5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Hideguti »

Το κινητο θελει τον Γερμανο του
και ο ΠΑΟΚτσης θελει τον Μπαλαφα του μου φαινεται...

Παμπλο mi hermano, φυγε αγορι μου απο τον ΠΑΟΚ και πηγαινε να κλεισεις την καριερα σου στην Νασιοναλ ή στην Πενιαρολ ή σε οποια ομαδα της patria τελος παντων θελεις να ολοκληρωσεις την σπουδαια πορεια σου.

Στον ΠΑΟΚ θελουμε ενα αμυντικο χαφ που να παταει περιοχη και εσυ δεν την πατας. Αμυντικο χαφ που δεν παταει περιοχη ειναι μακαρονια με κιμα χωρις τα μακαρονια (και χωρις τον κιμα).

Υπαρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ καθαροαιμο αμυντικο χαφ αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ που παταει περιοχη. Ξερετε ποιος ειναι?? Ο Σωτηρακης. Οποτε καλα ειμαστε, και δεν θα χρειαστει να πληρωνουμε και μεγαλο συμβολαιο...

Ο μλκς ο Σαντος βεβαια οποτε λειπει ενας εκ των Γκαρσια-Βερον πηγαινει και τοποθετει τον Ιβιτς αμυντικο χαφ. Δεν βαζει τον Σωτο που παταει και περιοχη. Οποτε για κατσε μια στιγμη ρε φιλε... Μηπως, ενω ειναι καλο να παταει το αμυντικο σου χαφ στην περιοχη, υπαρχουν αλλα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα αμυντικο χαφ και τα οποια ειναι πολυ σημαντικοτερα???

Γιατι εγω ο ερμος θυμαμαι ενα παλτο αμυντικο χαφ (Κλοντ Μακελελε τον λενε) που δεν πρεπει να εχει πατησει περιοχη σε ολη του την καριερα. Που ηταν η βαση της Ρεαλ οταν αυτη κατακτουσε τα Τσου Λου...

Ρεαλ ειπα? Κουιζ : Ποιος παικτης του ΠΑΟΚ επαιξε Ρεαλ (και δεν πατουσε περιοχη) ?

Προσοχη: Μιλαω για την Ρεαλ Μαδριτης. Οχι για την Ρεαλ Ρασινγκ Κλουμπ ντε Σανταντερ...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Πεστα Hide. Για να ηρεμησουν αυτοι που θελουν το 6αρι να παταει περιοχη (και να το θεωρουν σημαντικοτατο μειονεκτημα για τον παικτη και την ομαδα), πηγαινε ρε Pablo αγορι μου και πατα περιοχη πριν αρχισει ο αγωνας...εστω μια φορα. Καντο γιατι μας τα χουν κανει τσουρεκια.

Ο Μουσλιμοβιτς δεν κανει. Να φυγει γιατι δεν εχει καλο τακλιν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

για σας αδέρφια και καλό μήνα.Δέν μιλάω τακτικά αλλά όταν βλέπω να γράφονται ασυνάρτητα πράγματα είμαι υποχρεομένος να πώ την γνώμη μου. Καλά ρε είναι δυνατόν να ΄κάνετε σύνκριση βιτόλο με τον garcia .Ρεεεεεεεε ο άνθρωπος έπαιξε σε 10 αγώνες και προκάλεσε το πανελλήνιο. Ο γαύρος ηρθε εδώ με τα 2ρα και μιλάτε για την προσφορά του.Ο μοναδικός που έκανε νόιμα στον τζορτζεβιτσ να βγάλει το χασπι και μιλάτε μερικοι(συγνώμη) άμπαλοι για το ποιά ήταν η προσφορά του. Εκτός εάν ξεχάσατε τα φτυσίδια και τα μπινιλίκια του ανατολάκη στον βρίζα και τόσα άλλα που έκαναν οι γαύροι και δεν τολμούσε να μιλίσει κανείς.Τον λεοντιάδη τον ξεχάσατε που πλάκωσε τον μητρόπουλο που .αμα δεν το έφτιαχνε ο τουρσουνίδης ακόμη μάπες θα έτρωγε. Ακου βιτολο αντι GARCIA ...μερικοί πρέπει να έχεται καμένο εγκέφαλο.......που να βγόυμε και c.l. τι έχουμε να ακούσουμε .Αλλα εντάξη ξερω ΄γω ξερω΄γω να πουμε να πουμε ΠΑΟΚ είσαι
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δε θέλουμε τον Πάμπλο Γκαρσία για τα κλωτσομπούνια του αλλά για το πάθος του και την ψύχραιμη πρώτη πάσα του.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εγω τον θελω και για τα 2.
Τοσα χρονια λεμε να ειχαμε εναν τετοιον παιχτη να μην μασαει τιποτα να τα κανει ολα τανα και τωρα που τον εχουμε δεν τον θελουμε ετσι....ενταξη κλασικος ΠΑΟΚΤΣΙΣ.........εδω υπαρχουν ακομα ατομα που κραζουν τον σαντος.....τη να λεμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Ακομη δεν την πουλησαμε αυτην την παλτουδια;Ουτε αγοραστη δεν μπορουμε να βρουμε :twisted:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Αντε παιχταρά μου
Μεθάύριο είναι το παιχνίδι σου.
Τράβα μια χαρακιά στον τοίχο των αποδυτηρίων, άσε τον σουγιά εκεί
και δείξε τους...
ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΜΠΛΟ, ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

πολλα λεγοντε τον τελευταιο καιρο....
Απόδειξε οτι εισαι εδω και για να παιξεις μπαλα και να πας με τα αλλα παλικαρια την ομαδα ψηλα.

δεν χριαζετε να σου πουμε να τους "φας" αυτο το ξερεις καλα....ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kass4 έγραψε:Αντε παιχταρά μου
Μεθάύριο είναι το παιχνίδι σου.
Τράβα μια χαρακιά στον τοίχο των αποδυτηρίων, άσε τον σουγιά εκεί
και δείξε τους...
ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΜΠΛΟ, ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

AVE AGAIN

http://www.youtube.com/watch?v=olZEGUG5FTU&hd=1
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

θα το κολλησει το παστελι αυριο, ετσι νοιωθω
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

σωστή κόκκινη. Είναι καλός αλλά ώρα να φεύγει.
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Γκαρσια αντε στο σπίτι σου αγόρι μου... Το κακό παράγινε...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

το μπουλο μασ εχεις καταστρεπσει αμπαλλε!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Γκαρσία σπίτι σου.....όσο καλός και να είσαι με αυτά δεν βοηθάς καθόλου.Άντε πάνε σπίτι σου.....Γαμώτο φελέκκι μου γαμώ....Σωστότατη η κόκκινη...

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”