Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γερασίμου έγραψε:Ακόμα απορώ πως ο Garcia προτίμησε ομάδα της Ρουμανίας που δεν παίζει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, που σίγουρα δεν δίνει πάνω από 200.000 τον χρόνο από τη δική μας. Δεν ξέρω τι είδε, τι του είπαν, τόσο πια δεν έχουμε πρόσωπο; Εκτός κι αν τον απέρριψε το τεχνικό επιτελείο και δεν θα το μάθουμε εμείς.

Ρουμάνες >> Ελληνίδες σε ομορφιά.
beeman

Δημοσίευση από beeman »

jibbie έγραψε:να ρωτησω, τελειωσε το ξεπουλημα ή συνεχιζουμε σε οσες αγορες ειναι ανοικτες;
Ποιες είναι ανοικτές;
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Εν τω μεταξύ υπήρχε και στην ατμόσφαιρα ο παπάς, πως μετά από την Κρασνονταρ, ανάλογα με την διοργάνωση που θα παίζαμε, ο Ρέμπε είχε έτοιμους κλεισμένους ποδοσφαιριστες! Το θεωρούσαμε όλοι δεδομένο αυτό!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν το πάμε με την ομορφιά και αν και νομίζω πως οι Ρουμάνες δεν είναι πιο όμορφες από τις Ελληνίδες, να πήγαινε σε Τσεχία ή Εσθονία ή Ουκρανία.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Για ¨ελεύθερους¨χωρίς συμβόλαιο πότε είναι η προθεσμία;
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

φερτε πισω μαου βιερινια μπισεσβαρ και παω αεροδρομιο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπαρχει πολυ πραγμα παντως στους ελευθερους.Αν πραγματικα θελαμε να προσθεσουμε παικτη δεν υπαρχει δικαιολογια αλλα το θεμα ειναι να γινει σημερα αλλα δεν το βλεπω να ασχολειται κανεις...Τοσους αυστριακους πηραμε γιατι δεν παιρνουμε και εναν τριτο? https://www.transfermarkt.com/kevin-sto ... ler/106872
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ο Μπισε εδω ειναι... Δεν εφυγε.
Μαου θελω και εγω. Ποτε δεν χωνεψα το οτι εφυγε ετσι ενας τοσο ποιοτικος για την Ελλαδα παικτης. Μακαρι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν διαβάζω ούτε ακούω ΑΡΔ φίλε μου, οπότε οτι λέω είναι η δικιά μου (περιορισμένη) οπτική καθαρά.

Θες να μου πεις οτι ο Μαουρίσιο θα έπαιρνε στο γαύρο 1,5; Τώρα που λένε όλοι είναι ΟΚ με 400.000, τι έγινε; Πόσα έπαιρνε πέρσι σε εμάς;
Ο Μπίσεσβαρ 800;
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ που είχε πάτωμα τα 400-500 έπαιρνε την ίδια απόδοση από τα συμβόλαιά του σε σχέση με το γαύρο;

Διαφωνείς οτι είχαμε μια ακριβοπληρωμένη ομάδα με περιττα συμβόλαια;
Πόσα πήρε ο Μουλέν; Τι προσέφερε;
Πόσα πηρε ο Ουκρανός; Τι προσέφερε;
Πόσα παίρνει ο Βαρέλα μετά την ανανέωση και πόσα ο Σεμέδο;

Και στο κάτω κάτω, ποια λογική λέει οτι πρέπει και μπορώ να έχω budget γαύρου, όταν αυτός παίζει νταβατζιλίκι στο ΤΣΛ; Με οτι σημαίνει αυτό για τις αξίες παικτών του αλλά και τα χρήματα που μπορεί να δίνει.

Και οκ, ας δεχτώ για την οικονομία της συζήτησης οτι έχεις ένα μερικό δίκιο. Είχαμε απλώσει τα πόδια έξω από το πάπλωμα χωρίς να υπολογίσουμε τις δύο αποτυχίες της Ευρώπης και χωρίς να περιμένουμε το σαμποτάζ με τα τηλεοπτικά. Και έσοδα μειωμένα τρελά, και πωλήσεις μειωμένες γιατί δεν πούλησες όταν έπρεπε, και έξοδα περισσότερα από όσα έπρεπε. Όχι 1ετής οικονομικών/biz admin, λυκειόπαις στις ΑΟΘ ξέρει που οδηγεί αυτό.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Χθες έγραψα αν είναι σίγουρο ότι έκλεισαν οριστικά ο Μούργος και ο Κρίστο ή αν θα ξυπνήσουμε σήμερα και θα δούμε εκπλήξεις και έπεσα μέσα κατά 50%. Μετεμψύχωση της Κασσάνδρας γένους αρσενικού ή...ΠΑΟΚ είσαι και τα γνωρίζεις;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οχι μαουρισιο.Οχι αργο βραζιλιανο με φατσα σερβου.Οχι μποζολε στην τουμπα.μονο ρετσινα κ οχι μαλαματινα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Φανερό ότι δεν θα παίρναμε παίκτη γιατί αν τα βάλετε κατω:

Λεφτά από πωλήσεις = Λεφτά που δόθηκαν σε αγορές

Ας μετρήσει κάποιος στο περίπου. Μή βάλετε απελευθερώσεις συμβολαίων και κανούρια συμβόλαια γιατί τότε σιγουρα είμαστε στο θετικό.

Αυτά θα μας πεί και ο Ρέμπε στη συνέντευξή του.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Nikos 74 έγραψε:Εν τω μεταξύ υπήρχε και στην ατμόσφαιρα ο παπάς, πως μετά από την Κρασνονταρ, ανάλογα με την διοργάνωση που θα παίζαμε, ο Ρέμπε είχε έτοιμους κλεισμένους ποδοσφαιριστες! Το θεωρούσαμε όλοι δεδομένο αυτό!

Συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι το ''θεωρούσαμε'' δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγω θεωρούσα ως δεδομένο ότι είχε ετοιμους πουλημένους ποδοσφαιριστές...

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Magpies4 έγραψε:Φανερό ότι δεν θα παίρναμε παίκτη γιατί αν τα βάλετε κατω:

Λεφτά από πωλήσεις = Λεφτά που δόθηκαν σε αγορές

Ας μετρήσει κάποιος στο περίπου. Μή βάλετε απελευθερώσεις συμβολαίων και κανούρια συμβόλαια γιατί τότε σιγουρα είμαστε στο θετικό.

Αυτά θα μας πεί και ο Ρέμπε στη συνέντευξή του.
Μήπως οι αποζημιώσεις θα καλύψουν τα συμβόλαια, οπότε πάλι στα ίδια θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς.

Τουλάχιστον ας κινηθούν από τώρα να κλείσουν παίκτες για το χειμώνα. Σε 55 μέρες ανοίγουν πάλι οι μεταγραφές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”