Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γερασίμου έγραψε:Ακόμα απορώ πως ο Garcia προτίμησε ομάδα της Ρουμανίας που δεν παίζει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, που σίγουρα δεν δίνει πάνω από 200.000 τον χρόνο από τη δική μας. Δεν ξέρω τι είδε, τι του είπαν, τόσο πια δεν έχουμε πρόσωπο; Εκτός κι αν τον απέρριψε το τεχνικό επιτελείο και δεν θα το μάθουμε εμείς.
Εν τω μεταξύ υπήρχε και στην ατμόσφαιρα ο παπάς, πως μετά από την Κρασνονταρ, ανάλογα με την διοργάνωση που θα παίζαμε, ο Ρέμπε είχε έτοιμους κλεισμένους ποδοσφαιριστες! Το θεωρούσαμε όλοι δεδομένο αυτό!
Υπαρχει πολυ πραγμα παντως στους ελευθερους.Αν πραγματικα θελαμε να προσθεσουμε παικτη δεν υπαρχει δικαιολογια αλλα το θεμα ειναι να γινει σημερα αλλα δεν το βλεπω να ασχολειται κανεις...Τοσους αυστριακους πηραμε γιατι δεν παιρνουμε και εναν τριτο? https://www.transfermarkt.com/kevin-sto ... ler/106872
Δεν διαβάζω ούτε ακούω ΑΡΔ φίλε μου, οπότε οτι λέω είναι η δικιά μου (περιορισμένη) οπτική καθαρά.
Θες να μου πεις οτι ο Μαουρίσιο θα έπαιρνε στο γαύρο 1,5; Τώρα που λένε όλοι είναι ΟΚ με 400.000, τι έγινε; Πόσα έπαιρνε πέρσι σε εμάς;
Ο Μπίσεσβαρ 800;
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ που είχε πάτωμα τα 400-500 έπαιρνε την ίδια απόδοση από τα συμβόλαιά του σε σχέση με το γαύρο;
Διαφωνείς οτι είχαμε μια ακριβοπληρωμένη ομάδα με περιττα συμβόλαια;
Πόσα πήρε ο Μουλέν; Τι προσέφερε;
Πόσα πηρε ο Ουκρανός; Τι προσέφερε;
Πόσα παίρνει ο Βαρέλα μετά την ανανέωση και πόσα ο Σεμέδο;
Και στο κάτω κάτω, ποια λογική λέει οτι πρέπει και μπορώ να έχω budget γαύρου, όταν αυτός παίζει νταβατζιλίκι στο ΤΣΛ; Με οτι σημαίνει αυτό για τις αξίες παικτών του αλλά και τα χρήματα που μπορεί να δίνει.
Και οκ, ας δεχτώ για την οικονομία της συζήτησης οτι έχεις ένα μερικό δίκιο. Είχαμε απλώσει τα πόδια έξω από το πάπλωμα χωρίς να υπολογίσουμε τις δύο αποτυχίες της Ευρώπης και χωρίς να περιμένουμε το σαμποτάζ με τα τηλεοπτικά. Και έσοδα μειωμένα τρελά, και πωλήσεις μειωμένες γιατί δεν πούλησες όταν έπρεπε, και έξοδα περισσότερα από όσα έπρεπε. Όχι 1ετής οικονομικών/biz admin, λυκειόπαις στις ΑΟΘ ξέρει που οδηγεί αυτό.
Χθες έγραψα αν είναι σίγουρο ότι έκλεισαν οριστικά ο Μούργος και ο Κρίστο ή αν θα ξυπνήσουμε σήμερα και θα δούμε εκπλήξεις και έπεσα μέσα κατά 50%. Μετεμψύχωση της Κασσάνδρας γένους αρσενικού ή...ΠΑΟΚ είσαι και τα γνωρίζεις;
Nikos 74 έγραψε:Εν τω μεταξύ υπήρχε και στην ατμόσφαιρα ο παπάς, πως μετά από την Κρασνονταρ, ανάλογα με την διοργάνωση που θα παίζαμε, ο Ρέμπε είχε έτοιμους κλεισμένους ποδοσφαιριστες! Το θεωρούσαμε όλοι δεδομένο αυτό!
Συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι το ''θεωρούσαμε'' δεδομένο.