Darklord67 έγραψε:Δεν ξέρω αλλά εγώ ψήνομαι με Ponce! Μπορεί και ως second striker ως δίδυμο με Swi για παιχνίδια με λεωφορεία πίσω.Ίσως έτσι πάρει και λίγο τ'απάνω του ο Swi.
Δεν ξέρω από που προέκυψε το όνομα του Πόνσε αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι με το συγκεκριμένο παίκτη. Καταρχάς δεν είναι το στυλ του παίκτη που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ ψηλό με δυνατό κορμί που να μπορεί να παίζει καλά με πλάτη. Ο Πόνσε είναι περίπου 1.80cm και δεν παίζει πλάτη. Οκ έχει πολύ καλό επιτόπιο άλμα και εξαιρετική κεφαλιά αλλά δεν έχει καθόλου ατομική ενέργεια, ενώ και τα τελειώματα του δεν είναι τοπ επιπέδου. O Φερέϊρα επίσης θέλει παίκτη που να προέρχεται από καλή χρονιά δηλαδή να είναι ζεστός στο σκοράρισμα και όχι να προσπαθήσει στον ΠΑΟΚ να βρει τον εαυτό του. Ο Πόνσε σε 27 συμμετοχές πέρσι στο πρωτάθλημα Ρωσίας είχε 6 γκολ, δεν τον λες και ζεστό.
Επίσης μια άλλη πολύ σοβαρή παράμετρος που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κάτι με το συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι ο ΙΒΑΝ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ (από τους πιο πλούσιος Ρώσους). Όταν παίξαμε μαζί τους πριν 2 χρόνια η συμπεριφορά τους ήταν απαξιωτική απέναντι μας, προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα με κάποιο μεθυσμένο Ρώσο δημοσιογράφο στην Τούμπα που η security τον έβγαλε έξω και ήθελε η Σπαρτάκ να κάνει καταγγελία στην Ουέφα, ενδεικτικό δηλαδή της εχθρότητας του ιδιοκτήτη τους με τον ΙΒΑΝ. Άρα το αποκλείω και από αυτήν την άποψη να προσπαθήσουμε κάτι μαζί τους. Άσε που και το κόστος (3εκ τον αγόρασαν πέρσι από τη Ρόμα) το θεωρώ υψηλό για το συγκεκριμένο παίκτη.
Πιστεύω ότι θα κλείσουμε παίκτη που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει και δεν έχει γραφτεί μέχρι τώρα.