Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
soigol
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από soigol »

joshua έγραψε:Πυροβόλαμε τα πόδια μας ώρες ώρες... Όπως φαίνεται υπάρχει θέμα και με τον Ζαμπα κάτι που σημαίνει ότι στην επίθεση έχουμε μείνει με Σφιντερφσκι,Τζολη,Κουτσια και Βρακα... Αυτές είναι τάσεις αυτοχειρίας και μέσα σε όλα δεν έχουμε και δεξί μπακ ενώ ο Ροντριγκο είναι τραυματίας εδώ και 3 εβδομάδες και ουτε ο Ματος υπολογίζεται...Είπαμε έχουμε ξεκινήσει καλά,μοιάζει να χτίζεται κάτι καλό αλλά δεν έγινε και θαυματοποιός ξαφνικά ο Φερειρα...
Ζαμπά, Μάτος είναι στην αποστολή για Ρωσία

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά συγγνώμη ο Ζαμπά έχει να παίξει εκατό μήνες μπάλα, τι θα γίνει ξαφνικά θα θεωρηθεί απώλεια αν κοπεί απ την ομάδα;

Προφανώς και θέλουμε αντικαταστάτη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

soigol έγραψε:Ζαμπά, Μάτος είναι στην αποστολή για Ρωσία
Και Λύρατζης και Μπαλογιάννης και Τσιγγάρας
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα ήταν αδιανόητο να άφηνε θέσεις κενές στην 25άδα της Λίστας Α. Ούτε να δικαιολογηθεί δεν θα μπορούσε.

Όλες οι Ομάδες και λόγω και κορονοϊού προσπαθούν να δηλώνουν τον μέγιστο αριθμό παιχτών που μπορούν.

Εμείς θα κάναμε διαφορετικά? Το θέμα είναι η ουσία. Το αν δηλαδή κάποιοι παίχτες ουσιαστικά δεν υπολογίζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 17 Σεπ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Πραγματικά αυτό με τον Ακπομ ειναι απίστευτο. Παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς και βάλε και μου πουλάς 6 μέρες πριν τον βασικό σου επιθετικό και δεν έχεις και έτοιμο παίκτη να τον αντικαταστήσεις. Βάλτε και στην εξίσωση η έλλειψη δεξιού μπακ...
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Darklord67 έγραψε:Δεν ξέρω αλλά εγώ ψήνομαι με Ponce! Μπορεί και ως second striker ως δίδυμο με Swi για παιχνίδια με λεωφορεία πίσω.Ίσως έτσι πάρει και λίγο τ'απάνω του ο Swi.
Δεν ξέρω από που προέκυψε το όνομα του Πόνσε αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι με το συγκεκριμένο παίκτη. Καταρχάς δεν είναι το στυλ του παίκτη που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ ψηλό με δυνατό κορμί που να μπορεί να παίζει καλά με πλάτη. Ο Πόνσε είναι περίπου 1.80cm και δεν παίζει πλάτη. Οκ έχει πολύ καλό επιτόπιο άλμα και εξαιρετική κεφαλιά αλλά δεν έχει καθόλου ατομική ενέργεια, ενώ και τα τελειώματα του δεν είναι τοπ επιπέδου. O Φερέϊρα επίσης θέλει παίκτη που να προέρχεται από καλή χρονιά δηλαδή να είναι ζεστός στο σκοράρισμα και όχι να προσπαθήσει στον ΠΑΟΚ να βρει τον εαυτό του. Ο Πόνσε σε 27 συμμετοχές πέρσι στο πρωτάθλημα Ρωσίας είχε 6 γκολ, δεν τον λες και ζεστό.
Επίσης μια άλλη πολύ σοβαρή παράμετρος που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κάτι με το συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι ο ΙΒΑΝ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ (από τους πιο πλούσιος Ρώσους). Όταν παίξαμε μαζί τους πριν 2 χρόνια η συμπεριφορά τους ήταν απαξιωτική απέναντι μας, προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα με κάποιο μεθυσμένο Ρώσο δημοσιογράφο στην Τούμπα που η security τον έβγαλε έξω και ήθελε η Σπαρτάκ να κάνει καταγγελία στην Ουέφα, ενδεικτικό δηλαδή της εχθρότητας του ιδιοκτήτη τους με τον ΙΒΑΝ. Άρα το αποκλείω και από αυτήν την άποψη να προσπαθήσουμε κάτι μαζί τους. Άσε που και το κόστος (3εκ τον αγόρασαν πέρσι από τη Ρόμα) το θεωρώ υψηλό για το συγκεκριμένο παίκτη.
Πιστεύω ότι θα κλείσουμε παίκτη που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει και δεν έχει γραφτεί μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ρε ο Ακπομ ήταν πουλημένος από την προηγούμενη εβδομάδα. Και χάρη μας έκαναν που τον άφησαν να παίξει...
Αντι να δώσουμε τα εύσημα στην ΠΑΕ που τον κράτησε με Μπενφικα κράζουμε επειδή δεν θα είναι με Κρασνονταρ.
Να κράξουμε επειδή δεν έφεραν αντικατάσταση από την προηγούμενη εβδομάδα, ναι. Αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα με την αποχώρηση του Ακπομ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

To μεσημερι ο Βασιλοπουλος ελεγε στο ραδιο με στόμφο ότι "εντός 24 ωρών το πολύ" θα ανακοινωθεί ο φορ.
Όταν το ρεπορτάζ γίνεται μαντεψιά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Κοβαλίβκα Κοβαλιβκα
τι ωραια που γ...νται τα σκουληκια!
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

όλους τους πήρε γιατί να μην τους πάρει τι να λυπηθεί τα αεροπορικά ή τα έξοδα? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ακούω πλάνο και πλάνο τελικά θα γίνουμε αεροπλάνο..

Να χαρείτε δεν είναι πλάνο να πας στον αγώνα της δεκαετίας για να φύγει ο βραχνας του FFP χωρίς επιθετικό.
Ασχέτως αποτελέσματος.
Το πλάνο ήταν πουληστε ότι πουλιέται και διώξτε αυτούς που δεν τα πάνε καλά με τον προπονητή. Άντε μην τρελαθουμε τώρα με τα πλάνα και τα σχέδια.. σιγά μην υπήρχε και σχέδιο Ανάν..

Ας πάνε όλα καλά και έχουμε καιρό για αυτά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Σωστά. Ποιο πλάνο?? Έχει μπει το πνεύμα του αγγέλου στον ferreira κ πάμε με το σταυρό στο χέρι εδώ κ δύο προκριματικους γύρους...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ότι να ναι..

Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Το σεναριο να ειμεθα ακομα στριμωγμενοι οικονομικα και να αποφασιστηκε να πωληθει το μαυρο ατι κ αντ'αυτου να μεινει και να ανανεωθει ο Γιαννουλης το χει σκεφτει κανενας?
Γιατι αν παιζει κανα τετοιο καλα κανουν προσωπικα..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεν είπαμε ότι κάνουν άσχημα. Αλλά σε λίγο θα νομίζουμε ότι είμαστε η Νασα με τόσα σχέδια.
Το πλάνο είναι να καθαρίσει το οικονομικό.

Τώρα αν ο παραπανως του μιλάς για την ΠΑΕ και αναφέρει τον προπονητή (ΝΤΟΙΝΓ) μιλάμε ότι έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως. Ούτε γκόμενα να ήταν ο Άμπελ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”