Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από paoki19 »

Οι γαυροι παίρνουν ματς από τον γερό Βαλμπουενα και μεις έχουμε ότι ποιοτικότερο έχουμε δει τα τελευταία 30 χρονια να προπονειται σπίτι του 3 μήνες γτ θέλουμε να του δώσουμε 300Κ επειδή είναι 34 χρ.
Εμ δεν κάνεις έτσι ομάδα σαββιδη...

Οι ειρωνείες να λείπουν.
Το επεξεργαστηκα
Sourmenetes
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

renegade έγραψε:Ξεκολλατε από αυτές τις χαζομάρες με τις πορτοκαλάδες.
Πριν από ενάμιση χρόνο δεν τις είχε αναλήψει?
Γιατί τότε μέσα στο γήπεδο άλλοι έδειχναν άλογα
Θυμάμαι κάποτε είχε ειπωθεί εδώ μέσα ότι στα αποδυτήρια των φιλοξενουμενων στο Καραϊσκάκης υπάρχουν αέρια που υπνοτιζουν τους αντιπάλους και βγαίνουν μαστουρωμενοι :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

paoki19 έγραψε:Οι γαυροι παίρνουν ματς από τον γερό Βαλμπουενα και μεις έχουμε ότι ποιοτικότερο έχουμε δει τα τελευταία 30 χρονια να προπονειται σπίτι του 3 μήνες γτ θέλουμε να του δώσουμε 300Κ επειδή είναι 34 χρ.
Εμ δεν κάνεις έτσι ομάδα μπαρμπασαββιδη...
Και όμως κοίτα τι ανάρτησε πριν λίγο ο μικρός ..., έτσι για να μάθεις!! :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ ξέρω ότι όλη τη χρονιά λεγατε ότι ο γαύρος είναι μόνο ο Καμαρά. Σήμερα έπαιξε χωρίς.

Εγώ πάντως για τις πορτοκαλάδες δε μου βγαίνει από το μυαλό.
Δε γίνεται 10 χρόνια έχουν αλλάξει 450 παίχτες, όλοι τρέχουν σαν άλογα. Και παραδόξως πάντα αθλητικά και σε μονομαχίες αυτοί οι 450 φαίνονται σαν ενήλικες που παίζουν με παιδιά, είτε ο αντίπαλος είναι ο Μίλλερ είτε ο Μέσσι.. Θέλετε να μου πείτε ότι επί Κόκκαλη ο γαύρος έκανε το ένα κλαρίνο πίσω απ' τ άλλο και με χοντρό ξαφνικά κοντραρει όλες τις ομάδες. Ξαναλέω είτε παίζει με τον Αβράμη πίσω είτε με τον Ντα Κόστα ξέρω γω..
Επίσης κάθε ομάδα που παίζει μαζί τους πραγματικά είναι σαν να είναι 5 σκαλιά κάτω από αυτό που μπορεί να παίξει. Βλέπεις κάτι λάθη συγκέντρωσης των αντιπάλων απίθανα. Δε ξέρω τι σκατα ή παίρνουν πορτοκαλάδες ή ψεκάζουν στα αποδυτήρια των αντιπάλων βενζοδιαζεπίνες.. που δεν υπάρχουν και σε αέρια μορφή.. ειλικρινά δε ξέρω τι γίνεται..

Μόνο εμείς μπορούμε εκεί μέσα διπλά γιατί έχουμε τη μαστουρα μόνοι μας paoki19

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 21 Οκτ 2020, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paoki19 έγραψε:
Θυμάμαι κάποτε είχε ειπωθεί εδώ μέσα ότι στα αποδυτήρια των φιλοξενουμενων στο Καραϊσκάκης υπάρχουν αέρια που υπνοτιζουν τους αντιπάλους και βγαίνουν μαστουρωμενοι :lol:
Στα αποδυτήρια πέφτουν αέρια και δεν κάνω καθόλου πλάκα!!

Οποίος θέλει ας ρωτήσει τι έγινε με το τέλος του ματς με το γαβρο στο 1-2 με περειρα Κλάους τα γκολ!!!

Ασφυξία κόντεψαν να πάθουν. Μου το. Χει μεταφέρει ανθρώπος που ήταν στο επιτελείο του Αγγέλου τότε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

hasio_john έγραψε:
paoki19 έγραψε:Οι γαυροι παίρνουν ματς από τον γερό Βαλμπουενα και μεις έχουμε ότι ποιοτικότερο έχουμε δει τα τελευταία 30 χρονια να προπονειται σπίτι του 3 μήνες γτ θέλουμε να του δώσουμε 300Κ επειδή είναι 34 χρ.
Εμ δεν κάνεις έτσι ομάδα μπαρμπασαββιδη...
Και όμως κοίτα τι ανάρτησε πριν λίγο ο μικρός ..., έτσι για να μάθεις!! :lol:

Εικόνα
Αμήν Παναγία μου...
Ούτε να κράξουμε δεν προλάβαμε :lol:
Мир

Δημοσίευση από Мир »

sourmenetes έγραψε:
paoki19 έγραψε:
Στα αποδυτήρια πέφτουν αέρια και δεν κάνω καθόλου πλάκα!!

Οποίος θέλει ας ρωτήσει τι έγινε με το τέλος του ματς με το γαβρο στο 1-2 με περειρα Κλάους τα γκολ!!!

Ασφυξία κόντεψαν να πάθουν. Μου το. Χει μεταφέρει ανθρώπος που ήταν στο επιτελείο του Αγγέλου τότε.

Να σκάσει η φάση και να τους πιάσουν και μετά γουστάρω ένθετο αφιέρωμα στη φόρτσα με τίτλο «ντόπα και όραμα»

Αν και απο την περίοδο που ζητούσαμε ντοπινγκ κοντρολ αλλά και η αεκ, φάνηκε ότι έχουν χοντρά βισματα και στο ΕΣΚΑΝ

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως είναι λίγο κάπως να είσαι ο ιβαν, να προσπαθούν να σε πείσουν ότι ο κύκλος κάποιων έκλεισε και ότι είναι λίγο μεγάλοι σε ηλικία για να ανταποκριθουν στις απαιτήσεις της ομάδας και μετά να βλέπεις τον γάβρο να παίρνει τη νίκη στο Τσάμπιονς λιγκ με 4 στους στους 10 πάνω από τα 35
icue

Δημοσίευση από icue »

Βεβαια ενω ο Βαλμπουενα και ο Ελ Αραμπι μπροστα πανε καλα οι αλλοι δυο απο τους 4 πισω ειναι μαυρες τρυπες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τόσο μαύρες τρύπες που σε παιχνίδι Τσάμπιονς λιγκ ο γάβρος έφαγε μια καθαρή ευκαιρία...αλλά εγώ ήμουν άτυχος που έφαγα 4 σε δύο παιχνίδια με Κρασνοντάρ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φτανει με τις πορτοκαλαδες. Απο την εποχη Ολαιταν τελειωσαν τα υπερβολικα ντοπαρισματα, εκει ειχε ξεφυγει η κατασταση
icue

Δημοσίευση από icue »

renegade έγραψε:Τόσο μαύρες τρύπες που σε παιχνίδι Τσάμπιονς λιγκ ο γάβρος έφαγε μια καθαρή ευκαιρία...αλλά εγώ ήμουν άτυχος που έφαγα 4 σε δύο παιχνίδια με Κρασνοντάρ
Μονο σημερα παιξαν αυτοι οι δυο. Εχεις δικιο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:Τόσο μαύρες τρύπες που σε παιχνίδι Τσάμπιονς λιγκ ο γάβρος έφαγε μια καθαρή ευκαιρία...αλλά εγώ ήμουν άτυχος που έφαγα 4 σε δύο παιχνίδια με Κρασνοντάρ
Όχι και 1 μόνο!!

3 δέχθηκε σίγουρα!

Το τετ α τετ που χάνεται αρχές δεύτερου ημιχρόνου ειναι φάση γκολ!

ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγώ να το δεχτώ ότι δεν παίρνουν πορτοκαλάδες.
Από την άλλη όμως δεν δέχομαι να έχει 4-5 παίχτες 33+ χρονών που τους έχει για βασικουρες και τους δικούς μας 33+ να τους θεωρούμε παλαίμαχους και να τους πεταμε εκτός ομάδας.

Να βρούμε λοιπόν την λύση κι εμείς ώστε οι 33+ να παίζουν έτσι. Δηλαδή αν η διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερο γυμναστή ή δεν ξέρω εγώ τι αλλο, δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να έχει το ίδιο και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μια χαρά γυμνασμενη φαίνεται η ομάδα μας φέτος. Αλλά τρελαίνομαι που εμείς πετάμε τον Βιειρινια σαν παλαίμαχο και ο γαύρος έχει key player τον 1,5 χρόνο μεγαλύτερο του Βαλμπουενα. Τον Ματος εκτός ομάδας όλο το καλοκαίρι και ο άλλος έφερε για μεταγραφές στα μπακ δύο 35χρονους. Και τους έχει και βασικούς κιολας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καλο γυμναστη εχουν σιγουρα, τον Μουρικη, και τον εχουν χρονια τωρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”