Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
indian chief

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009

Δημοσίευση από indian chief »

βασικα και γω πιστευω οτι ευκολα η δυσκολα θα κερδισουμε...αλλα αγωνιστικα θα μου καθοτανε καλυτερα να βλεπω σ αυτο ακριβως το συστημα,το βερον στη θεση του ιβιτς...ολοι οι υπολοιποι ιδιοι....
εμπιστευομαι ομως τον κοουτς...ξερει καλυτερα τι θα κατεβασει....αν στα πρωτα λεπτα κιολας μπουμε δυνατα κ ξεσηκωθει πολυ η κερκιδα τοτε νομιζω παμε για τρελο πανηγυρι... :) :) μεγαλο σκορ κ 4 βαθμοι διαφορα.... :) :)
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ρε παιδια αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι δεν ανεβηκε ακομη στην κεντρικη σελιδα τα λογια του ζαγορ με τους συνδεσμιτες...αυτο ειναι που μετραει και πρεπει να ενημερωθουν ολοι για να μη γινει το παραμικρο...ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ... :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

indian chief έγραψε:βασικα και γω πιστευω οτι ευκολα η δυσκολα θα κερδισουμε...αλλα αγωνιστικα θα μου καθοτανε καλυτερα να βλεπω σ αυτο ακριβως το συστημα,το βερον στη θεση του ιβιτς...ολοι οι υπολοιποι ιδιοι....
εμπιστευομαι ομως τον κοουτς...ξερει καλυτερα τι θα κατεβασει....αν στα πρωτα λεπτα κιολας μπουμε δυνατα κ ξεσηκωθει πολυ η κερκιδα τοτε νομιζω παμε για τρελο πανηγυρι... :) :) μεγαλο σκορ κ 4 βαθμοι διαφορα.... :) :)
ΚΑΙ γω θα προτιμουσα βερον σε ιβιτσ αλλα κατι ξερει ο κουτσ... 8) :?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

MALEF έγραψε:ρε παιδια αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι δεν ανεβηκε ακομη στην κεντρικη σελιδα τα λογια του ζαγορ με τους συνδεσμιτες...αυτο ειναι που μετραει και πρεπει να ενημερωθουν ολοι για να μη γινει το παραμικρο...ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ... :? :? :? :?
Για να είμαι ειλικρινείς, κι εγώ περίμενα να το δω. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Κι αν αληθεύουν αυτά που διάβασα τους τα είπε χύμα.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

http://www.paokmania.gr/index.php/el/co ... ml#Scene_1

Το έχουν βγάλει από χθες. Πάνω πάνω στην κεντρική περνάει ένα μπανεράκι. Το θέμα είναι ότι όταν σε αυτά τα ματς έρχεται ο κάθενας που θέλει να το πάιξει μαγκας επειδή ο ΠΑΟΚ είναι της μόδας φέτος τι να σου κάνουν και οι σύνδεσμοι. Ας ελπίσουμε ότι θα οργανωθούν καλά αν και δεν είναι δική τους δουλεια να ριψοκινδυνευουν για να μαζεύουν τον κάθε ασχετο και μπερδεμένο.
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Tην Κυριακή είναι γιορτή, ειν΄η δικιά μας γιορτή.Τα χαμογελά μας τους ανησυχούν, τα σχέδιά μας τους πανικοβάλλουν, τα όνειρά μας είναι οι εφιάλτες τους...
Όποιο και να΄ναι το αποτέλεσμα ,εμείς γλέντι, χορό, τρέλλα, τραγούδι.
Πριν και μετά τον αγώνα party,στη διάρκεια του αγώνα 90΄ασταμάτητα φωνή για την ΠΑΟΚΑΡΑ.Το χρωστάμε στην ΠΑΟΚΑΡΑ,το χρωστάμε σε μας , τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ,που αναδειχτήκαμε και πάλι ( για 83η συνεχόμενη χρονιά αν δεν κάνω λάθος) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΛΑΟΣ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Υ.Γ. Όσα αδέρφια σκοπεύουν να ανεβούν οδικώς Τούμπα από Αθήνα την Κυριακή το πρωί με δικό τους αυτοκίνητο, μέσω pm μπορούμε να συνεννοηθούμε να ανεβούμε όλοι μαζί, παρέα.Αν τυχόν έχει κανείς κενές θέσεις στο αμάξι επίσης, ας ενημερώσει μέσω pm γιατί ενδιαφέρονται αρκετά ΠΑΟΚτσάκια .
Άντε να ξεκινήσει κανά ασπρόμαυρο καραβάνι μέσα στην Αθήνα να τους τρελλάνουνε ξανά όλους!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ρίξτε μια ματιά..απ'το ρδελομπού της 44 στο ρδελομπού του παραπολυμετοχικου..

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 38225.html

[..] Την ίδια στιγμή και μέσα σε αυτό το διοικητικό χάος, η ομάδα ετοιμάζεται για τα πλέι οφ, ευελπιστώντας ότι θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. [..]
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

tsipaoktsi έγραψε:Tην Κυριακή είναι γιορτή, ειν΄η δικιά μας γιορτή.Τα χαμογελά μας τους ανησυχούν, τα σχέδιά μας τους πανικοβάλλουν, τα όνειρά μας είναι οι εφιάλτες τους... Όποιο και να΄ναι το αποτέλεσμα ,εμείς γλέντι, χορό, τρέλλα, τραγούδι.
Αυτά είναι! Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!

Υ: Thanks vanroy, δεν το είχα προλάβει το πρωτοσέλιδο....
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Τι άγχος είναι αυτό ρε φούστη?? Προσπαθώ όσο γίνεται να μη το σκέφτομαι το κωλομάτς γιατί με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι. Ίσως να ξενίζει κάποιους και να φαίνεται σαν συμπεριφορά οπαδού μικρής ομάδας, αλλά τόσα χρόνια στην αφάνεια και με μια τέτοια προοπτική που μας παρουσιάζεται δε την παλεύω. Αν τελικά τα καταφέρουμε, μέχρι να έρθει ο προκριματικός γύρος με βλέπω με ψυχοφάρμακα και αγχολυτικά. Α ρε δικέφαλε, είσαι η πιο γλυκιά αρρώστια.

Δε πρέπει σε καμιά περίπτωση να επηρεάσουμε την ομάδα. Και εξηγούμαι. Σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή και βρεθούμε πίσω στο σκορ, ακόμα μεγαλύτερη φωνή. Μουρμούρα και γκρίνια μόνο κακό θα φέρουν. Και όπως ανέφερε και ένας αδερφός πιο πάνω, ας τους υποδεχτούμε επιτέλους κι αυτούς όπως τους αρμόζει. Μόνο με γαύρο και σκουλήκι τέτοιο μίσος??

Πως περνάν οι βάζελοι την Τσιμισκή??? 8)
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Τι άγχος είναι αυτό ρε φούστη?? Προσπαθώ όσο γίνεται να μη το σκέφτομαι το κωλομάτς γιατί με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι... δε την παλεύω... με βλέπω με ψυχοφάρμακα και αγχολυτικά. Α ρε δικέφαλε, είσαι η πιο γλυκιά αρρώστια.
Επειδή κι εγώ έχω παρόμοια συμπτώματα, να κάνω μια ερώτηξη :
Αυτή η Σάντυ από το άλλο τόπικ δέχεται ιδιώτες ;
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ πρώτα από όλα εύχομαι να μην έχουμε μια φορα παρατράγουδα σε ένα derby και στο τέλος του αγώνα να μη δω κανένα λακαμα να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χορό.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Kareena4ever έγραψε:
paoki_sweden έγραψε:All Sweden is PAOK! PAOK re! I cant wait for this game. Come on we have to make the fanatic atmosfair that we allways make when we have kefia!

AINTE PAOKARA!
Ρε Σουηδικο ΠΑΟΚτσακι,
το "atmosfair that we allways make when we have kefia!" τι ειναι; Λαικη Ιερα Πανηγυρις προς τιμην του Πρεσβυτεριανου νομοδιδασκαλου Αη-Ατμος στην Ουψαλα τον Δεκαπενταυγουστο με γλυκα Σουηδικες φρυγανιες μαρκα "allways" και μουσλι μαρκα "kefia";
Γραφε Ελληνικα κι ας φας κι ενα μπλε ταμπελακι κατα περιοδους.
Παρακαλώ αιτούμαι όπως ανακηρυχθεί το κορυφαίον post από καταβολής paokmania.
:) :) :) :) :) :) :)
Να σε καλά, μιλάμε κατουρήθηκα απ΄το γέλιο σαν το γιό μου.
:) :) :) :) :)
Σουηδία εσύ μη μασάς. Προσωπικά όσο προσφέρεις αφορμές για γέλιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφεις και σουαχίλι.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Η 11άδα του Σάντος για το ντέρμπι

_________________MUSLIMOVIC
CONCEICAO________________________ VIERINIA

___________SORLEN_______IVIC
_________________GARCIA

LINO_____MALEZAS__CONTRERAS____SNAUTSER

_______________XALKIAS

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 38264.html

Zω ένα όνειρο! Θα δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου 6 φορές σε ένα μήνα!Θα χορτάσω μπάλα τον Μάιο! Και ειδικά άμα βγω και C.L. … τι φιλικά... τι προκριματικά...Δεν πάω πουθενά το καλοκαίρι....Μπάνιο στην Χαλκιδική και στην Επανομή και όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην Τούμπα με την πλαστική παντόφλα! :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φαντομά διπλό το κέρδος. Έτσι θα μαζέψεις και κανα φράγκο για την επόμενη ΑΜΚ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Σωστός , δίκιο έχεις ............ :wink: Πλάκα ,πλάκα αυτό το καλοκαίρι θέλει περίπου να έχω πρόχειρο ένα χιλιάρικο μόνο , μόνο για τον ΠΑΟΚ.....Ανανέωση διαρκείας στην θύρα 2 + ΑΜΚ + καμιά καινούργια εμφάνιση ή φόρμα από την μπουτίκ + κανένα extra φιλικό εκτός έδρας ....Μπορεί να ξεπεράσουμε και το χιλιάρικο.... :lol: 8) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”