Εγώ το έβαλα σε "..."
τι να σου πω.ειναι παγια αποψη μου πως το συγκεκριμενο ανυπαρκτο πρωταθλημα χρειαζεται τακτικες θατσερ.γκρεξιτ , σταχτη και μπουρμπερη για να ξαναχτιστει.εγω δε βλεπω τιποτα αλλο παρα ενα οικοσυστημα για να ζει ο γαυρος κ να τον υπηρετουν οι υπολοιποι.κομπαρσοι του γαυρου ειμαστε ολοι εδω κ δεκαετιες.αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια, με κατα παραβαση του νομου τροπολογιες, βαρ αφαιρεσεις πρωταθληματων πριν ερθει το βαρ στη χωρα, στημενες επιτροπες με κουμπαρους, στημενα δικαστηρια, δολοφονικες επιθεσεις σε διαιτητες, τραμπουκισμους σε ευρωπαιους αξιωματουχους κ τις γυναικες τους, πυρπολησεις εξοχικων κατοικιων εν δυναμει υποψηφιων, διαρρηξεις σπιτιων ποδοσφαιριστων, υφυπουργους πουτανακια να κανουν cockteasing σε ευρωπαιους αξιωματουχους για γκρεξιτ λογω μιας ημερομηνιας εκλογων, μηνυσεις σε διαιτητες, παραινεσεις για μπουκοταζ σε επιχειρησεις, αγορες παικτων ως μεσαζοντες σε παραρτηματα , τριετεις δανεισμους 27χρονων , ναρκοπλοια, χρηματοδοτησεις κομματων, δυσμενεις μεταθεσεις λημανικων που εκαναν σωστα τη δουλεια τους, κλειστες καμερες στα αποδυτηρια, εκβιασμους σε ζωντανη συνδεση και και και.bane1980 έγραψε:Ε, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε Κεν, στο πρωκτάθλημα το τοξικό εδώ δεν έχει νόημα. Εάν δουν οτι τους απειλείς, θα σου βγάλουν πάλι καμια αυγουλάκειο και πάπαλα. Επίδειξη δύναμης και μήνυμα "κάτσε καλά" ήταν το περσινό από πολλές πλευρές.
Ευρώπη με τα τσικό όπως λες για να μην μαζεύει βαθμούς ο γαύρος.
Τότε τι;
Κύπελλο; ή να βάζει το paok tv τις προπονήσεις;
Ο γαύρος δεν περιμένει βαθμούς από εμάς ή την κούλα κλπ, και με 1 και με 2 και με 3 προκριματικούς, θα παίξει με τα πραγματικά καφενεία, και θα μπει εκεί που πρέπει. Είναι κλεισμένα deal δεκαετιών αυτά και η πίτα μοιρασμένη.
Ας μας δω εγώ μια φορά στους 8 ή στους 4 του EL και ας κάνει οσα πλυντήρια θέλει το σίχαμα.
όπως πέρυσι κύριε;Gospi έγραψε:Καλα δεν θελει και καμια τρελή ραδιουργια για να πεταξεις λευκη πετσέτα.
Απλα τ αφηνεις ολα στην τυχη τους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μλκ τι ωραια που τα πεςbarlow4 έγραψε:τι να σου πω.ειναι παγια αποψη μου πως το συγκεκριμενο ανυπαρκτο πρωταθλημα χρειαζεται τακτικες θατσερ.γκρεξιτ , σταχτη και μπουρμπερη για να ξαναχτιστει.εγω δε βλεπω τιποτα αλλο παρα ενα οικοσυστημα για να ζει ο γαυρος κ να τον υπηρετουν οι υπολοιποι.κομπαρσοι του γαυρου ειμαστε ολοι εδω κ δεκαετιες.αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια, με κατα παραβαση του νομου τροπολογιες, βαρ αφαιρεσεις πρωταθληματων πριν ερθει το βαρ στη χωρα, στημενες επιτροπες με κουμπαρους, στημενα δικαστηρια, δολοφονικες επιθεσεις σε διαιτητες, τραμπουκισμους σε ευρωπαιους αξιωματουχους κ τις γυναικες τους, πυρπολησεις εξοχικων κατοικιων εν δυναμει υποψηφιων, διαρρηξεις σπιτιων ποδοσφαιριστων, υφυπουργους πουτανακια να κανουν cockteasing σε ευρωπαιους αξιωματουχους για γκρεξιτ λογω μιας ημερομηνιας εκλογων, μηνυσεις σε διαιτητες, παραινεσεις για μπουκοταζ σε επιχειρησεις, αγορες παικτων ως μεσαζοντες σε παραρτηματα , τριετεις δανεισμους 27χρονων , ναρκοπλοια, χρηματοδοτησεις κομματων, δυσμενεις μεταθεσεις λημανικων που εκαναν σωστα τη δουλεια τους, κλειστες καμερες στα αποδυτηρια, εκβιασμους σε ζωντανη συνδεση και και και.bane1980 έγραψε:Ε, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε Κεν, στο πρωκτάθλημα το τοξικό εδώ δεν έχει νόημα. Εάν δουν οτι τους απειλείς, θα σου βγάλουν πάλι καμια αυγουλάκειο και πάπαλα. Επίδειξη δύναμης και μήνυμα "κάτσε καλά" ήταν το περσινό από πολλές πλευρές.
Τότε τι;
Ο γαύρος δεν περιμένει βαθμούς από εμάς ή την κούλα κλπ, και με 1 και με 2 και με 3 προκριματικούς, θα παίξει με τα πραγματικά καφενεία, και θα μπει εκεί που πρέπει. Είναι κλεισμένα deal δεκαετιών αυτά και η πίτα μοιρασμένη.
Ας μας δω εγώ μια φορά στους 8 ή στους 4 του EL και ας κάνει οσα πλυντήρια θέλει το σίχαμα.
Εχει παθει μια ολοκληρη χωρα ανοσια στη μαφια και στην καφριλα.
Αν δε γινεται λοιπον γκρεξιτ να μας σωσει ας μην παρουμε κανεναν βαθμο να βολοδερνει κ η ε.ο.
ο αλλος εχει σουπερ μαρκετ και σου λεει ευθεως οτι πουλαει ανθρωπινο κρεας και εμεις πουλαμε ζαρζαβατια και πληρωνουμε προστιμα γιατι δεν κοψαμε αποδειξη.Και ταυτοχρονα ριχνουμε λεφτα για ανακαινιση για να μην υποβαθμιστει η γειτονια και χασει κερδη του σουπερ μαρκετ του χοντρου.
GoMaRoS έγραψε:Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;
obanebane έγραψε:GoMaRoS έγραψε:Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;
Παίχτες άλλους θα φέρουν; Αυτό έχει σημασία γιατί οι χθεσινές δηλώσεις του προπονητή,δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.
Κοιτα...Sick Bastard έγραψε:όπως πέρυσι κύριε;Gospi έγραψε:Καλα δεν θελει και καμια τρελή ραδιουργια για να πεταξεις λευκη πετσέτα.
Καταλαβαίνω τι εννοείς.barlow4 έγραψε:τι να σου πω.ειναι παγια αποψη μου πως το συγκεκριμενο ανυπαρκτο πρωταθλημα χρειαζεται τακτικες θατσερ.γκρεξιτ , σταχτη και μπουρμπερη για να ξαναχτιστει.εγω δε βλεπω τιποτα αλλο παρα ενα οικοσυστημα για να ζει ο γαυρος κ να τον υπηρετουν οι υπολοιποι.κομπαρσοι του γαυρου ειμαστε ολοι εδω κ δεκαετιες.αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια, με κατα παραβαση του νομου τροπολογιες, βαρ αφαιρεσεις πρωταθληματων πριν ερθει το βαρ στη χωρα, στημενες επιτροπες με κουμπαρους, στημενα δικαστηρια, δολοφονικες επιθεσεις σε διαιτητες, τραμπουκισμους σε ευρωπαιους αξιωματουχους κ τις γυναικες τους, πυρπολησεις εξοχικων κατοικιων εν δυναμει υποψηφιων, διαρρηξεις σπιτιων ποδοσφαιριστων, υφυπουργους πουτανακια να κανουν cockteasing σε ευρωπαιους αξιωματουχους για γκρεξιτ λογω μιας ημερομηνιας εκλογων, μηνυσεις σε διαιτητες, παραινεσεις για μπουκοταζ σε επιχειρησεις, αγορες παικτων ως μεσαζοντες σε παραρτηματα , τριετεις δανεισμους 27χρονων , ναρκοπλοια, χρηματοδοτησεις κομματων, δυσμενεις μεταθεσεις λημανικων που εκαναν σωστα τη δουλεια τους, κλειστες καμερες στα αποδυτηρια, εκβιασμους σε ζωντανη συνδεση και και και.bane1980 έγραψε:Ε, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε Κεν, στο πρωκτάθλημα το τοξικό εδώ δεν έχει νόημα. Εάν δουν οτι τους απειλείς, θα σου βγάλουν πάλι καμια αυγουλάκειο και πάπαλα. Επίδειξη δύναμης και μήνυμα "κάτσε καλά" ήταν το περσινό από πολλές πλευρές.
Τότε τι;
Εχει παθει μια ολοκληρη χωρα ανοσια στη μαφια και στην καφριλα.
Αν δε γινεται λοιπον γκρεξιτ να μας σωσει ας μην παρουμε κανεναν βαθμο να βολοδερνει κ η ε.ο.
ο αλλος εχει σουπερ μαρκετ και σου λεει ευθεως οτι πουλαει ανθρωπινο κρεας και εμεις πουλαμε ζαρζαβατια και πληρωνουμε προστιμα γιατι δεν κοψαμε αποδειξη.Και ταυτοχρονα ριχνουμε λεφτα για ανακαινιση για να μην υποβαθμιστει η γειτονια και χασει κερδη του σουπερ μαρκετ του χοντρου.
dont get me started για τον ''διάδοχο'' τα μυαλά μου πονάνε από χτεςGospi έγραψε:Κοιτα...Sick Bastard έγραψε:όπως πέρυσι κύριε;Gospi έγραψε:Καλα δεν θελει και καμια τρελή ραδιουργια για να πεταξεις λευκη πετσέτα.
Θα πω κατι πολυ αιρετικο και θα με καψουν ζωντανο... αλλα δε μαμεις...
Οταν διαπιστωσε ο διαδοχος πως το real life football manager δεν εχει save για να ξαναπαιξεις την χρονια και να την σωσεις αν τα χεις κανει σκατα στις μεταγραφες και στην διαχειριση των χρηματων του μπαμπα, και οταν ειδε πως τρωει χρεωμα απο τους "αχαριστους" μαο μαο που τα εκανε κωλο και οχι γλειψιμο, ξενερωσε το πουλακι μου και σταματησε να ασχολειται...