όλα τα άλλα ειναι @@ες...
Έτσι δεν είναι βρε αδερφέ;Θες να κάνεις κριτική;Εγώ μαζί σου ακόμα και αν αυτή είναι λανθασμένη..
Αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι ότι και αν γίνεται...Είτε μιλάμε για Μπαλάφα, είτε για Αραμπατζή,είτε για Santos είτε για τον νερουλά της Τούμπας..
Άκουγα για τον Santos από την αρχή του πρωταθλήματος και καλά κριτικές..Μετά όσο προχωρούσε η χρονιά επειδή οι νίκες άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη και ο ΠΑΟΚ δεν έλεγε να φύγει από την δεύτερη θέση(ενίοτε και από την πρώτη) άκουγα από τους ίδιους βλάκες οι κριτικές να αφορούν (άκουσον άκουσον) το γιατί δεν νικάμε τα μικρά παιχνίδια με 3,4 ή 5-0 ακόμα και τις φορές που μπροστά είχαμε Λάκη Κωνσταντινίδη και Αναστασάκο...Λες και είχαμε Iniesta-Messi-Henry και μπακ τον Danni Alves...
Μετά γιατί δεν παίρνουμε τα ντέρμπι κλπ κλπ
Ρε παιδιά δεν ξέρω, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τόλμησαν να πετάξουν μπουκάλια και αντικείμενα στον προπονητή του ΠΑΟΚ..Μήπως ο στόχος ήταν ο Κάκος ή κανάς επόπτης ή κανάς βάζελος;;
Αν πετούμε πράγματα με αφορμή μια καθυστερημένη αλλαγή, ή ακόμα και μια ήττα ή μια κακή εμφάνιση σε μια τόσο πετυχημένη χρονιά πραγματικά ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ...
Δηλαδή αναρωτιέμαι: αν ο Santos έκανε τα καπρίτσια των οπαδών, πίσω από τον πάγκο όπως λέει, και έβαζε από το 50΄ τον Μπακαγιόκο και τρώγαμε 3-4 γκολ τότε τι θα πετούσανε;Καδρόνια και καρεκλάκια;;;
Ειλικρινά αν είχα κάποιον δίπλα μου που να κάνει κάτι τέτοιο, φοβάμαι πως θα αντιδρούσα πολύ άσχημα προς αυτόν, όσο και αν δεν με τιμάει αυτό που λέω..
Θέλω να πιστεύω πως ο στόχος δεν ήταν ο Santos..