Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από eleos »

Athanasiadhs έγραψε:Santos γράψε μας όλους στα @@ σου ρε..Τι να σου πούμε τώρα εμείς για προπονητική;Αν ο Κονσεισάο έβγαζε μια σέντρα και ο Ίβιτς ή ο Μουσλίμοβιτς το κάρφωναν με καμιά κεφαλιά, οι ίδιοι που σε κράζουνε είτε είναι βλάκες των επισήμων είτε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, είτε και γω δεν ξέρω τι άλλο θα μιλούσαν τώρα για τον υπεραπίστευτο προπονητή που έκανε ματ στον τεν κάτε με τον μπαρουτοκαπνισμένο από ντέρμπι Conseicao και κολοκύθια τούμπανα..Εκ των υστέρων ο καθένας θα βγει και θα πει την μαλακία του..
Για αυτό ρε Santos, άκου με που σε λέω, γράψε μας όλους στα @@ σου, έχεις τους ανθρώπους στην διοίκηση που σε ξέρουν καλά, μπορείς να συννενοηθείς και τέλος...

AYTO

Όλα τα άλλα ειναι @@ες...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Χθες μου αρεσε παρα πολυ το στησιμο του Σαντος,αλλα δεν μου αρεσαν οι ατομικες αποδοσεις των ακραιων μας,πιστευω οτι ειμασταν τοσο αναποτελεσματικοι μπροστα γιατι ο Κονσεισαο και ο Βιεϊρινια δεν απεδωσαν τα αναμενομενα,και δεν βοηθησε και ο Λινο οσο ανεβηκε μπροστα...Η μονη μου ενσταση ειναι οτι ισως στο Α' ημιχρονο θα επρεπε να πρεσαραμε λιγο ψηλοτερα,γιατι διναμε την ευκαιρια στον Παναθηναϊκο που εμοιαζε πελαγωμενος να γυριζει πισω την μπαλα,να αλλαζει μπαλιες ελευθερα στην αμυνα,και να τρωει ετσι πολυτιμο χρονο και να παγωνει το παιχνιδι.Αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι γιαυτο ευθυνονταν ο ιδιος,γιατι αρκετες φορες τον ειδα να φωναζει στους παιχτες να ανεβουν ψηλοτερα.Διαφωνω επισης στο οτι κρατησε τον Κονσεισαο που ειχε πολυ ασχημη μερα στο παιχνιδι,αν και αυτο προφανως το εκανε αυτο γιατι περιμενε οτι με την κλαση του θα μπορουσε να τελειωσει το παιχνιδι εστω και σε μιση φαση,οπως το εκανε στο ματς του κυπελλου με τον Ολυμπιακο και οπως εκανε χθες με μας ο Καραβουτας...
Αυτο που ποτε δεν θα του συγχωρησω ομως ποτε ειναι το οτι σε ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι αφησε το καστορινο μπουφαν στην κρεμαστρα και εσκασε μυτη το μανεκεν με μπεζ σακακι :P :P

Απαραδεχτο και φανερωνει πολυ μεγαλη αχαριστια αυτο που εκαναν οι γουνακηδες πισω απο τον παγκο.Κριμα...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

εγώ αν και σε έκραξα πολλές φορές, χθες νομίζω ότι σε και μας κρέμασε πέρα απ' τον Γκαρσία και το πολύ μέτριο-τουλάχιστον για χθες-μεσοεπιθετικό μας υλικό.....το χθεσινό το πήγες πολύ καλύτερα απ' όλα τα προηγούμενα....αν έβγαινε και ο Κονσεισάο αντί του Βιειρίνια ή έστω προς το τέλος ο Λάκης που τουλάχιστον τα τρεξίματα τα έχει θα ήσουν πολύ καλός....αλλά πίστεψες στο πατριωτάκι σου πολύ και δεν έπρεπε....
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

eleos έγραψε:
Athanasiadhs έγραψε:Santos γράψε μας όλους στα @@ σου ρε..Τι να σου πούμε τώρα εμείς για προπονητική;Αν ο Κονσεισάο έβγαζε μια σέντρα και ο Ίβιτς ή ο Μουσλίμοβιτς το κάρφωναν με καμιά κεφαλιά, οι ίδιοι που σε κράζουνε είτε είναι βλάκες των επισήμων είτε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, είτε και γω δεν ξέρω τι άλλο θα μιλούσαν τώρα για τον υπεραπίστευτο προπονητή που έκανε ματ στον τεν κάτε με τον μπαρουτοκαπνισμένο από ντέρμπι Conseicao και κολοκύθια τούμπανα..Εκ των υστέρων ο καθένας θα βγει και θα πει την μαλακία του..
Για αυτό ρε Santos, άκου με που σε λέω, γράψε μας όλους στα @@ σου, έχεις τους ανθρώπους στην διοίκηση που σε ξέρουν καλά, μπορείς να συννενοηθείς και τέλος...

AYTO

Όλα τα άλλα ειναι @@ες...
Έτσι δεν είναι βρε αδερφέ;Θες να κάνεις κριτική;Εγώ μαζί σου ακόμα και αν αυτή είναι λανθασμένη..
Αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι ότι και αν γίνεται...Είτε μιλάμε για Μπαλάφα, είτε για Αραμπατζή,είτε για Santos είτε για τον νερουλά της Τούμπας..
Άκουγα για τον Santos από την αρχή του πρωταθλήματος και καλά κριτικές..Μετά όσο προχωρούσε η χρονιά επειδή οι νίκες άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη και ο ΠΑΟΚ δεν έλεγε να φύγει από την δεύτερη θέση(ενίοτε και από την πρώτη) άκουγα από τους ίδιους βλάκες οι κριτικές να αφορούν (άκουσον άκουσον) το γιατί δεν νικάμε τα μικρά παιχνίδια με 3,4 ή 5-0 ακόμα και τις φορές που μπροστά είχαμε Λάκη Κωνσταντινίδη και Αναστασάκο...Λες και είχαμε Iniesta-Messi-Henry και μπακ τον Danni Alves...
Μετά γιατί δεν παίρνουμε τα ντέρμπι κλπ κλπ

Ρε παιδιά δεν ξέρω, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τόλμησαν να πετάξουν μπουκάλια και αντικείμενα στον προπονητή του ΠΑΟΚ..Μήπως ο στόχος ήταν ο Κάκος ή κανάς επόπτης ή κανάς βάζελος;;
Αν πετούμε πράγματα με αφορμή μια καθυστερημένη αλλαγή, ή ακόμα και μια ήττα ή μια κακή εμφάνιση σε μια τόσο πετυχημένη χρονιά πραγματικά ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ...
Δηλαδή αναρωτιέμαι: αν ο Santos έκανε τα καπρίτσια των οπαδών, πίσω από τον πάγκο όπως λέει, και έβαζε από το 50΄ τον Μπακαγιόκο και τρώγαμε 3-4 γκολ τότε τι θα πετούσανε;Καδρόνια και καρεκλάκια;;;
Ειλικρινά αν είχα κάποιον δίπλα μου που να κάνει κάτι τέτοιο, φοβάμαι πως θα αντιδρούσα πολύ άσχημα προς αυτόν, όσο και αν δεν με τιμάει αυτό που λέω.. :evil: :evil: :evil:
Θέλω να πιστεύω πως ο στόχος δεν ήταν ο Santos..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Για να πω την αληθεια στον κακο είδα να φευγουν διαφορα όχι στο Δον.
Παντως σίγουρα κάποια ζωα τον έκραξαν για τηναλλαγή ότι την έκανε αργα..(ΕΛΕΟΣ)

Η ηλιθιότητα μας στην παραμικρή στραβή δε περιγράφεται...
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Ερωτηση.
Οι προσκλησεις που πηρε η παε παο για ποια θυρα ηταν?

Υπαρχει κανενα ενδεχομενο να μην ηταν οπαδοι του ΠΑΟΚ αυτοι που πεταξαν οτι πεταξαν?
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

αδερφε δεν ξερω για που ηταν οι προσκλησης του βαζελου αλλα κακα τα ψεματα ηταν δικοι μας αυτοι που πεταξαν τα μπουκαλια...ολοι οσοι εχουμε παει εστω και μια φορα στα επισημα εχουμε δει την τραγικη κατασταση που επικρατει με τους χιλιαδες αλεφαντους που υπαρχουν εκει...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αν δεν κάνω λάθος, ήταν για τον 4ο όροφο της Θύρας 1. Δε νομίζω ότι από τέτοιο ύψος θα έκαναν κάτι τέτοιο και, εδώ που τα λέμε, αν γινόταν θα κινδύνευαν άμεσα...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Εγώ πάντως στην 6 που ήμουν δεν άκουσα κανένα να τον κράζει και ούτε πολύ περισσότερο να υπάρχει κλίμα εναντίον του....
δεν μπορώ να φανταστώ ούτε και ξέρω πόσοι ήταν αυτοί που τον έκραξαν πίσω απ' τον πάγκο....φαντάζομαι ότι θα ήταν κάτι λίγα άτομα.
Αλλά όσο κι αν οι μειοψηφίες πάντα είναι πιό ηχηρές απ' τις συνήθως σιωπούντες πλειοψηφίες για μένα είναι άστοχο ο Σάντος και ο Ζαγοράκης να το κάνουν θέμα...σε υψηλό επίπεδο πάντα θα υπάρχει κριτική και σκληρή μάλιστα και κάποιοι ανόητοι θα ξεφύγουν.....φτάνει αυτοί να είναι λίγοι...σε υψηλό επίπεδο πρέπει να μάθεις να αντέχεις...αλλιώς μάλλον δεν κάνεις γι' αυτό το επίπεδο...
Και όπως έχω ξαναπεί τα δύσκολα για μας είναι μπροστά....γιατί ο ΠΑΟΚ χαμηλότερα από πέρυσι δεν θα μπορούσε να πάει.....φέτος όμως και πολύ περισσότερο του χρόνου οι απαιτήσεις θα ανέβουν....το παράδειγμα του Ντέμη και της ΑΕΚ είναι πρόσφατο και είναι πολύ διδακτικό.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Το πρόβλημα Παύλο πιο πολύ στην 1 είναι, όπου βρίσκονται άτομα με πολλά ΠΑΟΚτσίδικα ένσημα. Αυτό δημιουργεί σε ορισμένους την αίσθηση ότι μπορούν να φέρονται όπως τους καπνίσει, ότι η ομάδα είναι κατά κάποιο τρόπο τσιφλίκι τους. Μπορούν να βριζουν, να κράζουν προπονητη, παίχτες , να μιλάνε επί παντός επιστητού κτλ. Χθες βράδυ π.χ. βγήκε στο Ζαγορα ένας τύπος με διαρκείας στην 1, μιλησε ακρως υποτιμητικά για τον Σαντος, και απειλησε οτι θα γινει της πουτανας αν καποιοι προσπαθησουν να σταματησουν την κατάσταση που επικρατεί πίσω από τον πάγκο. Ελάτε λίγο στη θέση του Σαντος. Στη δουλειά σας όλη την ωρα να έχετε ένα μάτσο άσχετους πάνω από το κεφάλι σας (γιατί όλοι μας άσχετοι από προπονητική είμαστε μπροστά στον κάθε Σάντος) που να σας λέει. "Αυτό ρε!!" , "Γιατί έτσι?? Αλλιώς!!" "Τι κάνεις ρε τσοπάνη?" κτλ. Σε κάποια φάση θα τους κατεβάσετε καντήλια και καλά θα τους κάνετε.

Τελικά έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι το μεγαλυτερο πρόβλημα στην προσπάθεια της ομάδας για καταξίωση είναι η νοοτροπία του κόσμου. Μια κάποιοι πετανε μπουκαλια, μια άλλοι μπαίνουν στο γήπεδο, άλλοι βριζουν προπονητη και παίχτες μας, το τζαμπατζιλίκι πάει σύννεφο (μεχρι να θρηνησουμε κανενα θυμα) και άλλα που δε νοουνται σε μεγάλη ομαδα όπως θέλουμε να γίνουμε.

Το μοτο "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" δε βγήκε για το Ζαγοράκη. Αυτος ουτως ή αλλως το εφαρμόζει. Πρώτα από όλα πρέπει ο καθένας από μας να δει αν το κάνει πράξη ο ίδιος
:( :(
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Προβλεπω στο επομενο εντος εδρας ματς να φευγουν σηκωτοι αυτοι που νομιζουν οτι επειδη πηρα διαρκειας στην 1 πιασαν τον παπα απο τα @ρχιδι@. καλη η κριτικη αλλα η εμπαθεια δεν εχει χωρο στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλα θα τα πουμε με την αεκ ακουσα και εγω στον ζαγορα αυτο τον ηλιθιο
καραγκιοζη που πουλαει και τσαμπουκα θα τα πουμε με την αεκ καντε παλι
τις ιδιες μαλακιες ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ε .....
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΕΣΕΙΣ ΟΙ 5-10 ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 1 ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ......

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

eorptol έγραψε: Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ε .....
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ?
Αυτο ειναι και το πιο τραγικο ολων! Ξερω παρα πολλους φιλους μου και πολλους απο το paokmania που ηταν φανατικα εναντιον του Σαντος. Κι ομως παραδεχθηκαν οτι ηταν μαλλον υπερβολικοι σε αυτα που ελεγαν και ολοι μαζι πανηγυριζουμε ολη τη χρονια για της επιτυχιες του ΠΑΟΚ.

Υπαρχουν ομως και αυτοι των επισημων, αυτοι των ραδιοφωνων που ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν θα ησυχασουν αν δε δικαιωθουν! Αν δεν ικανοποιηθει ο εγωισμος τους δεν θα σταματησουν! Ποιος ΠΑΟΚ μωρε? Σημασια εχει να βγω απο πανω...

Και βεβαια συμπεριλαμβανονται και καποιοι "δημοσιογραφοι"...
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Άντε ρε Santos αγοράκι μου πάνε στο χωριό σου..Πάλι όρθιος κοιμόσουν..Είναι δυνατόν να παίζεις 4-4-2;;;;;Τοσα σουτ μας έκανε η Λάρισσα..Είναι δυνατόν να παίζεις με τον παππού τον Conseicao και να αφήνεις έξω τον Vierhnia τον μπουκαδόρο, τον τριπλαδόρο τον ταμ ταμ ταμ;;;;;Βάζεις τον Μπαλάφα στο 89 για να καταρρακώσεις την ψυχολογία του;Το κανες με τον Ηλιάδη, δε σου φτάνει;;;Αυτό το κριάρι τον Μουσλίμοβιτς τον βάζεις να δουλέψει τα τελειώματα των φάσεων;;;

Santos παίζεις με τα νεύρα μας..Εμάς των μετόχων εννοώ που έχουμε κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνουμε στο έργο σου..Προειδοποιώ ότι αν συνεχίσεις έτσι θα έρθω και εγώ με τα αδέρφια, τις ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου στην 1 και θα σου πετάω τούβλα..Και βγάλε το σακάκι σου ρε παιδάκι μου..Δώσε κανα ευρώ και για την γκαρνταρόμπα σου..Του χρόνου Champions League θα παίζεις, μη μας κάνεις ρεζίλι διεθνώς... :x

Συγγνώμη παίδες αλλά αγανάκτησα.. 8)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”