Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Unpsofable78 έγραψε:Ρε συ Σουρμε αυτά τα αν ξέρεις τί έγινε πες μας κι εμάς.κτλπ δεν χρειάζονται.Ειπα την άποψη μου πριν και εξήγησα για ποιόν λόγο το θεωρώ ντροπή.
Που αρνήθηκαν τις αρχικές προτάσεις της ομάδας, έκαναν διακοπές ολόκληρο καλοκαίρι αφήνοντας την ομάδα αβοήθητη στα Ευρωπαϊκά ματς, και τώρα απ'ότι φαίνεται δεν έχουν ξαφνικά πρόβλημα να υπογράψουν με πολύ μειωμένες αποδοχές (Μαουρίτσιο).

Οκ δεν λέω επαγγελματίες είναι αλλά για μένα είναι ντροπή.Εγω έτσι θα ένιωθα.

Από κει και πέρα, το τελευταίο διάστημα στο φόρουμ γινόταν χαμός, λέγανε πολύ χειρότερα για Ιβάν, για Γιώργη, για Ρεμπε για Άμπελ, για ενεργούς παίκτες μας αλλά τόση ευαισθησία δεν είδα εκ μέρους σου πέρα από γενικές παρατηρήσεις.
Μερικοί μας ανέβασαν πίεση 20 αλλά οκ...Δεν πειράζει
Δεν ξέρω αν γίνανε και στους 2 προτάσεις!!

Προφανως δεν μ αρέσει και μένα σαν αντίδραση, αλλά δεν ξέρω και την απολυτη αλήθεια!

Τι να σου πω ρε φίλε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

sic-4 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
sic-4 έγραψε:και οι ομαδαρες τι κερδιζουν απο αυτο και παιζουν αυτο το παιχνιδι;
Δέσμευση από μάνατζερ ότι θα τους σπρώξουν παίκτες μπροστά από άλλες ομάδες. Πχ η Εβερτον πήρε τον Άλεν της ναπολι που πιστεύω είναι τοπ επιπέδου μεταγραφή, πήρε τον Χαμες που αντικειμενικά είναι για παραπάνω και το πιο βασικό οι παίκτες δέχθηκαν να πάνε. Δεν μιλάμε για ξοφλημενους 35αρηδες μιλάμε για παίκτες στην καλύτερη ηλικία

Παλι δεν μου στεκει..
δηλαδη τι; Θα σου φερω τον Χαμες αλλα παρε και τον Ολσεν να βγαλω και 200.000 μιζα;
Δεν μπορουσε να τα προσθεσει στην αμοιβη για τον Χαμες τα 200, επρεπε να κανει κολπο με Ολσεν;
Στη λόγικη να του κλείσω την επόμενη μεταγραφή άλλο δεύτερος τερματοφυλακας στην Εβερτον άλλο 4ος στη ρομα
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Δηλαδή με τα λεφτά των συμβολαίων που δεν είναι στην ομάδα η δεν υπολογίζονται Μπισε(700), Μάου(500), Βιειρινια(500) και Ζαμπα(500), σύνολο 2.200.000 δε μπορούσαν να φέρουν έναν μεσοεπιθετικό και ένα αμυντικο χαφ δανεικο η ελευθερο που να είναι καλύτεροι τους ????

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε όλοι τώρα;
Είπαμε Βιέρι,Μάου,Μπισε ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, και θα μπορούσαν και τώρα να προσφέρουν αλλά η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!!

Αλλά όταν στην ΠΑΕ τον παίζουν καθόμαστε εμείς και μαλωνουμε για το αν θα επιστρέψει ο Μάου και ο Βιειρι τελευταία μέρα των ελεύθερων!!!!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Την απόλυτη αλήθεια την ξέρουν μόνο η ομάδα και ο Βιερίνια και μάλλον κανείς δεν θέλει να βγει προς τα έξω για διαφορετικούς λόγους.

Και ο Μαουρίτσιο και ο Βιερίνια απέρριψαν προτάσεις ανανέωσης.Αυτο είναι το μόνο σίγουρο
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Σαφώς και μπορούν να βοηθήσουν με 1+1χρονο. Όμως είναι παραδοχή ότι κάπου εκτροχιαστηκε ο σχεδιασμός... Θα θελα και την άποψη του φερειρα που στο φινάλε της μεταγραφικής δείχνει καπελωμενος...
Anyway πάμε να στηρίξουμε απόλυτα την ομάδα καθώς με δύο νίκες στα επόμενα 2ματς η καυλα (σαν αυτή που έχουμε όταν βλέπουμε μπελουτσι), επιστρέφει...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

sourmenetes έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Ενάμιση μυριο στον Αντρέ γιατί έτσι...... και άλλο ένα μυριο στον πισωπασακια Μαου.
Γιατι αυτοί μας φέρανε τίτλους και πρέπει να παίζουνε τιμής ένεκεν μέχρι τα πενήντα τους.
Με το ανάλογο σπρώξιμο από τα αρδ φιλαράκια τους
3 μύρια δώσαμε στον μαου και άλλα 4 στον αντελινο!!

Ε βλέπεις είναι παράλογο να δίνεις λεφτά για να πάρεις τίτλους!

Κουκουρουκου οτι ναναι

Θα πρεπει να βαδιζουμε βαζοντας πανω απο ολα το παρελθον δηλαδη, αυτο λες ?
Αντι να παρουν εστω ευκαιριες παιδια απο την Κ19 θα φερουμε αυτους τους 2 πισω γιατι ετσι σπρωχνουν οι ΑΡΔ ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μάου και Βιειρινια πίσω μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με τους πανηγυρτζηδες και τους αχάριστους..

Ο ένας παρακαλαει τον Μάτος να του σφυρίξουν πέναλτι για να βγει να πει την εξυπνάδα του,
ο άλλος ειρωνεύεται τον "κύριο Βιειρινια" με ύφος καρδινάλιου Ρισελιέ..

Αποθεωστε κάνα Βαγγε πριν μπει στο χόρτο , μέχρι εκεί είστε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ναι οι αρδ τους σπρώχνουν!

Εχεις κολλήσει με αυτούς και μπορεί να σου φταίνε και τα κορδόνια τους!

Κανένα πρόβλημα!

Κουράστηκα να μαλωνω μαζί σου! "

Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή με τα λεφτά των συμβολαίων που δεν είναι στην ομάδα η δεν υπολογίζονται Μπισε(700), Μάου(500), Βιειρινια(500) και Ζαμπα(500), σύνολο 2.200.000 δε μπορούσαν να φέρουν έναν μεσοεπιθετικό και ένα αμυντικο χαφ δανεικο η ελευθερο που να είναι καλύτεροι τους ????

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε όλοι τώρα;
Είπαμε Βιέρι,Μάου,Μπισε ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, και θα μπορούσαν και τώρα να προσφέρουν αλλά η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!!

Αλλά όταν στην ΠΑΕ τον παίζουν καθόμαστε εμείς και μαλωνουμε για το αν θα επιστρέψει ο Μάου και ο Βιειρι τελευταία μέρα των ελεύθερων!!!!
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα πάντα μαζί σου.
Ακόμη μία φορά θα συμφωνήσω σε όλα πλην της τελευταίας πρότασης.
Το να αποδεσμεύσεις συμβόλαια ή να πουλήσεις παίκτες δεν είναι πάντα εύκολο.
Ο Ρεμπε νομίζω τηρουμένων των αναλογιών έκανε εξαιρετική δουλειά.
Αποδεσμεύτηκαν ήδη αρκετοί και παραλίγο να έφευγε ο Ζαμπα δανεικός, ο Μπισεσβαρ με πώληση, και ο Μάτος με αποδέσμευση.
Η επανενεργοποίηση του Μάτος δεν ξέρουμε πώς και γιατί έγινε.Μπορουμε να υποθέσουμε πολλά και για το ταξίδι του στην Βραζιλία, για το ότι ήδη από πέρσι εντελώς ξαφνικά ο Άμπελ τον άφηνε εκτός.
Ίσως λίγο το ότι δεν πείστηκαν από την αξία και τα χαρακτηριστικά του Ουαγκε (που ως επιλογή ήρθε υπό πίεση χρόνου), ίσως και μια πιθανή συγνώμη του ιδίου προς τον προπονητή του, να οδήγησαν στο να ενεργοποιηθεί.
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 06 Οκτ 2020, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη η λιστα ποτε βγαινει? Λογικα θα βγαλει ειδησεις.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

το ξανά ρώτησα πριν από καιρό αλλά απάντηση δεν πήρα. Τελικά το ΠΑΟΚ πάνω από όλα ισχύει; Ναι ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ελεύθερο εφόσον δεν γίνεται να δηλωθεί στην Ευρώπη.
Είμαι απογοητευμένος από την εξαιρετικά λιτή προσέγγιση μας στην υπόθεση μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Parolos έγραψε:Μάου και Βιειρινια πίσω μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με τους πανηγυρτζηδες και τους αχάριστους..

Ο ένας παρακαλαει τον Μάτος να του σφυρίξουν πέναλτι για να βγει να πει την εξυπνάδα του,
ο άλλος ειρωνεύεται τον "κύριο Βιειρινια" με ύφος καρδινάλιου Ρισελιέ..

Αποθεωστε κάνα Βαγγε πριν μπει στο χόρτο , μέχρι εκεί είστε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωπα ρε που θα σε ρωτησω κιολας για το τι θα γραψω.
Οσο για την φαση του Ματος που γραψατε ενω σωρο μαλακιες χωρις να σχολιασει ουτε ενας το ουσιαστικο.
ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΟΧΙ Ο ΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ?
Θα μπορουσε να δωθει και να εχουμε αναγουλες. Τετοιες φασεις με τραβηγματα και αγκωνιες εχουν σχολιασθει 100αδες φορες εδω μεσα, και ειδικι οταν ετρωγε κιτρινη στο 10λεπτο και επρεπε να μαρκαρει με τα ματια μετα.

Την μαλακια σας να πειτε ετσι για το θεαθηναι και να ανεβαινουν τα ποστ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Σήμερα θα δηλωθεί η τελική λίστα των παιχτών που θα παίζουν Ευρώπη. Από αύριο όποιος και να έρθει ελεύθερος δεν θα μπορεί να παίζει Ευρώπη. Αν όπως λετε πάρουμε Μαουρίσιο και Βιερινια και δεν τους δηλώσουμε μέχρι σήμερα αυτοί μπορούν μετά να παίξουν μόνο Ελλάδα. Οπότε αν μέχρι σήμερα δεν έρθει κανείς ποιος ο λόγος να έρθει μετά ή να πάρουμε μετά παιχτες ? Για το Ελληνικό πρωτάθλημα μόνο ? :lol:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

barlow4 έγραψε:Δεν ηρθε χαφ.Ας διαλυσουμε τα παντα.
Αν ερχοταν κ χανοταν το πρωταθλημα θα εφταιγαν οι παικτες κ το μοσχαρι που καθεται στον παγκο.Τωρα θα φταιει η διοικηση.
Αυτο ειναι ολο.Με λιγα λογια υπαρχουν διοικησεις που θελουν την προοδο της ομαδας κ αλλες που χεστηκαν.
Υπαρχουν οπαδοι που θελουν το καλο της ομαδας κ αλλοι που χεστηκαν.
Δεν μπορει να θελεις το καλο της κ να μην τα κανεις ζεπελιν 24 ωρες το 24ωρο επειδη δεν ηρθε ο χαφ.
Γιναμε πουτανα για ενα χαφ κ δυο ισοπαλιες.
Αχ δε θα παρουμε το πρωταθλημα γιατι πρεπει να εισαι αηττητος για να το παρεις.Αν δεν το παρουμε γιατι θα συνεχιστουν οι κακες εμφανισεις θα φταιει το χαφ κ η διοικηση κ οσοι ηταν χαλαροι γιατι δεν εκαναν τα παντα σπιρτοκουτο.
Σορυ κιολας, δεκτη η κριτικη, κ εγω την εκανα.Κ εγω θα ηθελα ενα χαφ οπως το ονειρευομαι , κ εγω θα ηθελα κ αλλες μεταγραφες, αλλο προπονητη αλλα νοιωθω κ που τα ειπα πως δεν τα ειπα.γιατι τα ειπα μονο μια γαμημενη φορα.Απο εκει κ περα ΠΑΟΚ κ χωρις τιτλο κ στα παπαρια μας.
Ειναι λοιπον θεμιτη η κριτικη.Η αρρωστημενη επαναλληψη της ασταματητα ειναι ψυχασθενεια.
Ακουστηκαν 20 ονοματα ολο το καλοκαιρι, ηρθαν 3-4 ποσα ηρθαν, κ γραφηκαν πανω απο 800 σελιδες για το χαφ.
Χαφ, χαφ, ΧΑΦ, χΑφ, ΧΑφ.χαΦ, half,haf.
Κ δεν ηρθε.κ τωρα πρεπει να στησουμε δικαστηρια να ζυγιστουν οι παντες να μοιρασουμε ευθυνες.Ενα blame game ολο το καλοκαιρι.
Πηξαμε στην τεχνοκρατια , γαμω το μανατζερ, το τρανσφερμαρκτ κ τις λοιπες μαλακιες.

Aδελφε οι μεταγραφες τωρα τελειωσαν τωρα θα μιλησουμε. Εγω μεχρι τωρα συνιστουσα σε ολους υπομονη.
Αλλα καποτε πρεπει να μιλησουμε.
Το θεμα δεν ειναι μονο οτι δεν ηρθε αμυντικο χαφ, αλλα οτι αυτοι που ηρθαν εκτος του Ζιφκοβιτς δεν ειναι παιχτες επιπεδου που χρειαζοταν ο ΠΑΟΚ. Το θεμα ειναι επισης οτι χασαμε την προκριση στο champions league επειδη πουλησαμε τζαμπα σε λαθος στιγμη φορ και δεν ειχαμε δεξι μπακ και ουτε αμυντικο χαφ.
Το θεμα ειναι ακομη οτι δεν πουλησαμε αλλα ξεπουλησαμε τρεις παιχτες. Το θεμα ειναι ακομη οτι για αλλη μια χρονια θα παμε χωρις σχεδιασμο, σχεδιο , προοπτικη. ΑΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΦ!!!!
Ας ταρακουνησουμε την Διοικηση με τη μικρη δυναμη που εχει ο καθενας, συνδεσμους, forum, ραδιοφωνα για ναμη σπαταλαει τζαμπα τα λεφτα του ο Προεδρος, τοσα χρονια αλλα για να δημιουργησουμε εναν μεγαλο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ με Προεδρο που θα ασχολειται (ας ορισει οποιον θελει), Διοικηση και ανθρωπους που ο καθενας θα κανει τη δουλεια του χωρις παρεμβασεις και με ορισμενο μπατζετ. ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”