5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Δλδ ρε παιδιά για να καταλάβω...
Σαν τι σκατά θέλετε να κάνει ο Πάμπλο;;; Να βάλει καμιά 30 γκόλ;;;
Να κάνει βουτιές στο τέρμα κ να την διώχνει με το κεφάλι;; Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει κ δεν το έκανε;;;
Συνεχίζουμε πάλι κ λέμε, έτσι είπε ο Λαγογιάννης, έτσι είπε ο Κόλκας, έτσι είπε ο ξέρω γω κ πως τους λένε...
Ο άνθρωπος είναι κόφτης.. Χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου κ κόβει μπαλιές πριν καν χρειαστεί να επέμβει η άμυνα...
Τι δεν πατάει περιοχές κ δεν κάνει εκείνο κ δεν κάνει το άλλο...
Μήπώς ο Χαλκιάς να παίζει κ κρυφός κυνηγός;;;
Ευτυχώς που η διοίκηση έχει παίξει μπάλα.. Αλλιώς αν έκαναν όλοι αυτοί ομάδα οι Κουνελόγιαννηδες κ Σταυροκόλκες, μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Μερικοί λέτε, γιατί ρε παιδιά αποψή μου είναι...
Ε όχι ρε παιδιά δεν είναι άποψη σας, είναι αυτήν η βλακεία που διαδίδουν στα ραδιόφωνα.. Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για τον Γκαρσία..
Πόσο ακόμα θα τον παίζουμε δλδ μέχρι να χύσει;;; ΕΛΕΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ετσι ειναι δυστυχως..ευτυχως στη διοικηση εχουν γνωση :wink:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Σωστος ο Nigrita4 . Ο Pablo Garcia ειναι μεγαλος παιχτης , τελος.
Τωρα οσον αφορα τους ραδιοφωνατζηδες κ τους δημοσιογραφισκους της πολης που και καλα κανουν ρεπορταζ κ θελουν να αντικαταστησουν τον Garcia με κατι φωτακηδες βιτολους κτλ ε στα τετοια μας , αυτα τα λενε για να πουλησουν καμια φυλλαδα παραπανω στους αφελεις
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Ρε κάτω τα χέρια από το Pablo!!

Ο τύπος είναι μια τάφρος στο κέντρο του γηπέδου και η προσφορά του στην ομάδα μας για φέτος τεράστια.
Ο κάθε ένας θέλει να λέει κάτι για να κάνει ακροαματικότητες εδω δεν ξέρουν πια 11αδα θα κατεβάσει ο Santos στο επόμενο παιχνίδι θα ξέρουν ότι φεύγει ο Pablo, αρχι.. είναι αυτά και είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωί ρίχνουν μια ζαρια και τη λένε μετα στα ράδια και τις εφημερίδες.

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Libre García Libre Centro!

Free Garcia Free Center!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Μακαρι να ήταν μόνο να πουλήσουν φύλλα αδερφε, αλλα πολύ φοβάμαι πως το θέμα είναι πιο βαθύ.

Μέσα από το ευηχο (και εν μερη σωστό) σλόγκαν του ''να αλλαξουμε νοοτροπια επιτέλους'' περνάνε δυστηχώς και έμμεσα (ή άμεσα) κι αλλα πραγματάκια, που προτιμώ να μην τα σκέφτομαι...

Ο ''Σασπάως'' κατέβασε για τις νεες ''εκσυγρονιστικές'' ταυτότητες ενα εκατομυριο μουντζα-χεντιν στο δρόμο.

Προτίθεμαι κι εγώ να κρατήσω την παλιά μου ΠΑΟΚτσιδικη ταυτότητα κι ας έιμαι (γίνω) μειοψηφεία...
Το μαγικό θέάτρο έτσι κι αλλιώς είναι για λίγους και τρελόυς όπως είπε και ένας γερμανός δάσκαλός μου... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Ειτε αγωνιστικα το δεις ειτε μονο "εξωαγωνιστικα", ο παικτης ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ. Καθομαστε και συζηταμε αν ο Παμπλο Γκαρσια αξιζει τα 600.00 που παιρνει, δηλαδη ανηκουστα πραγματα! Παικτης πυ εχει παιξει σε Ρεαλ και Μιλαν! Και ολα αυτα επειδη καποιο δημοσιαγραφοι λενε την αποψη τους. Αυτοι καλα κανουνε, μερικοι ομως απο αυτους που ακουνε θα πρεπει να αποκτησουν και λιγη κριτικη σκεψη και να μην αλλαζουν αποψη καθε 5 λεπτα επειδη το ειπε ο ταδε δημοσιαγραφος.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

η φάση με θυμίζει πέρσι που κάποιοι λέγαν :

"γιατί να δώσουμε 500 στο santos και να μη δώσουμε 200 στο παράσχo"

η ακόμα χειρότερα

" να πάρουμε το βούκοτιτς που παίρνει μονο 80 χιλιάρικα"
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

οι αποψεις ειναι σαν την.... ολοι εχουν απο μια

εμενα δε μαρεσει ο τυπας για βασικος 6αρις (ποδοσφαιρικα μιλωντας......γουστα ειναι αυτα.......απο τουρε (6αρι μπαρτσας) εσιεν (τσελσυ) καρικ (μαν υ) kampiasso(inter) εμενα μαρεσει ο εσιεν και ο τουρε...περι ορεξεως δηλαδη

ειναι ομως τεραστια αθλητικη προσωπικοτητα και αυτο ειναι πολυ πολυ σημαντικο.....το τι θα γινει με το ροστερ ειναι ολιγον πολυ γνωστο απο περσι.......οταν βρισκεται καλυτερος αποκταται αλλιως μενει.......
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Η ποιότητα κοστίζει! Ο Πάπμλο αξίζει κάθε ευρώ που παίρνει! Οταν θα παίξουμε Ευρωπη θα το δείτε!
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Η ποιότητα κοστίζει,αλλά ο παίκτης δεν τα έβγαλε τα λεφτά του φέτος...αντίθετα μας κόστισε 2 φορές την κόκκινη κάρτα. (το σύνθημα του Γκαρσία δεν το έχω πει,ούτε έχω αλλάξει γνώμη για το θέμα από την αρχή)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συμφωνώ πως ο Πάμπλο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αγωνιστικά.Πρέπει όμως να τονιστεί πως δεν έχει κάνει προετοιμασία που είναι τ Α και το Ω για έναν παίκτη αγωνιστικά.Όλοι οι παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία κάποια στιγμή τραυματίστηκαν (κυρίως θλάσεις) βλέπε Μούσλι.Έτσι κ ο Πάμπλο.Απλά το άγχος του να αποδώσει,τα νεύρα του και το κατεστημένο έφεραν και τις κόκκινες που του στοίχισαν.Ο παίκτης πιστεύω με την σωστή προετοιμασία του Σάντος θα βγάζει μάτια του χρόνου και θα έχει αλλαγή παρόμοια με αυτή του Σέρτζιο φέτος.Επίσης και μόνο το όνομα του είναι αρκετό για να πειστούν άλλοι παίκτες να έρθουν στην ομάδα όπως πείστηκε ο vierhnia να έρθει λόγω conseicao κλπ..Θέμα marketing δηλαδή..Συνοπτικά είναι μεγάλος παίκτης και πιστεύω πως κριτήριο θα είναι η επόμενη χρονιά όταν θα είναι από άποψη φυσικής κατάστασης στο 100%.

Μόνο ΠΑΟΚ!!!!

:?
:?
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Κατά τη γνώμη μου όλος ο ντόρος και η συζήτηση που γίνεται δεν έχει τόσο νόημα αυτή τη στιγμή. Γιατί ο παράγοντας που θα κρίνει την παραμονή του δεν είναι η παικτική του αξία (για την οποία πιστεύω πως είναι δεδομένη και τζάμπα μαλώνουμε για 10+ σελίδες του topic), αλλά το οικονομικό...
Είναι λοιπόν ανούσιο να συζητάμε για το αν ένα συμβόλαιο 600.000 χιλιάδων θα είναι βάρος για του χρόνου, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε
1.Σε ποιά ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίζουμε του χρόνου.
2.Πόσα διαρκείας θα πουλήσουμε και πόσο θα κοστίζουν αυτά.
3.Πως θα εξελιχθούν οι εργασίες (μέχρι τη μεταγραφική περίοδο) με το προπονητικό, έργο το οποίο είναι οικονομικά απαιτητικό και στο οποίο υπεισέρχονται πολλοί αστάθμιτοι παράγοντες.
4.Χορηγούς.
5.Τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά (αν και νομίζω πως λίγο πολύ έχει ξεκαθαρίσει)
6.Αν πουληθεί ο Ζλάταν ή κάποιος άλλος.
7.Νέα ΑΜΚ
κλπ
κλπ
Τζάμπα χαλιόμαστε λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, αφού αυτή τη στιγμή, πιστεύω πως ούτε ο Τέο και ο Ζήσης έχουν αποφασίσει επί του θέματος, αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα οικονομικά δεδομένα για τη νέα σεζόν.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Σίγουρα την απόφαση θα την πάρουν οι αρμόδιοι. Εμείς κάνουμε κουβέντα για το χαβαλέ. Εγώ πιστεύω ότι ξέρει μπάλα αλλά δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να βελτιωθεί με προετοιμασία δεν πιστεύω όμως πάρα πολύ. Γενικά ξέρει πολύ μπάλα, ξέρει να τοποθετείτε κτλ κτλ αλλά είναι αργός. Θα προτιμούσα Βιτόλο π.χ. Πάντως αν τον κρατήσουμε τελικά θα είναι απόφαση του Σάντος που ξέρει πως μπορεί να βελτιωθεί οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Εγώ την γνώμη μου γιά τον Βιτόλο την έχω πει σε κάποιο άλλο topic αλλά εν ολίγοις έχω να πω ότι γιά την θέση που παίζει είναι παικταράς. Τρεχαλατζής,πνευμόνι,γρήγορος,αρκετά σκληρός ώστε να τον φοβούνται τα αντίπαλα χαφ,η μπάλα με την μία(μπαλιά σίγουρη όχι μεγαλύτερη από 5 μέτρα),και είναι και 26 χρονών.Ένας αμυντικός χαφ-κόφτης που εκτός από τον Σιμάο του βάζελου δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα.Αλλά...
Αλλά αν τον βάλεις στη ζυγαριά με τον Γκαρσία η ζυγαριά θα γύρει αμέσως μονόμπαντα.Και είναι εύκολο να καταλάβετε από πιά πλευρά.Γιατί ο Γκαρσία δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο,γενικά κουβαλάει ένα τρόπο ζωής το ''ΔΕΝ ΠΈΦΤΩ,ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΩ ΑΜΕΣΩΣ''.Και πάρτε και ένα βιντεάκι που όταν το βλέπω ανατριχιάζω.

Ο Νάτσο Γκαρσία με δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Πάμπλο (που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη θα έτρωγε απευθείας κόκκινη) τον ξαπλώνει κάτω.Είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει ζημιά και περιμένει ήσυχος να τον κοιτάει να σφαδάζει στους πόνους.Έκανε όμως ένα μικρό λάθος.Γιατί ο τρελός από την Ουρουγουάη σηκώνεται αμέσως,έστω με ένα πόδι δεν θέλει να δείξει ότι πονάει,δεν θέλει να δείξει ότι τον νίκησε,τον πάει φάτσα με φάτσα και τον αρχίζει στα μπινελίκια.Ξέρετε με puta και madre και τα λοιπά ισπανικά.
ΕΚΕΙ το πήραμε το παιγνιδάκι στο κύπελο και όχι στα πέναλτυ.Τα πέναλτυ ήταν μόνο γιά το σασπένς.
Γιατί όταν ο Μαλεζάς,ο Μπαλάφας,ο Αραμπατζής και οι άλλοι είδαν αυτή τη φάση μετά έτρωγαν σίδερα.
Κύριοι της διοίκησης θέλετε να πάρετε τον Βιτόλο.Και εγώ μαζί σας.Αλλά όχι και να φύγει ο Πάμπλο.Έχει ακόμα πολύ μέταλο μαχητή να δώσει στους άλλους παίκτες κυρίως τώρα που θα παίξουμε και Ευρώπη.Αυτός θα είναι που θα μπαίνει σε καμιά Amsterdam Arena η σε καμιά Veltins Arena και θα λέει ''Τώρα, τους γαμάμε''.Και όλοι θα ακολουθάνε γιατί απλά το έχει κάνει στο παρελθόν.
Καλός ο Βιτόλος αλλά τι να κλάσει μπροστά στον Πάμπλο.........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”