Πολύ ωραίος!Γέρος έγραψε:Εάν όλοι οι συμμετέχοντες σε μια ανώνυμη εταιρία (αφού το πάμε έτσι) δεν γίνουν κοινωνοί των ξεκάθαρων στόχων που βάζει η διοίκηση, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα γκρίνια και αμφισβήτηση όλων, προς όλους.
Ψιλομαντεύαμε στην αρχή της season ότι η φετινή χρονιά θα ήταν χρονιά οικονομικού συμμαζέματος και κτισίματος ενός ΝΕΟΥ ΠΑΟΚ. Χιλιοειπωμένο off the record και αναρτημένο 'κανα 2 φορές από τον Γιώργο Σαββίδη. Ο λόγος το ffp, η κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, οι αλόγιστες δαπάνες σε συμβόλαια και μεταγραφές που οι περισσότερες δεν μας "βγήκαν" και φυσικά τα αναμενόμενα πολύ χαμηλά έσοδα λόγω Covid. Στα πλαίσια αυτά δικαιολογήθηκε και η παραμονή του προπονητή, πηγαίνοντας κόντρα στη πασίγνωστη ποδοσφαιρική λογική που λέει ότι manager που δεν τον θέλει ο κόσμος τον διώχνεις. Άλλοι είπαν, αυτός πέταξε τα κάστανα στη φωτιά, αυτός ας τα βγάλει, τουλάχιστον να αναδείξει ένα σύνολο με νέους παίκτες. Άλλοι είπαν μεγάλη αποζημίωση πως θα φύγει σε μια τέτοια χρονιά, άλλοι το τρίτο, άλλοι το τέταρτο. Και όλα αυτά γιατί ποτέ κανένας από την διοίκηση δεν βγήκε να πει αυτό είναι το πλάνο, είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Βέβαια, πολλοί θα πουν ξέρεις πολλές διοικήσεις να βγάζουν στη φόρα τα σχέδια τους, η απάντηση είναι, δεν ξέρω καμιά λαοφιλή διοίκηση Σφίγγα. Εγώ πάλι Κύριοι πιστεύω ότι απλά δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Μάλιστα πιστεύω ότι στον αρχικό σχεδιασμό δεν πιστεύατε ούτε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa (καθότι στους ανίσχυρους). Μόνο αυτό εξηγεί τις έως τότε πενιχρότατες κινήσεις και το κυριότερο την κακή συμπεριφορά του οργανισμού σε σημαντικότατους παίκτες, προτείνοντας ως Ιφιγένεια κάποιον Fereira και το σύστημα του, και διχάζοντας βαθιά τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκεί δε Κύριοι που συλληφθήκατε μέτρα off-side ήταν η πρόκριση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ απέναντι στην μπενφίκα, που τον έφερε 1 βήμα πριν την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου, τους ομίλους του CL και μάλιστα όχι απέναντι σε κάποιο θηρίο (ο άγιαξ συνήθης ύποπτος), αλλά σε μια απλά καλή Ρώσικη ομάδα. Εκτεθήκατε Κύριοι. Δεν θέλω να κάνω μάθημα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, είμαι ο τελευταίος τροχός. ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ότι πληγώθηκα γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, και δυστυχώς η όποια πολιτική σας στα μάτια μου, παρόλα τα μπαμ και μπουμ, παρόλα τα λόαντιγκ και μόαντιγκ, στο και πέντε, μου φάνηκε με το συμπάθιο "δεν χέζω για να μην πεινάσω" ή "βλέποντας και κάνοντας". Γιατί αν κάποιος μου πει ότι ο πολυ-αναμενόμενος φορ που ταιριάζει στα θέλω του τάδε και του δείνα είναι αυτός ο Γερμανο-Κροάτης θα "πηδειχτώ από το παράθυρο".. Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ να τα καταφέρει και στο CL και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Αλλά θεωρώ ότι οι χειρισμοί σας είναι λανθασμένοι και φοβικοί. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1, το Marketing το 10, τα Media το 100, κ.ο.κ. παραφράζοντας λοιπόν το Κινέζικο ρητό χωρίς το 1 μπροστά όλα είναι 0. Και το 1, η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θέλει τον ΠΑΟΚ πάντα Αξιοπρεπή και Μαχητή. Γνωρίζω ότι κανένας δεν δίνει δεκάρα για την άποψη μου, τα γράφω για να πω κάπου τον πόνο μου, να βγουν από μέσα μου.
Διευκρινίζω ότι τίποτε από αυτά δεν απευθύνεται στον Ιβάν Σαββίδη, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά μόνον γιατί βαρέθηκε να πληρώνει ο άνθρωπος. Του καταλογίζω όμως ότι το πείσμα του και ο εγωισμός του θολώνουν μερικές φορές το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό του.
Και καθόλου οφ τοπικ