εμπιστευομαι ομως τον κοουτς...ξερει καλυτερα τι θα κατεβασει....αν στα πρωτα λεπτα κιολας μπουμε δυνατα κ ξεσηκωθει πολυ η κερκιδα τοτε νομιζω παμε για τρελο πανηγυρι...

ΚΑΙ γω θα προτιμουσα βερον σε ιβιτσ αλλα κατι ξερει ο κουτσ... 8)indian chief έγραψε:βασικα και γω πιστευω οτι ευκολα η δυσκολα θα κερδισουμε...αλλα αγωνιστικα θα μου καθοτανε καλυτερα να βλεπω σ αυτο ακριβως το συστημα,το βερον στη θεση του ιβιτς...ολοι οι υπολοιποι ιδιοι....
εμπιστευομαι ομως τον κοουτς...ξερει καλυτερα τι θα κατεβασει....αν στα πρωτα λεπτα κιολας μπουμε δυνατα κ ξεσηκωθει πολυ η κερκιδα τοτε νομιζω παμε για τρελο πανηγυρι...![]()
μεγαλο σκορ κ 4 βαθμοι διαφορα....
![]()
Για να είμαι ειλικρινείς, κι εγώ περίμενα να το δω. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Κι αν αληθεύουν αυτά που διάβασα τους τα είπε χύμα.MALEF έγραψε:ρε παιδια αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι δεν ανεβηκε ακομη στην κεντρικη σελιδα τα λογια του ζαγορ με τους συνδεσμιτες...αυτο ειναι που μετραει και πρεπει να ενημερωθουν ολοι για να μη γινει το παραμικρο...ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι! Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!tsipaoktsi έγραψε:Tην Κυριακή είναι γιορτή, ειν΄η δικιά μας γιορτή.Τα χαμογελά μας τους ανησυχούν, τα σχέδιά μας τους πανικοβάλλουν, τα όνειρά μας είναι οι εφιάλτες τους... Όποιο και να΄ναι το αποτέλεσμα ,εμείς γλέντι, χορό, τρέλλα, τραγούδι.
Επειδή κι εγώ έχω παρόμοια συμπτώματα, να κάνω μια ερώτηξη :PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Τι άγχος είναι αυτό ρε φούστη?? Προσπαθώ όσο γίνεται να μη το σκέφτομαι το κωλομάτς γιατί με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι... δε την παλεύω... με βλέπω με ψυχοφάρμακα και αγχολυτικά. Α ρε δικέφαλε, είσαι η πιο γλυκιά αρρώστια.
Παρακαλώ αιτούμαι όπως ανακηρυχθεί το κορυφαίον post από καταβολής paokmania.Kareena4ever έγραψε:Ρε Σουηδικο ΠΑΟΚτσακι,paoki_sweden έγραψε:All Sweden is PAOK! PAOK re! I cant wait for this game. Come on we have to make the fanatic atmosfair that we allways make when we have kefia!
AINTE PAOKARA!
το "atmosfair that we allways make when we have kefia!" τι ειναι; Λαικη Ιερα Πανηγυρις προς τιμην του Πρεσβυτεριανου νομοδιδασκαλου Αη-Ατμος στην Ουψαλα τον Δεκαπενταυγουστο με γλυκα Σουηδικες φρυγανιες μαρκα "allways" και μουσλι μαρκα "kefia";
Γραφε Ελληνικα κι ας φας κι ενα μπλε ταμπελακι κατα περιοδους.