Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Equalizer »

Γέρος έγραψε:Εάν όλοι οι συμμετέχοντες σε μια ανώνυμη εταιρία (αφού το πάμε έτσι) δεν γίνουν κοινωνοί των ξεκάθαρων στόχων που βάζει η διοίκηση, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα γκρίνια και αμφισβήτηση όλων, προς όλους.

Ψιλομαντεύαμε στην αρχή της season ότι η φετινή χρονιά θα ήταν χρονιά οικονομικού συμμαζέματος και κτισίματος ενός ΝΕΟΥ ΠΑΟΚ. Χιλιοειπωμένο off the record και αναρτημένο 'κανα 2 φορές από τον Γιώργο Σαββίδη. Ο λόγος το ffp, η κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, οι αλόγιστες δαπάνες σε συμβόλαια και μεταγραφές που οι περισσότερες δεν μας "βγήκαν" και φυσικά τα αναμενόμενα πολύ χαμηλά έσοδα λόγω Covid. Στα πλαίσια αυτά δικαιολογήθηκε και η παραμονή του προπονητή, πηγαίνοντας κόντρα στη πασίγνωστη ποδοσφαιρική λογική που λέει ότι manager που δεν τον θέλει ο κόσμος τον διώχνεις. Άλλοι είπαν, αυτός πέταξε τα κάστανα στη φωτιά, αυτός ας τα βγάλει, τουλάχιστον να αναδείξει ένα σύνολο με νέους παίκτες. Άλλοι είπαν μεγάλη αποζημίωση πως θα φύγει σε μια τέτοια χρονιά, άλλοι το τρίτο, άλλοι το τέταρτο. Και όλα αυτά γιατί ποτέ κανένας από την διοίκηση δεν βγήκε να πει αυτό είναι το πλάνο, είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Βέβαια, πολλοί θα πουν ξέρεις πολλές διοικήσεις να βγάζουν στη φόρα τα σχέδια τους, η απάντηση είναι, δεν ξέρω καμιά λαοφιλή διοίκηση Σφίγγα. Εγώ πάλι Κύριοι πιστεύω ότι απλά δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Μάλιστα πιστεύω ότι στον αρχικό σχεδιασμό δεν πιστεύατε ούτε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa (καθότι στους ανίσχυρους). Μόνο αυτό εξηγεί τις έως τότε πενιχρότατες κινήσεις και το κυριότερο την κακή συμπεριφορά του οργανισμού σε σημαντικότατους παίκτες, προτείνοντας ως Ιφιγένεια κάποιον Fereira και το σύστημα του, και διχάζοντας βαθιά τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκεί δε Κύριοι που συλληφθήκατε μέτρα off-side ήταν η πρόκριση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ απέναντι στην μπενφίκα, που τον έφερε 1 βήμα πριν την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου, τους ομίλους του CL και μάλιστα όχι απέναντι σε κάποιο θηρίο (ο άγιαξ συνήθης ύποπτος), αλλά σε μια απλά καλή Ρώσικη ομάδα. Εκτεθήκατε Κύριοι. Δεν θέλω να κάνω μάθημα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, είμαι ο τελευταίος τροχός. ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ότι πληγώθηκα γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, και δυστυχώς η όποια πολιτική σας στα μάτια μου, παρόλα τα μπαμ και μπουμ, παρόλα τα λόαντιγκ και μόαντιγκ, στο και πέντε, μου φάνηκε με το συμπάθιο "δεν χέζω για να μην πεινάσω" ή "βλέποντας και κάνοντας". Γιατί αν κάποιος μου πει ότι ο πολυ-αναμενόμενος φορ που ταιριάζει στα θέλω του τάδε και του δείνα είναι αυτός ο Γερμανο-Κροάτης θα "πηδειχτώ από το παράθυρο".. Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ να τα καταφέρει και στο CL και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Αλλά θεωρώ ότι οι χειρισμοί σας είναι λανθασμένοι και φοβικοί. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1, το Marketing το 10, τα Media το 100, κ.ο.κ. παραφράζοντας λοιπόν το Κινέζικο ρητό χωρίς το 1 μπροστά όλα είναι 0. Και το 1, η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θέλει τον ΠΑΟΚ πάντα Αξιοπρεπή και Μαχητή. Γνωρίζω ότι κανένας δεν δίνει δεκάρα για την άποψη μου, τα γράφω για να πω κάπου τον πόνο μου, να βγουν από μέσα μου.
Διευκρινίζω ότι τίποτε από αυτά δεν απευθύνεται στον Ιβάν Σαββίδη, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά μόνον γιατί βαρέθηκε να πληρώνει ο άνθρωπος. Του καταλογίζω όμως ότι το πείσμα του και ο εγωισμός του θολώνουν μερικές φορές το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό του.
Πολύ ωραίος!

Και καθόλου οφ τοπικ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

barlow4 έγραψε:Πλανο αλαφουζου ειναι να βαζεις μεσαοτι ναναι μικρους.Οχι ταλενταρες που δεν εχουν αφησει τιτλο για τιτλο απο τα 13 τους.Σε ακαδημιες που καθε χρονο επενδυονται εκατομμυρια.
Ο τζολης κ ο μιχαηλιδης ειναι ηδη βασικοτατοι.Ο βρακας κ ο κουτσιας μπηκαν στο τελος.Κ ορθα εκανε κ τους εβαλε κατα τη γνωμη μου.Αντι να φαρδαινουν οι κωλοι τους στους παγκους καλυτερα να σφιξουν κ να ειναι ετοιμοι.
Να παιρνουν παραδειγμα κ οι επομενες φουρνιες.
Πλάνο Αλαφούζου είναι να βάζεις όποιους έχεις . Ούτε ότι ναναι , ούτε τους καλούς πρωταθλητές της κ17. Πλάνο Αλαφούζου είναι η ομάδα να μη συμπληρώνει 18αδα γιατί δε θέλει να πληρώσει και να συμπληρώνει με 17 χρονα. Πλάνο Αλαφούζου είναι η ανάγκη. Κι όχι η επιλογή.
Αν εσένα σου φαίνεται επιλογή ο βρακας ο νινουα ο κουτσιας κι όχι ανάγκη , τότε υπάρχει πρόβλημα αγαπημένα Μπαρλοου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πολύ ωραίο και το σχόλιο του Μπάρλοου και πολύ σωστό και συμφωνώ απόλυτα.

ΑΛΛΑ

Το πρόβλημα δεν είναι η εφήμερη αποτυχία ή επιτυχία.

Εμένα με κάνει έξαλλο ο τρόπος που έρχεται, γιατί απλά το βλέπαμε από καιρό και δε βλέπω καμια δυνατότητα στο μυαλό του προπονητή να αλλάξει κάτι

Οκ έχει περιορισμένες λύσεις, μπορεί να φταίει αυτός μπορεί η διοίκηση.

Είναι ανάγκη να παίζουμε σαν ανίκανοι; Σαν ανημποροι;

Τι άθλιο πλάνο είναι αυτό που βλέπουμε; Τι ανάπτυξη ; Κουτουλαμε όλην την ώρα όταν πρέπει να επιτεθούμε. Και στα ίδια ματς επίσης δεν αμυνόμαστε και καλά. Απαράδεκτοι.

Στα ματς που κλεινόμαστε πίσω και πάμε να κλέψουμε , καλοί είμαστε. Αλλά αυτα ξέρουμε πως θα είναι πολύ λίγα. Ίσως μας φέρουν έσοδα από Ευρώπη. Οκ δεκτον.

Αλλά στην Ελλάδα είμαστε γαμησετα, δεν είναι ποδοσφαιρο αυτό τουρλουμπουκι ειναι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι αλλαγές στη λίστα είναι μέχρι αύριο;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μέχρι Δευτέρα βράδυ

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Πιστευω οτι θα κλεισει ο τσολακ και θα δηλωθει κιολας,τουλαχιστον να τον εχεις για το δευτερο ματς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα με τις μεταγραφες ειναι πως δεν μοιαζει να γινονται αρχικα με σκοπο να ικανοποιησουν τα θελω του προπονητη,δεν λαμβανονται γενναιες αποφασεις,απλα φευγουν οσοι μαλλον δεν πολυγουσταρε,κανουμε και εμεις τις παπιες γιατι ειχαν μεγαλα συμβολαια και ηλικιες και πουλαμε οσους φερνουν προταση μηπως και δημιουργηθει χωρος για να ερθουν τελικα τα θελω του προπονητη. Γενναια αποφαση ειναι να αποχωρησει και να αντικατασταθει ο Εσιτι οχι γιατι ειναι τοσο κακος ποδοσφαιριστης οσο αρχικα εδειχνε αλλα γιατι με την ΚΑΜΙΑ δεν κουμπωνει σε σχηματισμο με 2 χαφ.Γενναια αποφαση ειναι να φυγει ο Σφιντερφσκι,οχι ο Ακπομ, που με την ΚΑΜΙΑ δεν κουμπωνει σε σχηματισμο με εναν παικτη λιγοτερο στην επιθεση.Ακομα και τα στοπερ μας δεν κουμπωνουν στα θελω του προπονητη.Καποιοι λενε οτι θα γινουν ολα αυτα (εκτος του στοπερ).Μακαρι λεω εγω...
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Τζοσ για να υλοποιηθούν αυτές οι γενναίες αποφάσεις θα πρέπει να υπάρχει και ενδιαφέρον απόκτησής τους από άλλους .. ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί για τον Σβιντερφσκι με την εικόνα που έχει τον τελευταίο χρόνο ; Αντίστοιχα για τον εσιτι είναι δύσκολο να βρεθεί πρόταση θεωρώ όχι γιατί είναι κακός ποδοσφαιριστής όπως λες και εσυ, αλλά γιατί δε κούμπωσε με την ομάδα και η πορεία του -χρηματιστηριακά- είναι πτωτική. Εκτός αν μιλάμε για δανεισμούς και βλέπουμε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ασπάζομαι την οπτική του Μπάρλοου κι εγώ και ειδικά τον παράγοντα τοξικό ελληνικό πρωτάθλημα, που οι της διοίκησης θα γνωρίζουν και θα εισπράττουν από πρώτο χέρι ενώ εμείς βλέπουμε από εξω και υποψιαζόμαστε. Η κριτική στις μεταγραφες εχει βάση προφανώς, αλλά έχουν και κινήσεις σωστές και καλές που ξεχνάμε. Όπως ξεχνάμε ότι δεν είναι μια κανονική χρονιά αυτή, το ποδόσφαιρο δεν παιζεται πια σε κ.σ. που λέγαμε στη φυσική. Οι συνθήκες μόνο κανονικές δεν είναι. Έχοντας μια υπαρξιακη τάση να βλέπω θετικά τη ζωή μπορώ να περιμένω βλέποντας ότι κάτι πάει να γίνει που δεν έχει ξαναγίνει. ΠΟΤΕ. Παρά τις ανορθογραφίες γιατί ΠΑΟΚ και ασπρο μαύρο..

Ο Τσολάκ μια χαρά θα είναι..θα βοηθήσει ξαι στα στημένα και τις κλειστές άμυνες των παραρτημάτων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 19 Σεπ 2020, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για Τσολακ και Μπακ λέει η forza.
kos

Δημοσίευση από kos »

Έχουμε ξαναπάθει βερνμπλουμ στα χαφ και το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο λανθασμένο τρόπο.
Μετράμε 7 χαφ αλλά στην ουσία είναι εσιτι, Ομάρ, σβαμπ, περιμένουμε σε 2-3 μήνες τον Αουγκούστο και δεν ξέρουμε τον νινουα.

Όπως δεν παίρναμε χαφ γιατί πληρώναμε τον πόντους τον οποίο περιμέναμε να γυρίσει και δεν γύρισε ποτέ, είναι σήμερα η φάση με τον Μισιτς.

Και δεν λέω να μην περιμένουμε το παιδί.

Η ζωή όμως προχωράει και δεν περιμένει. Κάνει λάθος οποίος το υπολογίζει διαφορετικά και εμείς το κάνουμε για δεύτερη φορά.

Να πάρουν ένα χαφαρο, να πάρουν άλλον έναν αν δώσουν τον Ομάρ και όταν με το καλό γυρίσει ο Μισιτς να γίνει μια αξιολόγηση και να φύγει όποιος περισσεύει. Αυτό είναι το φυσιολογικό όταν είσαι μέσα σε μεταγραφική περίοδο και σου προκύπτει μακροχρόνια έλλειψη παίκτη.

Υγ. Επειδή έχω διαβάσει δεκάδες θετικές γνώμες για τον τσιγγαρα, το οποίο δεν έχω δεί, νομίζω ότι πρέπει να προσέξουν το παιδί και να το στείλουν δανεικό στο εξωτερικό. Το λέω γιατί κάνει δεύτερη χρονιά προετοιμασία με την ομάδα και το τρώει ο νινουα με 15 προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χωρις χαφ παντως και οχι εναν αλλα δυο επιθετικους οι χτεσινες βραδιες θα πολλαπλασιαστουν.Αρχικα να ευχηθουμε ο πρωτος επιθετικος που θα αποκτηθει να ειναι και καλος και ακομα περισσοτερο σιδερενιος.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

rainmaker έγραψε:Πολύ ωραίο και το σχόλιο του Μπάρλοου και πολύ σωστό και συμφωνώ απόλυτα.

ΑΛΛΑ

Το πρόβλημα δεν είναι η εφήμερη αποτυχία ή επιτυχία.

Εμένα με κάνει έξαλλο ο τρόπος που έρχεται, γιατί απλά το βλέπαμε από καιρό και δε βλέπω καμια δυνατότητα στο μυαλό του προπονητή να αλλάξει κάτι

Οκ έχει περιορισμένες λύσεις, μπορεί να φταίει αυτός μπορεί η διοίκηση.

Είναι ανάγκη να παίζουμε σαν ανίκανοι; Σαν ανημποροι;

Τι άθλιο πλάνο είναι αυτό που βλέπουμε; Τι ανάπτυξη ; Κουτουλαμε όλην την ώρα όταν πρέπει να επιτεθούμε. Και στα ίδια ματς επίσης δεν αμυνόμαστε και καλά. Απαράδεκτοι.

Στα ματς που κλεινόμαστε πίσω και πάμε να κλέψουμε , καλοί είμαστε. Αλλά αυτα ξέρουμε πως θα είναι πολύ λίγα. Ίσως μας φέρουν έσοδα από Ευρώπη. Οκ δεκτον.

Αλλά στην Ελλάδα είμαστε γαμησετα, δεν είναι ποδοσφαιρο αυτό τουρλουμπουκι ειναι
Η εικόνα είναι ακριβώς αυτή που πολύ σωστά αναφέρεις.
Αλλά δεν μπορώ να του καταλογισω την ευθύνη όταν σε μια μέρα φεύγει ο Λημνιός κ ο Ακπομ.
Όταν τον υποχρεωνουν να παίζει με Μπισεσβαρ μπακ.
Όταν είναι αναγκασμένος να παίζει στο κέντρο με Εσιτι κ φορ το Σβιντερσκι. Όταν παίζεις Τσλ κ πρεοει να κάνεις ροτεισον κ αναγκάζεσαι να βάλεις Νινουα, Βρακα κ Κουτσια.

Αν είχε δεξί μπακ, παίκτη στο κέντρο, φορ Ε τότε θα ίσχυαν 100%. Τώρα ενώ τα βλέπουμε όλα όσα λες δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει.

Πάρτε σήμερα 2 παίκτες να τελειώνουμε έχει καταντήσει τραγελαφικό.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Γέρος έγραψε:Εάν όλοι οι συμμετέχοντες σε μια ανώνυμη εταιρία (αφού το πάμε έτσι) δεν γίνουν κοινωνοί των ξεκάθαρων στόχων που βάζει η διοίκηση, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα γκρίνια και αμφισβήτηση όλων, προς όλους.

Ψιλομαντεύαμε στην αρχή της season ότι η φετινή χρονιά θα ήταν χρονιά οικονομικού συμμαζέματος και κτισίματος ενός ΝΕΟΥ ΠΑΟΚ. Χιλιοειπωμένο off the record και αναρτημένο 'κανα 2 φορές από τον Γιώργο Σαββίδη. Ο λόγος το ffp, η κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, οι αλόγιστες δαπάνες σε συμβόλαια και μεταγραφές που οι περισσότερες δεν μας "βγήκαν" και φυσικά τα αναμενόμενα πολύ χαμηλά έσοδα λόγω Covid. Στα πλαίσια αυτά δικαιολογήθηκε και η παραμονή του προπονητή, πηγαίνοντας κόντρα στη πασίγνωστη ποδοσφαιρική λογική που λέει ότι manager που δεν τον θέλει ο κόσμος τον διώχνεις. Άλλοι είπαν, αυτός πέταξε τα κάστανα στη φωτιά, αυτός ας τα βγάλει, τουλάχιστον να αναδείξει ένα σύνολο με νέους παίκτες. Άλλοι είπαν μεγάλη αποζημίωση πως θα φύγει σε μια τέτοια χρονιά, άλλοι το τρίτο, άλλοι το τέταρτο. Και όλα αυτά γιατί ποτέ κανένας από την διοίκηση δεν βγήκε να πει αυτό είναι το πλάνο, είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Βέβαια, πολλοί θα πουν ξέρεις πολλές διοικήσεις να βγάζουν στη φόρα τα σχέδια τους, η απάντηση είναι, δεν ξέρω καμιά λαοφιλή διοίκηση Σφίγγα. Εγώ πάλι Κύριοι πιστεύω ότι απλά δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Μάλιστα πιστεύω ότι στον αρχικό σχεδιασμό δεν πιστεύατε ούτε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa (καθότι στους ανίσχυρους). Μόνο αυτό εξηγεί τις έως τότε πενιχρότατες κινήσεις και το κυριότερο την κακή συμπεριφορά του οργανισμού σε σημαντικότατους παίκτες, προτείνοντας ως Ιφιγένεια κάποιον Fereira και το σύστημα του, και διχάζοντας βαθιά τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκεί δε Κύριοι που συλληφθήκατε μέτρα off-side ήταν η πρόκριση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ απέναντι στην μπενφίκα, που τον έφερε 1 βήμα πριν την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου, τους ομίλους του CL και μάλιστα όχι απέναντι σε κάποιο θηρίο (ο άγιαξ συνήθης ύποπτος), αλλά σε μια απλά καλή Ρώσικη ομάδα. Εκτεθήκατε Κύριοι. Δεν θέλω να κάνω μάθημα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, είμαι ο τελευταίος τροχός. ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ότι πληγώθηκα γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, και δυστυχώς η όποια πολιτική σας στα μάτια μου, παρόλα τα μπαμ και μπουμ, παρόλα τα λόαντιγκ και μόαντιγκ, στο και πέντε, μου φάνηκε με το συμπάθιο "δεν χέζω για να μην πεινάσω" ή "βλέποντας και κάνοντας". Γιατί αν κάποιος μου πει ότι ο πολυ-αναμενόμενος φορ που ταιριάζει στα θέλω του τάδε και του δείνα είναι αυτός ο Γερμανο-Κροάτης θα "πηδειχτώ από το παράθυρο".. Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ να τα καταφέρει και στο CL και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Αλλά θεωρώ ότι οι χειρισμοί σας είναι λανθασμένοι και φοβικοί. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1, το Marketing το 10, τα Media το 100, κ.ο.κ. παραφράζοντας λοιπόν το Κινέζικο ρητό χωρίς το 1 μπροστά όλα είναι 0. Και το 1, η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θέλει τον ΠΑΟΚ πάντα Αξιοπρεπή και Μαχητή. Γνωρίζω ότι κανένας δεν δίνει δεκάρα για την άποψη μου, τα γράφω για να πω κάπου τον πόνο μου, να βγουν από μέσα μου.
Διευκρινίζω ότι τίποτε από αυτά δεν απευθύνεται στον Ιβάν Σαββίδη, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά μόνον γιατί βαρέθηκε να πληρώνει ο άνθρωπος. Του καταλογίζω όμως ότι το πείσμα του και ο εγωισμός του θολώνουν μερικές φορές το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό του.
να γράφεις πιο συχνά φίλε μου
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως τωρα που τον ξαναβλεπω τον Τσολακ, καλος ειναι, δυνατο παιδι και τεχνικα τελειωματα, αλλα αυτα τα 3,5 εκατομμυρια στον λαιμο μου καθονται. Αν ηταν ελευθερος ή πιο φτηνος θα ελεγα φερτον χθες. Αλλα φοβαμαι μην πιεζονται παρα πολυ απο τον χρονο και τα δωσουν οπως περσι με Εσιτι. Ειναι λιγο mindfuck να σου λενε επι μηνες για σφιχτη οικονομικη πολιτικη και ξαφνικα να διαβαζεις παλι για τετοια ποσα. Αν ειναι να τα δωσουν να ειναι οσο το δυνατον πιο σιγουροι γινεται. Να εχει γινει καλο σκαουτινγκ, οχι απλα επειδη τον προτεινε κανας μανατζερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”