barlow4 έγραψε:Δεν ηρθε χαφ.Ας διαλυσουμε τα παντα.
Αν ερχοταν κ χανοταν το πρωταθλημα θα εφταιγαν οι παικτες κ το μοσχαρι που καθεται στον παγκο.Τωρα θα φταιει η διοικηση.
Αυτο ειναι ολο.Με λιγα λογια υπαρχουν διοικησεις που θελουν την προοδο της ομαδας κ αλλες που χεστηκαν.
Υπαρχουν οπαδοι που θελουν το καλο της ομαδας κ αλλοι που χεστηκαν.
Δεν μπορει να θελεις το καλο της κ να μην τα κανεις ζεπελιν 24 ωρες το 24ωρο επειδη δεν ηρθε ο χαφ.
Γιναμε πουτανα για ενα χαφ κ δυο ισοπαλιες.
Αχ δε θα παρουμε το πρωταθλημα γιατι πρεπει να εισαι αηττητος για να το παρεις.Αν δεν το παρουμε γιατι θα συνεχιστουν οι κακες εμφανισεις θα φταιει το χαφ κ η διοικηση κ οσοι ηταν χαλαροι γιατι δεν εκαναν τα παντα σπιρτοκουτο.
Σορυ κιολας, δεκτη η κριτικη, κ εγω την εκανα.Κ εγω θα ηθελα ενα χαφ οπως το ονειρευομαι , κ εγω θα ηθελα κ αλλες μεταγραφες, αλλο προπονητη αλλα νοιωθω κ που τα ειπα πως δεν τα ειπα.γιατι τα ειπα μονο μια γαμημενη φορα.Απο εκει κ περα ΠΑΟΚ κ χωρις τιτλο κ στα παπαρια μας.
Ειναι λοιπον θεμιτη η κριτικη.Η αρρωστημενη επαναλληψη της ασταματητα ειναι ψυχασθενεια.
Ακουστηκαν 20 ονοματα ολο το καλοκαιρι, ηρθαν 3-4 ποσα ηρθαν, κ γραφηκαν πανω απο 800 σελιδες για το χαφ.
Χαφ, χαφ, ΧΑΦ, χΑφ, ΧΑφ.χαΦ, half,haf.
Κ δεν ηρθε.κ τωρα πρεπει να στησουμε δικαστηρια να ζυγιστουν οι παντες να μοιρασουμε ευθυνες.Ενα blame game ολο το καλοκαιρι.
Πηξαμε στην τεχνοκρατια , γαμω το μανατζερ, το τρανσφερμαρκτ κ τις λοιπες μαλακιες.
Aδελφε οι μεταγραφες τωρα τελειωσαν τωρα θα μιλησουμε. Εγω μεχρι τωρα συνιστουσα σε ολους υπομονη.
Αλλα καποτε πρεπει να μιλησουμε.
Το θεμα δεν ειναι μονο οτι δεν ηρθε αμυντικο χαφ, αλλα οτι αυτοι που ηρθαν εκτος του Ζιφκοβιτς δεν ειναι παιχτες επιπεδου που χρειαζοταν ο ΠΑΟΚ. Το θεμα ειναι επισης οτι χασαμε την προκριση στο champions league επειδη πουλησαμε τζαμπα σε λαθος στιγμη φορ και δεν ειχαμε δεξι μπακ και ουτε αμυντικο χαφ.
Το θεμα ειναι ακομη οτι δεν πουλησαμε αλλα ξεπουλησαμε τρεις παιχτες. Το θεμα ειναι ακομη οτι για αλλη μια χρονια θα παμε χωρις σχεδιασμο, σχεδιο , προοπτικη. ΑΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΦ!!!!
Ας ταρακουνησουμε την Διοικηση με τη μικρη δυναμη που εχει ο καθενας, συνδεσμους, forum, ραδιοφωνα για ναμη σπαταλαει τζαμπα τα λεφτα του ο Προεδρος, τοσα χρονια αλλα για να δημιουργησουμε εναν μεγαλο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ με Προεδρο που θα ασχολειται (ας ορισει οποιον θελει), Διοικηση και ανθρωπους που ο καθενας θα κανει τη δουλεια του χωρις παρεμβασεις και με ορισμενο μπατζετ. ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!