Από τη μασχάλη ρε πείτε του ταβερνιάρη μετράει η γραμμή.jibbie έγραψε:πικρα τα φλοκια Πεδρο μου
Πάρτα στη μάπα όλα ρε μοσχ@ροκέφαλε ταβερνιάρη!
Από τη μασχάλη ρε πείτε του ταβερνιάρη μετράει η γραμμή.jibbie έγραψε:πικρα τα φλοκια Πεδρο μου
tzoker έγραψε:Σχόλιο γαυρου.
"Δλδ η αμφιβολία υπέρ του επιθετικού έπαψε να ισχύει ξαφνικά στον Ολυμπιακό;"
Αντε να εξηγήσεις στο τυφλό τι είναι τα χρώματα.
Ρε φίλε έγινε το εξής απλό, η διοικηση του γκεη τον κράτησε δευτερη χρονιά παιρνοντας όμως παίχτες σε θέσεις που ζήτησε (πράγμα που δεν κάναμε εμείς).Βάλε την κωλοφαρδία στις κληρωσεις και σε 2-3 ματς, βάλε και την επιτροπή αυγενακη, βάλε και τα δικά μας χαζά αμέσως έγινε μάγκας ο λιγδιάρης.pilotos έγραψε:Άντε και γαμηθειτε ρε μπασταρδα, όποιος εδώ μέσα ξανά πει καλή κουβέντα για τον πουστη που έχει στον πάγκο ο gay, αυτόν τον Πορτογάλο ταβερνιάρη, θα τα ακούσει πολύ άσχημα
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέτος πούλησε ότι καλό είχε κι έφερε κάτι πεθαμένα....paliotomaros έγραψε:Ρε φίλε έγινε το εξής απλό, η διοικηση του γκεη τον κράτησε δευτερη χρονιά παιρνοντας όμως παίχτες σε θέσεις που ζήτησε (πράγμα που δεν κάναμε εμείς).Βάλε την κωλοφαρδία στις κληρωσεις και σε 2-3 ματς, βάλε και την επιτροπή αυγενακη, βάλε και τα δικά μας χαζά αμέσως έγινε μάγκας ο λιγδιάρης.pilotos έγραψε:Άντε και γαμηθειτε ρε μπασταρδα, όποιος εδώ μέσα ξανά πει καλή κουβέντα για τον πουστη που έχει στον πάγκο ο gay, αυτόν τον Πορτογάλο ταβερνιάρη, θα τα ακούσει πολύ άσχημα
ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑpaliotomaros έγραψε:Ρε φίλε έγινε το εξής απλό, η διοικηση του γκεη τον κράτησε δευτερη χρονιά παιρνοντας όμως παίχτες σε θέσεις που ζήτησε (πράγμα που δεν κάναμε εμείς).Βάλε την κωλοφαρδία στις κληρωσεις και σε 2-3 ματς, βάλε και την επιτροπή αυγενακη, βάλε και τα δικά μας χαζά αμέσως έγινε μάγκας ο λιγδιάρης.pilotos έγραψε:Άντε και γαμηθειτε ρε μπασταρδα, όποιος εδώ μέσα ξανά πει καλή κουβέντα για τον πουστη που έχει στον πάγκο ο gay, αυτόν τον Πορτογάλο ταβερνιάρη, θα τα ακούσει πολύ άσχημα
Οχι ακομα. Προλαβαινουν αυριο να πουλησουν κανα δυο ακομα.pilotos έγραψε:Φέτος πούλησε ότι καλό είχε κι έφερε κάτι πεθαμένα....paliotomaros έγραψε:Ρε φίλε έγινε το εξής απλό, η διοικηση του γκεη τον κράτησε δευτερη χρονιά παιρνοντας όμως παίχτες σε θέσεις που ζήτησε (πράγμα που δεν κάναμε εμείς).Βάλε την κωλοφαρδία στις κληρωσεις και σε 2-3 ματς, βάλε και την επιτροπή αυγενακη, βάλε και τα δικά μας χαζά αμέσως έγινε μάγκας ο λιγδιάρης.pilotos έγραψε:Άντε και γαμηθειτε ρε μπασταρδα, όποιος εδώ μέσα ξανά πει καλή κουβέντα για τον πουστη που έχει στον πάγκο ο gay, αυτόν τον Πορτογάλο ταβερνιάρη, θα τα ακούσει πολύ άσχημα
Αν φύγει κι ο Ελ αραμπι τελείωσαν.icue έγραψε:Οχι ακομα. Προλαβαινουν αυριο να πουλησουν κανα δυο ακομα.pilotos έγραψε:Φέτος πούλησε ότι καλό είχε κι έφερε κάτι πεθαμένα....paliotomaros έγραψε: Ρε φίλε έγινε το εξής απλό, η διοικηση του γκεη τον κράτησε δευτερη χρονιά παιρνοντας όμως παίχτες σε θέσεις που ζήτησε (πράγμα που δεν κάναμε εμείς).Βάλε την κωλοφαρδία στις κληρωσεις και σε 2-3 ματς, βάλε και την επιτροπή αυγενακη, βάλε και τα δικά μας χαζά αμέσως έγινε μάγκας ο λιγδιάρης.