Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από bane1980 »

Μη ρωτάς εμένα :D
Εγώ το έβαλα σε "..."
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

bane1980 έγραψε:Ε, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε Κεν, στο πρωκτάθλημα το τοξικό εδώ δεν έχει νόημα. Εάν δουν οτι τους απειλείς, θα σου βγάλουν πάλι καμια αυγουλάκειο και πάπαλα. Επίδειξη δύναμης και μήνυμα "κάτσε καλά" ήταν το περσινό από πολλές πλευρές.

Ευρώπη με τα τσικό όπως λες για να μην μαζεύει βαθμούς ο γαύρος.

Τότε τι;
Κύπελλο; ή να βάζει το paok tv τις προπονήσεις;

Ο γαύρος δεν περιμένει βαθμούς από εμάς ή την κούλα κλπ, και με 1 και με 2 και με 3 προκριματικούς, θα παίξει με τα πραγματικά καφενεία, και θα μπει εκεί που πρέπει. Είναι κλεισμένα deal δεκαετιών αυτά και η πίτα μοιρασμένη.

Ας μας δω εγώ μια φορά στους 8 ή στους 4 του EL και ας κάνει οσα πλυντήρια θέλει το σίχαμα.
τι να σου πω.ειναι παγια αποψη μου πως το συγκεκριμενο ανυπαρκτο πρωταθλημα χρειαζεται τακτικες θατσερ.γκρεξιτ , σταχτη και μπουρμπερη για να ξαναχτιστει.εγω δε βλεπω τιποτα αλλο παρα ενα οικοσυστημα για να ζει ο γαυρος κ να τον υπηρετουν οι υπολοιποι.κομπαρσοι του γαυρου ειμαστε ολοι εδω κ δεκαετιες.αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια, με κατα παραβαση του νομου τροπολογιες, βαρ αφαιρεσεις πρωταθληματων πριν ερθει το βαρ στη χωρα, στημενες επιτροπες με κουμπαρους, στημενα δικαστηρια, δολοφονικες επιθεσεις σε διαιτητες, τραμπουκισμους σε ευρωπαιους αξιωματουχους κ τις γυναικες τους, πυρπολησεις εξοχικων κατοικιων εν δυναμει υποψηφιων, διαρρηξεις σπιτιων ποδοσφαιριστων, υφυπουργους πουτανακια να κανουν cockteasing σε ευρωπαιους αξιωματουχους για γκρεξιτ λογω μιας ημερομηνιας εκλογων, μηνυσεις σε διαιτητες, παραινεσεις για μπουκοταζ σε επιχειρησεις, αγορες παικτων ως μεσαζοντες σε παραρτηματα , τριετεις δανεισμους 27χρονων , ναρκοπλοια, χρηματοδοτησεις κομματων, δυσμενεις μεταθεσεις λημανικων που εκαναν σωστα τη δουλεια τους, κλειστες καμερες στα αποδυτηρια, εκβιασμους σε ζωντανη συνδεση και και και.
Εχει παθει μια ολοκληρη χωρα ανοσια στη μαφια και στην καφριλα.
Αν δε γινεται λοιπον γκρεξιτ να μας σωσει ας μην παρουμε κανεναν βαθμο να βολοδερνει κ η ε.ο.
ο αλλος εχει σουπερ μαρκετ και σου λεει ευθεως οτι πουλαει ανθρωπινο κρεας και εμεις πουλαμε ζαρζαβατια και πληρωνουμε προστιμα γιατι δεν κοψαμε αποδειξη.Και ταυτοχρονα ριχνουμε λεφτα για ανακαινιση για να μην υποβαθμιστει η γειτονια και χασει κερδη του σουπερ μαρκετ του χοντρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 01 Οκτ 2020, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φερτε ΣΟΒΑΡΟ χαφ

Φέρτε δεύτερο φορ με ατομική ενέργεια και έκρηξη

Ενεργοποιήστε το μοναδικό σοβαρό δεξί μπακ που έχουμε

Και μια χαρά θα είμαστε για ελλάδα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Gospi έγραψε:Καλα δεν θελει και καμια τρελή ραδιουργια για να πεταξεις λευκη πετσέτα.
Απλα τ αφηνεις ολα στην τυχη τους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όπως πέρυσι κύριε;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με αυτους τους παικτες τουμπεκιασαμε μπεσικτας και μπενφικα και χασαμε στις λεπτομερειες απο την κρασνονταρ.
Πολυ καλοι παικτες ειναι και για ελλαδα και για ευρωπη.Ενισχυση χρειαζεται για να μπορει να κανει σοβαρο ροτεισον στις τρεις διοργανωσεις.οχι για να την κουτσοπαλεψουμε στην ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

barlow4 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Ε, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε Κεν, στο πρωκτάθλημα το τοξικό εδώ δεν έχει νόημα. Εάν δουν οτι τους απειλείς, θα σου βγάλουν πάλι καμια αυγουλάκειο και πάπαλα. Επίδειξη δύναμης και μήνυμα "κάτσε καλά" ήταν το περσινό από πολλές πλευρές.

Τότε τι;

Ο γαύρος δεν περιμένει βαθμούς από εμάς ή την κούλα κλπ, και με 1 και με 2 και με 3 προκριματικούς, θα παίξει με τα πραγματικά καφενεία, και θα μπει εκεί που πρέπει. Είναι κλεισμένα deal δεκαετιών αυτά και η πίτα μοιρασμένη.

Ας μας δω εγώ μια φορά στους 8 ή στους 4 του EL και ας κάνει οσα πλυντήρια θέλει το σίχαμα.
τι να σου πω.ειναι παγια αποψη μου πως το συγκεκριμενο ανυπαρκτο πρωταθλημα χρειαζεται τακτικες θατσερ.γκρεξιτ , σταχτη και μπουρμπερη για να ξαναχτιστει.εγω δε βλεπω τιποτα αλλο παρα ενα οικοσυστημα για να ζει ο γαυρος κ να τον υπηρετουν οι υπολοιποι.κομπαρσοι του γαυρου ειμαστε ολοι εδω κ δεκαετιες.αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια, με κατα παραβαση του νομου τροπολογιες, βαρ αφαιρεσεις πρωταθληματων πριν ερθει το βαρ στη χωρα, στημενες επιτροπες με κουμπαρους, στημενα δικαστηρια, δολοφονικες επιθεσεις σε διαιτητες, τραμπουκισμους σε ευρωπαιους αξιωματουχους κ τις γυναικες τους, πυρπολησεις εξοχικων κατοικιων εν δυναμει υποψηφιων, διαρρηξεις σπιτιων ποδοσφαιριστων, υφυπουργους πουτανακια να κανουν cockteasing σε ευρωπαιους αξιωματουχους για γκρεξιτ λογω μιας ημερομηνιας εκλογων, μηνυσεις σε διαιτητες, παραινεσεις για μπουκοταζ σε επιχειρησεις, αγορες παικτων ως μεσαζοντες σε παραρτηματα , τριετεις δανεισμους 27χρονων , ναρκοπλοια, χρηματοδοτησεις κομματων, δυσμενεις μεταθεσεις λημανικων που εκαναν σωστα τη δουλεια τους, κλειστες καμερες στα αποδυτηρια, εκβιασμους σε ζωντανη συνδεση και και και.
Αν δε γινεται λοιπον γκρεξιτ να μας σωσει ας μην παρουμε κανεναν βαθμο να βολοδερνει κ η ε.ο.
ο αλλος εχει σουπερ μαρκετ και σου λεει ευθεως οτι πουλαει ανθρωπινο κρεας και εμεις πουλαμε ζαρζαβατια και πληρωνουμε προστιμα γιατι δεν κοψαμε αποδειξη.Και ταυτοχρονα ριχνουμε λεφτα για ανακαινιση για να μην υποβαθμιστει η γειτονια και χασει κερδη του σουπερ μαρκετ του χοντρου.
μλκ τι ωραια που τα πες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GoMaRoS έγραψε:Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;

Παίχτες άλλους θα φέρουν; Αυτό έχει σημασία γιατί οι χθεσινές δηλώσεις του προπονητή,δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;

Παίχτες άλλους θα φέρουν; Αυτό έχει σημασία γιατί οι χθεσινές δηλώσεις του προπονητή,δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.
:shock: :shock: :shock:

τι ειπε δλδ; το χασα!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Sick Bastard έγραψε:
Gospi έγραψε:Καλα δεν θελει και καμια τρελή ραδιουργια για να πεταξεις λευκη πετσέτα.

όπως πέρυσι κύριε;
Κοιτα...
Θα πω κατι πολυ αιρετικο και θα με καψουν ζωντανο... αλλα δε μαμεις...
Οταν διαπιστωσε ο διαδοχος πως το real life football manager δεν εχει save για να ξαναπαιξεις την χρονια και να την σωσεις αν τα χεις κανει σκατα στις μεταγραφες και στην διαχειριση των χρηματων του μπαμπα, και οταν ειδε πως τρωει χρεωμα απο τους "αχαριστους" μαο μαο που τα εκανε κωλο και οχι γλειψιμο, ξενερωσε το πουλακι μου και σταματησε να ασχολειται...

Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ούτε χαφ θα φέρουν, ούτε φορ θα πάρουν. Το πολύ πολύ να φέρουν κάνα αριστερό μπακ αν φύγει ο Γιαννούλης. Χαφ μόνο αν φύγει κανείς και έτσι όπως είναι τα πραγματα μόνο τον Εσιτι έχει για να φεύγει κι αυτόν δεν τον παίρνει κανείς. Φορ θα σου πουν έχουμε τρία, τον Τσολακ, τον σβιντερσκι που εδώ και κάνα εξάμηνο αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται κι ένα 16χρονο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

barlow4 έγραψε:

Τότε τι;

Καταλαβαίνω τι εννοείς.
Αλλά αυτό δεν γίνεται με το να γίνω θίασος στην Ευρώπη. Αυτό γίνεται με το να έχεις την ΕΠΟ και να πας κόντρα στους έξω για να γίνει το γκρέξιτ. Αυτό γίνεται με τακτικές γαύρου. Με το λάου λάου δεν γίνεται. Δεμένο θα το έχουν απο παντού.
Αλλά και με γκρέξιτ, οκ, τι σου λέει οτι θα σταματήσουν όλα αυτά;
Δεν είναι αθλητικός σύλλογος ο γαύρος, είναι κοινωνικό απόστημα. Εξυπηρετει και εξυπηρετείται. Και εάν φύγει ο χοντρός γιατί δεν θα ξεπλένει και εάν γίνει γκρέξιτ, πάλι θα βρεθεί ο επόμενος, γιατί η φάμπρικα πρέπει να δουλεύει 24/7/365. Και το γκρέξιτ θα μας αφανίσει όλους. Εκτός εάν μιλάμε για επιστροφή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και against modern football κλπ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειναι αιρετικο gospi , καφενειακο ειναι.αμπαλο μπορεις να τον πεις και ειναι.αδιαφορο σε καμια περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τους έχω ικανούς πάντως να φέρουν μόνο τερματοφύλακα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Gospi έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:

όπως πέρυσι κύριε;
Κοιτα...
Θα πω κατι πολυ αιρετικο και θα με καψουν ζωντανο... αλλα δε μαμεις...
Οταν διαπιστωσε ο διαδοχος πως το real life football manager δεν εχει save για να ξαναπαιξεις την χρονια και να την σωσεις αν τα χεις κανει σκατα στις μεταγραφες και στην διαχειριση των χρηματων του μπαμπα, και οταν ειδε πως τρωει χρεωμα απο τους "αχαριστους" μαο μαο που τα εκανε κωλο και οχι γλειψιμο, ξενερωσε το πουλακι μου και σταματησε να ασχολειται...

dont get me started για τον ''διάδοχο'' τα μυαλά μου πονάνε από χτες
αν αραδιάσω τι με είπε εν ενεργεία σεκιουριτάς του τις προάλλες
θα φρίξουμε ομαδικώς εδώ μέσα...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Οποίον και να φέρεις αν ο πελκας είναι βασικος αρχηγος σου κ φοραει το 10 δεν πρόκειται αν δεις χαιρι και σε αυτο δεν φταιει ο πελκας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”